Θεραπεία για Ροδόχρους Ακμή

  • Θεραπεία για Ροδόχρους Ακμή με Laser

Θεραπεία για Ροδόχρους Ακμή με Laser

Η θεραπεία για ροδόχρους ακμή με το Laser Ellipse της εταιρείας Nordlys-Candela που διαθέτουμε στην Derma Hair Clinic βασίζεται στην επιλεκτική φωτοθερμόλυση. Εφαρμόζεται σε τύπους δέρματος με φωτότυπο από ένα έως τέσσερα. Έχει ένδειξη περισσότερο στην διάχυτη ερυθρότητα και στα μικρά αγγεία που εμφανίζονται στο πρόσωπο, στα μάγουλα, τη μύτη τα συμπτώματα της ροδόχρους ακμής.

Το laser έχει ως στόχο την αιμοσφαιρίνη, η οποία βρίσκεται στα μικρά αιμοφόρα αγγεία του προσώπου. Εκεί η ακμή είναι εμφανής, και η θεραπεία γίνεται με την κεφαλή PR στα 530-750 nm. Σε αυτό το μήκος κύματος έχουν δείξει πολλές Κλινικές μελέτες ότι εμφανίζουν την μέγιστη απορρόφηση η αιμοσφαιρίνη και η οξυ- αιμοσφαιρίνη παράγοντας τα καλύτερα αποτελέσματα. Η κεφαλή PR ωστόσο , δεν μπορεί να είναι κατάλληλη για μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα ή για φωτότυπο μεγαλύτερο από τον τύπο 3.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ

ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ ΜΕ LASER

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΜΗ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ ΜΕ LASER DERMAHAIR CLINIC

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ

Οδηγίες πριν τη Θεραπεία για την Ροδόχρους Ακμή

  1. Είναι Απαραίτητη η αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο, ηλιοθεραπείας και συνεδριών με solarium ένα μήνα πριν την έναρξη της θεραπείας με το laser.
  2. Αποφυγή της χρήσης αναισθητικής κρέμας, στα μάτια, από το στόμα και γενικά της επιδερμίδας, πριν την έναρξη της θεραπείας.

Πολλές φορές προτείνουμε την εφαρμογή δοκιμαστικού τεστ σε επιλεγμένα σημεία του προσώπου. Σκοπός μας είναι να βρούμε τις πιο αποδοτικές και αποτελεσματικές παραμέτρους για την θεραπεία μας.

Τι γίνεται κατά τη διάρκεια Θεραπείας με το laser και τι Αμέσως Μετά

Ο εφαρμογέας- κεφαλή του λέιζερ Ellipse Candela, αποτελείται από sapphire crystal. Πριν την έναρξη της θεραπείας γίνεται επάλειψη του προσώπου με ένα ειδικό gel έτσι ώστε να προστατεύεται η επιφάνεια του δέρματος. Η αίσθηση που αποκομίζει ο ασθενής χαρακτηρίζεται από μία ελαφριά αίσθηση θερμότητας στα σημεία όπου διαδοχικά γίνεται η εφαρμογή της θεραπείας. Τελειώνοντας η αίσθηση αυτής της θερμότητας εξαφανίζεται εντελώς και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην εργασία του ή στις δραστηριότητες του. Απαραίτητα συνιστούμε τη χρήση αντηλιακής κρέμας για τουλάχιστον 15 ημέρες.

Αυτό που παρατηρείται κατά τη διάρκεια της θεραπείας της ροδόχρου ακμής στο πρόσωπο, πέρα από τη παροδική εξαφάνιση του ερυθήματος( κοκκινίλας) είναι και η κατά τόπους αντίδραση της χροιάς του δέρματος όπου το δέρμα παίρνει μία πιο μωβ απόχρωση. Το αποτέλεσμα το αξιολογούμε μετά από 15 μέρες ή ένα μήνα ανάλογα με το πρόβλημα που υπάρχει. Πάντα συστήνουμε συνολικά δύο με τρεις εφαρμογές ανά μήνα περίπου. Έτσι έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι ένα πρόσωπο χωρίς ερυθρότητα. Το αποτέλεσμα διατηρείται για πολλούς μήνες και για κάποιους ασθενείς για αρκετά χρόνια.

Οι Ειδικοί της Derma Har Clinic και ο Dr. Απόστολος Καραλέξης (με 20+ χρόνια Εμπειρίας) θα σας Λύσουν όλες τις Απορίες και θα σας Αναλύσουν όλα τα Βήματα για 100% Επιτυχία! Για Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με την Ροδόχρους Ακμή, Επικοινωνήστε μαζί μας!

Fill in the following form

and we will contact you as soon as possible

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top