Δερματολογικές Θεραπείες

  • Δερματολογικές Θεραπείες

Σύσφιξη με Ραδιοσυχνότητες

Το σύστημα Coccon Duotechnology αποτελεί μια νέα μέθοδο θεραπείας που υπόσχεται δραστική αντιμετώπιση της χαλάρωσης, του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

HIFU

Η θεραπεία Ηifu είναι μια πρωτοποριακή και μη επεμβατική μέθοδος της αισθητικής δερματολογίας που με μία μόνο εφαρμογή προσφέρει αποτελέσματα εφάμιλλα του facelift και του body contouring.

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι μία σύγχρονη και επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης και ανανέωσης προσώπου και σώματος.

Αφαίρεση Σπίλων

Οι ελιές στο δέρμα ονομάζονται ιατρικά σπίλοι. Οι σπίλοι μπορούν να εμφανιστούν παντού, συνήθως όμως εμφανίζονται σε σημεία που εκτίθενται στην ηλιακή ακτινοβολία.

Υαλουρονικό Οξύ

Το υαλουρονικό οξύ και τα Fillers έχουν καταπληκτικά και άμεσα αποτελέσματα στις ρυτίδες χωρίς να απαιτείται αποχή από την εργασία ή τις υπόλοιπες καθημερινές δραστηριότητες.

Αυτολόγο Λίπος

Τί είναι η εμφύτευση λίπους ή η μεταφορά λίπους ή λιποπρόσθεση; Καθώς μεγαλώνουμε ελαττώνεται σταδιακά η ποσότητα του λίπους που φυσιολογικά υπάρχει στο πρόσωπό μας με αποτέλεσμα αυτό να «κρεμάει».

Πήλινγκ

Το πήλινγκ (peeling) είναι μία τεχνική η οποία χρησιμοποιείται για να βελτιώσουμε την εμφάνιση του δέρματος.

Fractional Laser

Το Fractional Laser έχει την ικανότητα να διαχωρίζει την δέσμη του σε εκατοντάδες λεπτές δέσμες έτσι ώστε να σαρώνει το δέρμα χωρίς να απαιτεί μεγάλο χρόνο αποκατάστασης μετά τη θεραπεία.

Νήματα Ανόρθωσης

Τα νήματα ανόρθωσης προσώπου τοποθετούνται κάτω από την επιδερμίδα και είναι μία απλή και γρήγορη διαδικασία.

GENEO

Σκοπός της θεραπείας Geneo+ είναι να απολεπίσει, να διοχετεύσει με θρεπτικές ουσίες και να οξυγονώσει την επιδερμίδα.
Scroll to Top