Θεραπεία Ακμής

  • Θεραπεία Ακμής με Laser Ellipse-Nordlys

Θεραπεία Ακμής

Το Laser Ellipse-Nordlys αποτελεί μία  πρωτοποριακή  θεραπεία ακμής που προσφέρεται στην κλινική μας Derma Hair Clinic υπό την επίβλεψη του Δερματολόγου Dr. Καραλέξη Απόστολου.

Εκεί που οι τοπικές ή οι συστηματικές θεραπείες από του στόματος για την ακμή δεν καταφέρνουν να την εξαλείψουν, το Laser Ellipse-Nordlys καταφέρνει τη θεραπεία χωρίς παρενέργειες, γρήγορα και ανώδυνα να τιθασεύσει τον μεγάλο αυτό εχθρό του νεανικού δέρματος.

θεραπεια-ακμης-με-το-laser-nordlys-by-ellipse-karalexis.gr_-1024x576

Ποιοι μπορούν να κάνουν αυτή την Θεραπεία Ακμής με Laser

Έχει απόλυτη ένδειξη σε αυτούς που έχουν δοκιμάσει τα πάντα και που η ακμή τους επιμένει ή σε αυτούς που αντενδείκνυται λόγω παρενεργειών οποιαδήποτε θεραπευτικό σχήμα. Ωστόσο μπορεί να γίνει και σε οποιοδήποτε στάδιο της ακμής, καθώς και σε οποιαδήποτε ηλικία, όπου εμφανίζεται κυρίως και προσβάλλει συνήθως το 85% των ατόμων που βρίσκονται στην εφηβική ηλικία.

Η θεραπεία της ακμής με το laser Ellipse μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε τοπική θεραπεία ακόμη και με ομοιοπαθητική.

Οι Ειδικοί της Derma Har Clinic και ο Dr. Απόστολος Καραλέξης (με 20+ χρόνια Εμπειρίας) θα σας Λύσουν όλες τις Απορίες και θα σας Αναλύσουν όλα τα Βήματα για 100% Επιτυχία! Για Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με την Θεραπεία Ακμής, Επικοινωνήστε μαζί μας!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top