Αναίμακτη Λιπογλυπτική

  • Αναίμακτη Λιπογλυπτική χωρίς Σημάδια

Αναίμακτη Λιπογλυπτική στην Αθήνα

Η λιπογλυπτική στην Αθήνα στη Derma Hair Clinic είναι η πλέον διαδεδομένη επέμβαση αφαίρεσης ανεπιθύμητου λίπους. Εκτελείται από Δερματοχειρουργούς και Πλαστικούς Χειρουργούς.

Αντίθετα με ό,τι συμβαίνει με τη Λιποαναρρόφηση, στη Λιπογλυπτική δεν απαιτείται η χρήση γενικής αναισθησίας. Έτσι θεωρείται μία ασφαλέστατη μέθοδος.
Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και εφαρμόζεται σχεδόν σε κάθε σημείο του σώματος.

Επίσης, μπορεί να εφαρμοσθεί και για αντιμετώπιση προβλημάτων, που δεν είναι αισθητικής φύσεως. Λιπώματα, ιδρωταδενίτιδα, φλεγμονή αδένων μασχάλης και γυναικομαστία είναι μερικά από αυτά.

Πώς αντιμετωπιζόταν παλαιότερα το τοπικό πάχος?

Παλαιότερα όλοι οι τρόποι αντιμετώπισης του επίμονου τοπικού πάχους εμπεριείχαν σημαντικούς κινδύνους (λόγω γενικής αναισθησίας, βαρέων χειρουργίων κλπ) καθώς και μεγάλη διάρκεια ανάρρωσης. Επίσης, οι επεμβάσεις αφαίρεσης λίπους, περιορίζονταν σε συγκεκριμένα (και ελάχιστα) σημεία του σώματος.

Λιπογλυπτική με τοπική αναισθησία

Η μέθοδος αυτή άλλαξε ριζικά τον χώρο της χειρουργικής αφαίρεσης λίπους.

Γίνεται ως εξής: Πραγματοποιείται ανώδυνη τοπική αναισθησία στις διάφορες περιοχές λίπους. Στην συνέχεια αφαιρείται με απόλυτη ασφάλεια το επιφανειακό ή το βαθύτερο λίπος της περιοχής.

Αυτό γίνεται χωρίς πόνο, πρόκληση δυσφορίας και φυσικά χωρίς γενική αναισθησία. Έτσι επιτυγχάνεται η 100% ασφαλής αφαίρεση τοπικού ανεπιθύμητου λίπους και η ανανέωση και βελτίωση της σιλουέτας σας. Η λιπογλυπτική δεν είναι σε καμία περίπτωση, μία μέθοδος αδυνατίσματος. Χρησιμοποιείται για αφαίρεση λίπους το οποίο δεν χάνεται με δίαιτα, διατροφή ή γυμναστική.

Πριν και μετά την επέμβαση:

Ο ειδικός δερματολόγος της Derma Hair Clinic, αφού εξετάσει αναλυτικά το ιατρικό σας ιστορικό καθώς και την σωματική σας κατάσταση, θα σας ενημερώσει λεπτομερώς για την διαδικασία της επέμβασης καθώς και για τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πιθανόν να ληφθούν φωτογραφίες (πριν και μετά).

Μετά την επέμβαση λιπογλυπτικής, ο ασθενής βρίσκεται σε άκρως φυσιολογική κατάσταση και σε πλήρη λειτουργικότητα. Δεν υπάρχει κανενός είδους δυσφορία ή πόνος (σε αντίθεση με την περίπτωση γενικής αναισθησίας). O ασθενής είναι σε θέση να περπατήσει έτσι ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία της υγειούς επούλωσης και φυσικά μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του μέσα σε 2-3 ημέρες.

Ποιες είναι οι διαφορές Λιπογλυπτικής και Λιποαναρρόφησης;

Ποια σημεία χρήζουν προσοχής και απαιτούν ιδιαίτερη εμπειρία από το γιατρό;

Περιοχή των γλουτών: Στα σημεία αυτά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε ο γιατρός  να μην  αφαιρέσει λίπος από την περιοχή της γλουτιαίας σχισμής (gluteal crease) δηλαδή της περιοχής που τελειώνει ο γλουτός και όπου συναντά τον μηρό. Σε περίπτωση απροσεξίας προκαλείται πτώση του γλουτού.

Ιδιαίτερη προσοχή επίσης πρέπει να δοθεί ώστε να μην αφαιρεθεί υπερβολική ποσότητα λίπους από την περιοχή του γλουτού γιατί τότε θα προκύψει επίπεδος γλουτός (flattened buttock)

Περιοχή έξω μηρού: Στην περιοχή του τροχαντήρα  ο γιατρός θα πρέπει να προσέξει ώστε να μην αφαιρέσει αρκετό λίπος γιατί υπάρχει ο κίνδυνος  να δημιουργηθεί μία ήπια ¨λακούβα¨

Επίσης στην  περιοχή του έξω μηρού εκεί που ενώνεται ο τετρακέφαλος με τον δικέφαλο σχηματίζεται μία κατακόρυφη αύλακα που διακρίνεται  μόνο εάν τοποθετήσουμε τον ασθενή σε όρθια θέση και τον βάλουμε να σφίξει τον τετρακέφαλο έχοντας τα πόδια του στην ίδια ευθεία. Στην αύλακα αυτή θα πρέπει ο γιατρός να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός ώστε να μην δημιουργηθεί ατέλεια από την υπερβολική αφαίρεση λίπους.

Γιατί προτιμάτε τον Dr Καραλέξη για μία λιπογλυπτική στην κλινική του στην Αθήνα;

Ο γιατρός έχει εκπαιδευθεί στις ΗΠΑ στην Δερματοχειρουργική, μάλιστα εκπαιδεύτηκε υπό την εποπτεία του Dr William Coleman, καθηγητή δερματοχειρουργικής στο Tulane University και από τους πρωτοπόρους στη λιπογλυπτική.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top

Φόρμα Επικοινωνίας