Θεραπεία Τριχόπτωσης

Υπηρεσίες

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Η θεραπεία κατά της τριχόπτωσης αποτελεί πρόκληση για τον δερματολόγο καθώς χρειάζεται λεπτομερή διερεύνηση ώστε να εντοπιστούν τα ακριβή αίτια που την προκαλούν.
Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο γιατρός είναι να εξετάσει το ιστορικό του ασθενή, να εκτελέσει τριχοριζόγραμμα ή τριχοσκόπηση και να αξιολογήσει σωστά το πρόβλημα ώστε να προτείνει την πιο αποτελεσματική θεραπεία.
Άλλωστε, η τριχόπτωση είναι αναστρέψιμη όταν η διάγνωση γίνει έγκαιρα.

 

θεραπεία τριχόπτωσης

Θεραπεία Τριχόπτωσης

Για να αντιμετωπιστεί η τριχόπτωση είναι σημαντικό να εξεταστούν τα επίπεδα του σιδήρου και η θυρεοειδική λειτουργία καθώς η ρύθμιση τους μπορεί να επαναφέρει το πρόβλημα.
Στη συνέχεια, προτείνονται τοπικές αγωγές με φαρμακευτικές ουσίες που αναστέλλουν την 5α-αναγωγάση όπως είναι η φιναστερίδη. Χρήσιμη είναι επίσης η θεραπεία και με την μινοξιδίλη.

Αν και η θεραπείες αυτές έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα από τους πρώτους κιόλας μήνες, η διακοπή τους μπορεί να επαναφέρει την τριχόπτωση. Για τον λόγο αυτό απαιτείται μία παρακολούθηση από τον γιατρό.

Το PRP ενισχύει το θύλακα της τρίχας και δρα ενάντια της τριχόπτωσης. Πολλές φορές μάλιστα χρησιμοποιείται συνδυαστικά μαζί με άλλες αγωγές ή προληπτικά εμποδίζοντας την περαιτέρω απώλεια των μαλλιών.

Με το τριχοριζόγραμμα και την τριχοσκόπηση ο ιατρός έχει καλύτερη εικόνα του προβλήματος και είναι σε θέση να ορίσει το κατάλληλο θεραπευτικό πλάνο που χρειάζεται κάθε ασθενής.
Επιπλέον, ένα γενετικό τεστ DNA μπορεί να δείξει ποια φάρμακα είναι περισσότερο αποτελεσματικά σε κάθε οργανισμό.

Τέλος, στις περιπτώσεις όπου η αραίωση είναι μόνιμη και οι παραπάνω θεραπείες δεν αποδίδουν, εφαρμόζεται μεταμόσχευση μαλλιών.
Ειδικότερα, με την πλέον διαδεδομένη μέθοδο Power FUE γίνεται μεταφορά των υγιών τριχών στις περιοχές που πάσχουν και η πυκνότητα των μαλλιών επανέρχεται σημαντικά. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και δεν αφήνει σημάδια. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και πολύ φυσικό.

Οι Ειδικοί της Derma Har Clinic και ο Dr. Απόστολος Καραλέξης (με 20+ χρόνια Εμπειρίας) θα σας Λύσουν όλες τις Απορίες και θα σας Αναλύσουν όλα τα Βήματα για 100% Επιτυχία! Για Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνήστε μαζί μας!

Το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 4mb (jpg, jpeg, png, gif)

CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε το spam, σας ευχαριστούμε.

 

Στη Derma Hair Clinic, ο υπεύθυνος Δερματολόγος- Δερματοχειρουργός Δρ. Απόστολος Καραλέξης και το εξειδικευμένο προσωπικό του, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ουσιαστική βοήθεια στη θεραπεία της τριχόπτωσης με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 2107232932 , για να ενημερωθείτε πλήρως και να κλείσετε το ραντεβού σας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 4mb (jpg, jpeg, png, gif)

CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε το spam, σας ευχαριστούμε.