Θεραπεία Ακμής με Laser Ellipse-Nordlys

  • Θεραπεία Ακμής με Laser Ellipse-Nordlys

Η ακμή και η θεραπεία της ακμής είναι ένα κοινό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι, ακόμη κι αν δεν είναι πλέον έφηβοι.

Ένας από τους τρόπους θεραπείας της ακμής είναι το laser.

Θεραπεία Ακμής με Laser

Το Laser Ellipse-Nordlys αποτελεί μία  πρωτοποριακή  θεραπεία της ακμής που προσφέρεται στην κλινική μας Derma Hair Clinic υπό την επίβλεψη του Δερματολόγου Dr. Καραλέξη Απόστολου.

Εκεί που οι τοπικές ή οι συστηματικές θεραπείες από του στόματος για την ακμή δεν καταφέρνουν να την εξαλείψουν, το Laser Ellipse-Nordlys καταφέρνει να τιθασεύσει τον μεγάλο αυτό εχθρό του νεανικού δέρματος χωρίς παρενέργειες, γρήγορα και ανώδυνα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε περιπτώσεις ενεργής ακμής καθώς επίσης σε σημάδια και ουλές που μπορεί να αφήσει.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ

ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ ΜΕ LASER

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΜΗ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ ΜΕ LASER DERMAHAIR CLINIC

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ

Πως εφαρμόζεται το Laser;

Ουσιαστικά το laser στοχεύει στα σημάδια της ακμής συρρικνώνοντας τους σμηγματογόνους αδένες του δέρματος και έτσι ρυθμίζεται η παραγωγή σμήγματος. Δεν εφαρμόζεται σε πολύ σκούρα και μαυρισμένα δέρματα (μέχρι τύπο 4), για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η αποφυγή του ήλιου πριν και μετά από κάθε συνεδρία είναι απαραίτητη.

Πριν από την εφαρμογή του laser βάζουμε μία στρώση gel στο πρόσωπο, το οποίο δρα προστατευτικά. Η διαδικασία αυτή αποτελεί μία ασφαλή και μη επεμβατική μέθοδο καθώς ο ασθενής νιώθει μόνο μία ήπια θερμότητα στην πάσχουσα περιοχή, η οποία υποχωρεί μετά από μερικά λεπτά και μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο αριθμός των συνεδριών για την Θεραπεία Ακμής με Laser εξαρτάται από την έκταση και τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Κάθε ασθενής είναι μοναδικός και αντιδρά διαφορετικά στις θεραπείες. Ένας ενδεικτικός αριθμός επαναλήψεων είναι 3-5 φορές με διάστημα ενός μήνα μεταξύ τους.

Ποιοι μπορούν να κάνουν αυτή τη θεραπεία ακμής με Laser;

Η καταπολέμηση της ακμής με τη χρήση Laser μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε ηλικία και σε οποιοδήποτε στάδιο της νόσου και συνιστάται σε περιπτώσεις όπου :

Ωστόσο, η θεραπεία ακμής με το Laser Ellipse μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε τοπική θεραπεία ακόμη και με ομοιοπαθητική.

Τι θα πρέπει να προσέξει κανείς πριν από την εφαρμογή του Laser;

Ο ασθενής πριν την συνεδρία για θεραπεία της ακμής με Laser θα πρέπει να έχει τα εξής υπόψη του:

Μετά από κάθε επανάληψη, η χρήση αντηλιακού είναι υποχρεωτική για τουλάχιστον 10 ημέρες.

Οι γιατροί και το προσωπικό της Derma Hair Clinic είμαστε κοντά σας για να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα της θεραπείας σας χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα Laser.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Θεραπεία Ακμής με Laser αλλά και τις άλλες δερματολογικές θεραπείες, επικοινωνήστε μαζί μας!

Fill in the following form

and we will contact you as soon as possible

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top