Θεραπεία Ακμής

Υπηρεσίες

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ

Το Laser Ellipse αποτελεί μία  πρωτοποριακή  θεραπεία ακμής που προσφέρεται στην κλινική μας Derma Hair Clinic υπό την επίβλεψη του Δερματολόγου Dr. Καραλέξη Απόστολου.

Εκεί που οι τοπικές ή οι συστηματικές θεραπείες από του στόματος για την ακμή δεν καταφέρνουν να την εξαλείψουν, το Laser Ellipse καταφέρνει τη θεραπεία χωρίς παρενέργειες, γρήγορα και ανώδυνα να τιθασεύσει τον μεγάλο αυτό εχθρό του νεανικού δέρματος.

θεραπεια ακμης με το laser nordlys by ellipse

Ποιοι μπορούν να κάνουν αυτή την Θεραπεία Ακμής με Laser

Έχει απόλυτη ένδειξη σε αυτούς που έχουν δοκιμάσει τα πάντα και που η ακμή τους επιμένει ή σε αυτούς που αντενδείκνυται λόγω παρενεργειών οποιαδήποτε θεραπευτικό σχήμα. Ωστόσο μπορεί να γίνει και σε οποιοδήποτε στάδιο της ακμής, καθώς και σε οποιαδήποτε ηλικία, όπου εμφανίζεται κυρίως και προσβάλλει συνήθως το 85% των ατόμων που βρίσκονται στην εφηβική ηλικία.

Η θεραπεία της ακμής με το laser Ellipse μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε τοπική θεραπεία ακόμη και με ομοιοπαθητική.

Οι Ειδικοί της Derma Har Clinic και ο Dr. Απόστολος Καραλέξης (με 20+ χρόνια Εμπειρίας) θα σας Λύσουν όλες τις Απορίες και θα σας Αναλύσουν όλα τα Βήματα για 100% Επιτυχία! Για Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με την Θεραπεία Ακμής, Επικοινωνήστε μαζί μας!

Το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 4mb (jpg, jpeg, png, gif)

CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε το spam, σας ευχαριστούμε.

Πώς καταπολεμά το Laser την Ακμή;

Το laser καταπολεμά και θεραπεύει κυρίως την φλεγμονώδη ακμή που εντοπίζεται στο πρόσωπο, την πλάτη ή το στήθος δρώντας στον τριχοσμηγματογόνο αδένα με δύο τρόπους:

  1. Την επιλεκτική φωτοθερμόλυση η οποία δρα με την μετατροπή της ενέργειας του λέιζερ σε θερμότητα στον τριχοσμηγματογόνο αδένα.
  2. Την φωτοδυναμική θεραπεία στην ακμή, η οποία προκαλεί την απορρόφηση 3 διαφορετικών από τα μήκη κύματος που εκπέμπονται από το λέιζερ από τις πορφυρίνες που παράγονται το βακτηρίδιο P. acnes που είναι υπεύθυνο για την ακμή. Με τον τρόπο αυτό καταστρέφονται τα υπεύθυνα βακτηρίδια.

Η κεφαλή PR του Ellipse Laser της εταιρείας Nordlys-Candela εκπέμπει 3 διαφορετικά μήκη κύματος(540, 580 και 635 nm). Αυτά τα μήκη κύματος απορροφούν οι πορφυρίνες του υπευθύνου βακτηριδίου της ακμής P. acnes και έτσι προκαλείται η καταστροφή του.

Ανάλογα με την κλινική εκδήλωση της νόσου καθώς επίσης και στις ανάγκες σας, προτείνονται και τα θεραπευτικά σχήματα. Συνήθως προτείνονται 3-4 συνεδρίες ανά μήνα περίπου. Αυτό όμως είναι πολύ σχετικό και εξαρτάται από τη βαρύτητα της ακμής.

Ανώδυνη Θεραπεία κατά της Ακμής;

Η θεραπεία με το λέιζερ είναι εντελώς Ανώδυνη. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας της θεραπείας, υπάρχει μόνο μια ήπια αίσθηση θερμότητας η οποία διαρκεί λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Δεν απαιτείται σε καμιά περίπτωση η επάλειψη της περιοχής με αναισθητική κρέμα, ούτε καν η τοποθέτηση πάγου αμέσως μετά από το τέλος της συνεδρίας.

Τα αποτελέσματα είναι Θεαματικά και Άμεσα στην αντιμετώπιση της ακμής. Τα κόκκινα σπυράκια που ονομάζονται επιστημονικά βλατίδες αρχίζουν και χάνουν σταδιακά το κόκκινο χρώμα τους. Τις επόμενες ημέρες το χρώμα τους σκουραίνει και το μέγεθος τους αρχίζει και ελαττώνεται. Έτσι σταδιακά ατροφούν και εξαφανίζονται.

Ο ασθενής θα πρέπει να αποφεύγει τον ήλιο για τις επόμενες δύο με πέντε ημέρες και να φορά αντηλιακό. Επίσης η τοπική αγωγή για την ακμή είναι μια αγωγή που θα πρέπει να διακόπτεται  για τις επόμενες δύο με τρεις ημέρες.

Οι Ειδικοί της Derma Har Clinic και ο Dr. Απόστολος Καραλέξης (με 20+ χρόνια Εμπειρίας) θα σας Λύσουν όλες τις Απορίες και θα σας Αναλύσουν όλα τα Βήματα για 100% Επιτυχία! Για Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με την Θεραπεία Ακμής, Επικοινωνήστε μαζί μας!

Το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 4mb (jpg, jpeg, png, gif)

CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε το spam, σας ευχαριστούμε.

Στη Derma Hair Clinic, ο υπεύθυνος Δερματολόγος- Δερματοχειρουργός Δρ. Απόστολος Καραλέξης και το εξειδικευμένο προσωπικό του, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ουσιαστική βοήθεια στη θεραπεία της ακμής με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας των Λέιζερ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 2107232932 , για να ενημερωθείτε πλήρως και να κλείσετε το ραντεβού σας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ