Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη (Alexandrite)

  • Campaign Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη

Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη (Alexandrite)

Η Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη αποτελεί την πλέον αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο αποτρίχωσης και για αυτό υπερτερεί έναντι των υπόλοιπων μεθόδων.

Η Derma Hair Clinic αποτελεί την κατάλληλη κλινική για εγγυημένα και επιτυχημένα αποτελέσματα.

Tο συγκεκριμένο λέιζερ θεωρείται ως το πιο Αποτελεσματικό για την Αποτρίχωση των πολύ λεπτών τριχών – χνούδι (vellous hairs).

Η εφαρμογή του Laser Alexandrite

Η Αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος ή του προσώπου όπου υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Τα ορατά αποτελέσματα, ωστόσο, επιτυγχάνονται γρηγορότερα στις γυναίκες από ότι στους άνδρες λόγω της μικρότερης συγκέντρωσης ανδρογόνων στο αίμα. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Laser Αλεξανδρίτης αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή άμεσα και η  υφή της τρίχας αλλάζει.  Μετά από κάθε συνεδρία οι τρίχες μειώνονται αισθητά και γίνονται πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες.

Η δέσμη του laser απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας, με αποτέλεσμα να καταστρέφεται ο θύλακας. Η αποτρίχωση με τη μέθοδο Αλεξανδρίτη προσφέρει  μόνιμα αποτελέσματα. Σε αρκετά σημεία του σώματος η τριχοφυΐα μειώνεται κατά 50% από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Γιατί να επιλέξω το Laser Αλεξανδρίτη;

To Laser Αλεξανδρίτη αποτελεί την ιδανική επιλογή αποτρίχωσης καθώς:

  • Εξοικονομεί χρόνο και χρήματα
  • Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές
  • Ιδανικό για κάθε τύπο και χρώμα δέρματος
  • Κατάλληλο για κάθε περιοχή του σώματος με ανεπιθύμητη τριχοφυΐα
  • Αποτελεί ανώδυνη μέθοδο
  • Υπερτερεί σε ταχύτητα και ακρίβεια

Στην κλινική μας διαθέτουμε τα σύγχρονο μηχάνημα Laser Alexandrite Pro Candela made in USA, το οποίο προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την περιοχή εφαρμογής του laser, τον όγκο, την ποιότητα και το χρώμα της τρίχας, καθώς και από την ύπαρξη ή μη ορμονικών διαταραχών του ασθενούς. Σταδιακά οι τρίχες μειώνονται. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται διαφέρει ανά άνθρωπο. Συνήθως χρειάζονται από 5-8 συνεδρίες ανά 1,5 μήνα περίπου.

Η υψηλή ποιότητα των αποτελεσμάτων της Derma Hair Clinic είναι εγγυημένη. Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα επενδύσαμε στo καλύτερo Laser Αμερικανικής προέλευσης.

Ποιος είναι ο υπεύθυνος γιατρός στα laser αποτρίχωσης;

Ο υπεύθυνος γιατρός είναι ο Δερματολόγος Dr. Απόστολος Καραλέξης  ο οποίος είναι Στρατιωτικός ιατρός με Tεράστια Eμπειρία σε συνδυασμό με τη μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ στη Δερματοχειρουργική και στα Lasers έχουν ως αποτέλεσμα ικανοποιημένους πελάτες με επιθυμητά αποτελέσματα.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top

Φόρμα Επικοινωνίας

info@atwa.gr