Εμφύτευση Γενιών FUE

  • Εμφύτευση Γενιών FUE: 100% Φυσικό Αποτέλεσμα

Εμφύτευση Γενιών

Τόσο τα πλούσια μαλλιά, όσο και τα περιποιημένα γένια αποτελούν αναμφίβολα ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό της εμφάνισης των ανδρών. Η μεταμόσχευση των τριχών από το ένα σημείο στο άλλο δεν εφαρμόζεται μόνο στα μαλλιά αλλά και σε διάφορα σημεία του σώματος.
Ειδικότερα, υπάρχουν άτομα που παρουσιάζουν αραίωση στην περιοχή των γενιών. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ορμονικούς, κληρονομικούς ή ιδιοσυγκρασιακούς παράγοντες, σε τραύματα ή ουλές στο δέρμα. Αν και υπάρχουν πολλές θεραπείες για την αποκατάσταση της αραίωσης στην περιοχή των γενιών, το αποτέλεσμα είναι συχνά προσωρινό.
Τη  μοναδική λύση για την οριστική επαναφορά του προβλήματος αποτελεί η μεταμόσχευση γενιών με την τεχνική FUE.

Πως πραγματοποιείται η μεταμόσχευση Γενιών με την τεχνική FUE;

Η διαδικασία της εμφύτευσης Γενιών με τη μέθοδο FUE γίνεται σχεδόν όπως και η αντίστοιχη μεταμόσχευση μαλλιών.
Συγκεκριμένα, γίνεται μεταφορά τριχοθυλακίων από τη δότρια χώρα στη πάσχουσα περιοχή, δηλαδή στα σημεία όπου εμφανίζεται αραίωση.
Η δότρια χώρα είναι συνήθως η περιοχή στο πίσω και κάτω μέρος του τριχωτού της κεφαλής, όπου οι τρίχες είναι περισσότερο ανθεκτικές στο χρόνο. Στη συνέχεια, τοποθετούνται ένα-ένα τα τριχοθυλάκια και ολοκληρώνεται η διαδικασία.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η μέθοδος αυτή είναι εξαιρετικά απαιτητική στην περιοχή του προσώπου καθώς ο χώρος είναι περιορισμένος και χρειάζονται οι κατάλληλες κινήσεις ώστε να τοποθετηθούν όλες οι τρίχες με τη σωστή φορά δίνοντας ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεταμόσχευσης Γενιών με FUE;

Κατά τη διαδικασία της μεθόδου αυτή, ο ιατρός αφαιρεί τα τριχοθυλάκια ένα προς ένα, αναίμακτα και χωρίς να αφήνει ουλές στο δέρμα. Έτσι, έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει ποια τριχοθυλάκια θα επιλέξει  και ποια σημεία της δότριας χώρας θα επεξεργαστεί, αποφεύγοντας τυχόν αστοχίες.
Η τοποθέτηση των μοσχευμάτων γίνεται με την φορά των ήδη υπαρχόντων τριχών, ώστε ο νέες τρίχες να ακολουθούν αρμονικά την πορεία των παλιών. Αυτό χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα που δύσκολα γίνεται αντιληπτό. Η διαδικασία είναι ανώδυνη καθώς γίνεται χρήση τοπικής αναισθησίας.

Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες του και η επούλωση της δότριας και λήπτριας περιοχής είναι εξαιρετικά γρήγορη.

Τα αποτελέσματα της της μεταμόσχευσης Γενιών με FUE

Η εμφύτευση Γενιών με FUE δεν αφήνει μετεγχειρητικά σημάδια για αυτό και εξασφαλίζει ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα. Η τοποθέτηση των τριχών μία προς μία με την σωστή φορά είναι καθοριστικός παράγοντας για τη φυσικότητα του αποτελέσματος.
Εφόσον τοποθετηθούν όλα τα τριχοθυλάκια στη σωστή θέση, παρατηρείται η πτώση αυτών κατά το χρονικό διάστημα των 2-6 εβδομάδων. Στη συνέχεια, οι θύλακες αναπτύσσονται σταδιακά και στο πρώτο εξάμηνο γίνεται ορατό το πρώτο αποτελέσματα το οποίο ολοκληρώνεται πάνω στο χρόνο (12 μήνες συνολικά).

Δείτε περισσότερα αποτελέσματα μεταμόσχευσης γενιών στη σχετική σελίδα. 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Η εμφύτευση Γενιών απαιτεί μία μόνο συνεδρία ώστε να καλύψει το πρόβλημα. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα για μία μεταγενέστερη συνεδρία σε περιπτώσεις όπου χρειάζεται μεγαλύτερη πύκνωση.

Πόσο κοστίζει μία εμφύτευση γενιών;

Σε κάθε μεταμόσχευση τριχών το κόστος καθορίζεται από τον αριθμό των τριχοθυλακίων που τοποθετούνται κάθε φορά. Έτσι και στη μεταμόσχευση γενιών το κόστος της επέμβασης εξαρτάται από την έκταση της πάσχουσας περιοχής και την πυκνότητα που απαιτείται για να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα της αραίωσης.

Η τεχνική FUE χαρακτηρίζεται ως μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδος ενάντια της απώλειας των τριχών. Εκτός από τα μαλλιά και την περιοχή των γενιών, μπορεί να εφαρμοστεί στο μουστάκι, τις φαβορίτες ή τα φρύδια. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται η γνώμη ενός έμπειρου δερματολόγου για να αξιολογήσει το πρόβλημα και να αποφασίσει αν ο ασθενής θα πρέπει να προβεί σε μία τέτοια διαδικασία.


Ενημερωθείτε πλήρως μέσα από την ιστοσελίδα μας για την εμφύτευση μαλλιών καθώς και τον τρόπο που διαμορφώνεται το κόστος της επέμβασης! Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, ότι το ακριβές κόστος της επέμβασης δεν μπορεί να οριστεί εκ των προτέρων, καθώς απαιτείται εξέταση από τον ειδικό Δερματολόγο.  

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα για τη μεταμόσχευση μαλλιών fut, fue καθώς και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας! Διαβάστε περισσότερα για την εμφύτευση φρυδιών, εμφύτευση γενιών και το ολοένα και πιο δημοφιλές Body hair transplantation.

Dr. Απόστολος Καραλέξης

Εμφύτευση Γενιών FUE: 100% Φυσικό Αποτέλεσμα

Δερματολόγος εξειδικευμένος στις ΗΠΑ.

Με εμπειρία άνω των 20 ετών και με μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ ο Δερματοχειρουργός Dr. Καραλέξης θεωρείται ο πλέον ειδικός στην Ελλάδα.

Ιατρείο: Παπαδιαμαντοπούλου 4 & Βασ. Σοφίας, (Μέγαρο Μουσικής), 11528, Αθήνα, Ελλάδα

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή:
11:00-21:00

Συμπληρώστε την Παρακάτω Φόρμα Ενδιαφέροντος για να σας καλέσει ο Ιατρός:

Scroll to Top