Μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία

derma hair clinic

 

Στην κλινική Derma Hair διαθέτουμε εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών στις παθήσεις των τριχών και στην μεταμόσχευση μαλλιών. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών έχει διαμορφωθεί μία άποψη για το θέμα των μεταμοσχεύσεων μαλλιών στην Τουρκία από εμπειρίες των ασθενών μας. Επιπλέον, σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Dr. Καραλέξης είναι μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery), όπου στη συγκεκριμένη επιστημονική οργάνωση έχει αναλυθεί διεξοδικά και έχουν ληφθεί μέτρα για το συγκεκριμένο μείζον θέμα.

Υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός κλινικών στην Τουρκία που λειτουργούν χωρίς άδεια (black market). Σ’ αυτές τις κλινικές οι επεμβάσεις γίνονται χωρίς την παρουσία γιατρού, αλλά τις επεμβάσεις τις πραγματοποιεί συνήθως παραϊατρικό προσωπικό χωρίς καμία ιατρική πιστοποίηση και εμπειρία. Αυτός είναι και ο λόγος που αυξάνεται ο κίνδυνος μολύνσεων όταν οι επεμβάσεις γίνονται υπό συνθήκες χωρίς επαρκή αποστείρωση του χώρου. Εάν πραγματοποιηθεί μια μεταμόσχευση μαλλιών σε ένα φτηνό μέρος ή σε μία χωρίς άδεια κλινική και χωρίς συνθήκες χειρουργικής αποστείρωσης, μπορεί τελικά μία μεταμόσχευση μαλλιών να σας κοστίσει πολύ περισσότερο όσον αφορά την υγεία σας αλλά και τα χρήματα σας.

Περιστατικά μεταμοσχεύσεων μαλλιών στη Τουρκία

Κατά καιρούς προσέρχονται στην κλινική μας αποτυχημένα περιστατικά μεταμόσχευσης μαλλιών που έγιναν στην Τουρκία. Εξαπατημένοι ασθενείς που με δόλωμα το χαμηλό κόστος προέβησαν σε επέμβαση προσήλθαν μετέπειτα για διόρθωση. Τοποθέτηση του hairline πολύ χαμηλά, αφύσικη κατεύθυνση των τριχών, αφύσικο αποτέλεσμα, μόνιμη καταστροφή και αραίωση της δότριας χώρας από υπερβολική συλλογή μοσχευμάτων, είναι μερικά από τα πιο συχνά λάθη που γίνονται.

μεταμόσχευση μαλλιών τουρκία

Ο ασθενής ζει στην Ελβετία και επέλεξε να κάνει την επέμβαση στην Τουρκία για οικονομικούς λόγους. Παρατηρούμε μία υπερβολική αφαίρεση τριχοθυλακίων(overharvesting) από τη δότρια χώρα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την μόνιμη καταστροφή της ινιακής περιοχής. Χαρακτηριστικά παρατηρούνται κυκλικές περιοχές στην πίσω περιοχή του κεφαλιού εν είδη σκοροφαγώματος οι οποίες δεν επιδέχονται κάποιας θεραπείας.

μεταμόσχευση μαλλιών τουρκία

Τοποθέτηση τριχοθυλακίων στο Hairline χωρίς να ληφθεί υπόψη η σωστή κατεύθυνση των τριχών. Το τελικό αποτέλεσμα είναι οι τρίχες να φαίνονται σαν να είναι ραμμένες στο δέρμα.

μεταμόσχευση μαλλιών στη τουρκία

Η ασθενής ζει στην Αγγλία και επέλεξε για οικονομικούς λόγους να πυκνώσει το hairline και την κροταφική περιοχή της κάνοντας μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία. Βλέπουμε το πόσο αφύσικο αποτέλεσμα έχει.

Κάποια κέντρα προσπαθούν να εξαπατήσουν τους υποψηφίους για μεταμόσχευση ασθενείς λέγοντάς τους τον αριθμό των τριχών που απαιτούνται και όχι τον αριθμό των τριχοθυλακίων. Για παράδειγμα εάν κάποιος ασθενής χρειάζεται κανονικά 1500 τριχοθυλάκια αυτοί ισχυρίζονται ότι χρειάζεται 5000. Έτσι ο ασθενής λαμβάνει λανθασμένη πληροφορία και όταν ακούει τον σωστό αριθμό τριχοθυλακίων που πραγματικά χρειάζεται από αξιοπρεπείς κλινικές νομίζει ότι ο αριθμός που του αναφέρουν ότι είναι μικρός και τελικά κάνει λάθος επιλογή.
Συμβαίνει σε μερικούς ασθενείς η δότρια χώρα τους να μην είναι κατάλληλη για μεταμόσχευση μαλλιών, δηλαδή να δίνει μικρό αριθμό τριχοθυλακίων και να μην επαρκεί για να καλύψει είναι μεγάλη απώλεια μαλλιών.

Τα μη αξιόπιστα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών δίνουν την εντύπωση στους υποψηφίους για μεταμόσχευση ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέλεια. Εκεί λοιπόν που ο ασθενής χρειάζεται κανονικά 5000 τριχοθυλάκια για να «κλείσει» μία περιοχή αραίωσης, αλλά μόνο 1500 τριχοθυλάκια είναι εφικτό να συλλεχθούν, το τελικό αποτέλεσμα είναι ο ασθενής να μην μείνει ικανοποιημένος. Θα πρέπει συνεπώς να ενημερώνεται ο ασθενής με σαφήνεια και ειλικρίνεια έτσι ώστε να επιλέξει αν θα κάνει ή όχι την επέμβαση.

Το κόστος μιας μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία ξεκινά μικρό, περίπου στα 1000 € σε μη πιστοποιημένες κλινικές, το οποίο διπλασιάζεται με το ξενοδοχείο και το κόστος φυσικά ανεβαίνει κι άλλο με τη διατροφή. Στο τέλος τα προϊόντα, οι λοσιόν και τα σαμπουάν που θα σου επιβάλλουν να αγοράσεις, θα ανεβάσουν πολύ περισσότερο το τελικό κόστος ακόμα κι αν κάποιος έκανε την επέμβαση σε μία αξιόπιστη ευρωπαϊκή κλινική. Τέλος, η Τουρκία είναι μία χώρα με διαφορετική κουλτούρα, η οποία δεν είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν ισχύουν οι Ευρωπαϊκοί νόμοι.

“Ποιες είναι οι συμβουλές μας;”

Είναι καλύτερα οι ασθενείς να επιλέγουν κάποιο κέντρο που τις επεμβάσεις τις κάνει γιατρός μέλος της ISHRS or IAHRS. Να κάνετε λεπτομερείς ερωτήσεις στο κέντρο που σκοπεύετε να πάτε και να παρατηρείτε το πόσο γρήγορα, το πόσο ποιοτικά απαντάνε και το ποιος απαντά στις ερωτήσεις σας
Επικοινωνήστε κατευθείαν με το κέντρο μεταμόσχευσης μαλλιών και όχι μέσω ενός παροχέα υγείας. Διαβάστε τα σχόλια και τις κριτικές στο ίντερνετ.

Στην Derma Hair Clinic εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες θεραπείες τριχόπτωσης με υψηλά standards καθώς μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE με επιστημονικά υπεύθυνο τον δερματολόγο κύριο Καραλέξη. Είναι στρατιωτικός γιατρός με πτυχίο Δερματοχειρουργικής (international fellowship in Dermatologic Surgery) από τις ΗΠΑ/ και τ. Διευθυντής του Δερματολογικού τμήματος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Για περισσότερες πληροφορίες  σχετικά με τις θεραπείες ενίσχυσης μαλλιών αλλά και τη μεταμόσχευση μαλλιών μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

Δρ. Καραλέξης Δερματολόγος

 

 

 

 

Derma Hair Clinic
Dr. Απόστολος Καραλέξης  Δερματολόγος
Παπαδιαμαντοπούλου 4, Μέγαρο Μουσικής, Αθήνα
Τηλ: 210-7232932

 

 

 

Dr. Απόστολος Καραλέξης

Δερματολόγος εξειδικευμένος στις ΗΠΑ.

Με εμπειρία άνω των 20 ετών και με μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ ο Δερματοχειρουργός Dr. Καραλέξης θεωρείται ο πλέον ειδικός στην Ελλάδα.

Ιατρείο: Παπαδιαμαντοπούλου 4 & Βασ. Σοφίας, (Μέγαρο Μουσικής), 11528, Αθήνα, Ελλάδα

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή:
11:00-21:00

Συμπληρώστε την Παρακάτω Φόρμα Ενδιαφέροντος για να σας καλέσει ο Ιατρός:

Βίντεο

Μάθετε Περισσότερα από τον Ιατρό στα παρακάτω βίντεο

Μαρτυρίες Ασθενών από όλο τον κόσμο

Μαρτυρίες Πελατών μας

Ονομάζομαι Στεφανιδάκης Γιάννης και επισκέφθηκα τον κο Καραλέξη 1η φορά τον Δεκέμβρη του 2021 για αραίωση σε συγκεριμένο σήμειο του τριχωτού της κεφαλής το οποίο εμφανίστηκε μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα το καλοκαίρι του ίδιου έτους.

Αφού εξήγησα στον γιατρό τι μου συνέβη τότε και για ποιο λόγο τον επισκέφθηκα μου είπε το εξής: “Μην στεναχωριέσαι για όλα υπάρχει λύση”

Ετσι λοιπόν 6 μήνες αργότερα (Ιούνιος του 2022) ο κος Καραλέξης επιβεβαίωσε αυτό που είπε στην 1η μου επίσκεψη.

Πως για όλα υπάρχει ΛΥΣΗ.

Γιατρέ σας είμαι ευγνώμων για το οριστικό τέλος που δώσατε στο πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε.

Ευχαριστώ για την καλοσύνη,την ευγένεια και την προθυμία σας.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αλίκη και την Ελένη για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Στεφανιδάκης Γιάννης

Μόνο συγχαρητήρια έχω να δώσω στον κ.Καραλέξη, που σε βλέπει πρώτα ως άνθρωπο και φίλο και μετά ως πελάτη για να κάνει μια επέμβαση. Στελεχωμένος από το εξαιρετικό νοσηλευτικό team του, σου προτείνει με την κάθε λεπτομέρεια το καλύτερο που ειναι για σένα και είναι δίπλα σου κάθε στιγμή που θα τον χρειαστείς ακόμη και μετά την επέμβαση, χωρίς κανένα κέρδος. Επαγγελματίας σε όλα του σε μία πολύ προσεγμένη, σύγχρονη και πεντακάθαρη κλινική με όλα τα μέτρα φύλαξης και αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο.

Απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα αλλά περισσότερο απόλυτα «κερδισμένος» απο τη συνεργασία μου μαζί του και την εξαιρετική συμπεριφορά και επαγγελματισμό που εξέλαβα τόσο από τον ίδιο όσο και από το προσωπικό του.

Πολύ τυχερός που τον επέλεξα για την επέμβαση και για μένα πλέον είναι και φίλος μου. Συγχαρητήρια και μόνο.

Το ευχαριστώ είναι λίγο.

Γιάννης Βαιρακλιώτης

Για τον κο. Καραλέξη και την κλινική του, έχω μόνο να πω τα καλύτερα λόγια. Σωστός επαγγελματίας και πάνω απ’ όλα άνθρωπος, εμπνέει εμπιστοσύνη, από την πρώτη κιόλας συνάντηση ξεκαθαρίζει τι πρέπει να περιμένουμε σαν αποτέλεσμα. Αυτό καταδεικνύει την εχεμύθειά του και το ότι δεν γεννάει ψεύτικες ελπίδες.  Εγώ προσωπικά έχω κάνει δυο μεταμοσχεύσεις μαλλιών, με εξαιρετικά αποτελέσματα (τονίζω σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια). Την πρώτη μου μεταμόσχευση την είχα κάνει σε άλλο κέντρο, με strip, αλλά το αποτέλεσμα ήταν πολύ φτωχό.

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, για κάποιον που θέλει πραγματικά να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών.

Δημήτρης Παπαδόπουλος

Επισκέφτηκα την κλινική Derma hair του Dr. Καραλέξη, μετά από πολύ σκέψη και έρευνα σχετικά με την τοποθέτηση μοσχευμάτων στην περιοχή τών κροτάφων. Μου μίλησε με ευθύτητα όπως περίμενα από έναν πραγματικό ιατρό για την επέμβαση. Η μέθοδος η οποία έγινε η εμφύτευση ήταν power fue. Η πιο σύγχρονη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών στην οποία ο Δερματολόγος Κος Καραλέξης ανταποκρίνεται εξαιρετικά λόγο τις πολυετούς εμπειρίας στον χώρο και της εκπαιδεύσεώς του στην “πατρίδα” των μεταμοσχεύσεων μαλλιών Η.Π.Α. Τέλος αξίζει να αναφερθώ φυσικά στο ευγενικότατο προσωπικό της κλινικής το οποίο το βαθμολογώ με άριστα σε όλους τους τομείς χωρίς υπερβολές! Σας ευχαριστώ για την συνεργασία και θα επιστρέψω με νέο σχόλιο όταν θα γίνει εμφανές το αποτέλεσμα σε τελικό στάδιο!

Σωτήρης Στράτος

Πριν το πρώτο ραντεβού με τον κύριο Καραλεξη το άγχος μ ήταν μεγάλο. Μαζί του ένιωσα σιγουριά μου έλυσε όλες της απορίες κ έκανα την μεταμόσχευση μαλλιών κ στους πρώτους 4 μήνες το αποτέλεσμα ήταν έκπληκτο. Επισεις η ομάδα εκει είναι πάντα έτοιμη να σε εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο..     μετα από 1.5 χρόνο δεν υπάρχει διαφορά.. σας ευχαριστώ πολύ

Tάκης Δημητρας

Επισκεύτηκα την κλινική για μεταμόσχευση μαλλιών στι 28/4/22.Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ασφάλεια σιγουριά. Η διαδικασία ήταν πραγματικά αναίμακτη, χωρίς τον παραμικρό πόνο. Συνεχώς και καθολη τη διάρκεια της επέμβασης ο γιατρός καθώς και όλο το προσωπικό ήταν συνεχώς δίπλα μου και δεν είχα τον παραμικρό φόβο.Τις μέρες αμέσως μετά την επέμβαση δεν είχα ούτε πόνο ,ούτε πρήξιμο και δεν χρειάστηκε ούτε παυσίπονο να πάρω.

Ευχαριστώ τον Δρ Καραλέξη και όλο το προσωπικό που συμμετείχε  στη διαδικασία.

Ανυπομονώ για τα αποτελέσματα σε λίγο καιρό.

Αργύρης Παρισίδης

Αν και πήγα λίγο φοβισμένος και αγχομενος. η επιστημονική αρτιότητα του γιατρού και όλη η αντιμετώπιση της ομάδας του μου απέδειξαν ότι έκανα λάθος. Όλα έγιναν με τέτοιο τρόπο που φάνηκαν απλά και εύκολα. Πόνος καθόλου, παρενέργειες καμία, για τα αποτελέσματα είναι νωρίς ακόμα αφού η επέμβαση έγινε μόλις χθές αλλά οι πρώτες ενδείξεις είναι πολύ θετικές. Ευχαριστώ πολύ.

Βασίλης Ταρλαμής

Πολύ ευχαριστημένος από την επιστημονική αλλά και ανθρώπινη προσέγγιση στο πρόβλημα μου. Πρωτοποριακές μέθοδοι εξέτασης που εφαρμόζονται μόνο σε σοβαρά και άκρος επιστημονικά ιατρεία όπως το Derma Hair Clinic. Ευχαριστώ και πάλι!

Φώτης Καλούδης

Ο κύριος Καραλέξης είναι εκπληκτικός γιατρός και στην κλινική Derma Hair κάνουν εξαιρετική δουλειά. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Θαλής Παπακωνσταντίνου

Εξαιρετικός ιατρός που τον χαρακτηρίζει ο άριστος επαγγελματισμός και η συνέπεια. Λεπτολόγος,  επεξηγηματικός και συναφής προς τους ασθενείς του, δημιουργεί ένα αίσθημα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και άψογης συνεργασίας. Τον ευχαριστώ προσωπικά για το άρτιο και υψηλής καλαισθησίας αποτέλεσμα και του εύχομαι πάντα επιτυχίες και πρωτοπορίες στον επαγγελματικό του βίο. Συγχαρητήρια!!!!

Αντώνης Παππάς

Μόλις μία μέρα μετά από επέμβαση μεταμοσχευσης μαλλιών και θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια την κλινική και τον κ.Καραλεξη.Απο την πρώτη επίσκεψη έως και την επεμβαση υπήρχε συνέπεια και όλα πήγαν περίφημα.Το προσωπικό άψογο οι κοπέλες επαγγελματίες και πρόθυμες να βοηθήσουν γνωρίζοντας την δουλειά τους.η κλινική πεντακάθαρη δεν το συζητώ.Την προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί όλα γίνονται από ιατρικό προσωπικό που πιστεύω είναι το πιο σημαντικό μαζί με την εμπειρία φυσικά.Και πάλι σας ευχαριστώ!

Γιώργος Λιακόπουλος

Τον περασμένο Μάιο επισκέφτηκα τον κ.Καραλέξη στην Derma Hair Clinic. Κατόπιν της συζήτησης μας και την αξιολόγηση απο το γιατρό, προχώρησα σε συνεδρία με την μέθοδο FUE. Απο την πρώτη στιγμή η αντιμετώπιση από τον κ.Καραλέξη, την ομάδα του καθώς και όλο το προσωπικό ήταν άψογη. Ο γιατρός ήταν πολύ ήρεμος και σίγουρος για την δουλειά του κάτι το οποίο με καθησύχασε και εμένα.

Δεν μπόρεσα ακόμη να πάω για τον απαιτούμενο επανέλεγχο λόγω του lockdown και του ότι βρίσκομαι εκτός Αθήνας, πράγμα που θα κάνω με την πρώτη ευκαιρία. Μετά απο 8 μήνες το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την δουλειά που έγινε.

Επίσης θα ήθελα να προσθέσω οτι όποτε χρειάστηκε να επικοινωνήσω με τον κ.Καραλέξη, την πρώτη φορά άμεσα μετά την επέμβαση και πρόσφατα πριν απο ένα μήνα, έχοντας καλέσει στο ιατρείο του και αφήνοντας τα στοιχεία μου, με κάλεσε πίσω ο ίδιος κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμένα να μπορεί κανείς να έχει άμεση επαφή με το γιατρό.

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για όλα.

Κώστας Χ.

8 μήνες μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών, είναι σαν να μην είχα ποτε πρόβλημα. 100% φυσικό αποτέλεσμα. Ο γιατρός και το προσωπικό άριστοι επαγγελματίες και κοντά στον ασθενή σε κάθε βήμα. Ευχαριστώ πολύ!

Δημήτρης Πίσκος

Εξαιρετικό χώρος. Με έκαναν να αισθανθώ άνετα. Και το σημαντικότερο πηγα με έντονο πρόβλημα αραίωσης και πλεον το πρόβλημα εχει εξαλειφθεί τελειως. Το συστήνω ανεπιφύλακτα..

Ktrv7

Ένα απίστευτα εξυπηρετικό και χαμογελαστό προσωπικό δίνοντας σημασία σε κάθε μικρή απορία σου. Ο γιατρός επίσης με πολλές γνώσεις και διάθεση να απαντήσει σε κάθε ερώτηση.

Πάνος Α.

Εκανα την μεταμοσχευση Μαρτιο 2021 και μετα απο ενα χρονο τα αποτελεσματα ειναι αριστα ξεπερνωντας τις προσδοκιες μου. Μαλιστα την μεταμοσχευση την υλοποιησε αποκλειστικα ο ιδιος ο κ. Καραλεξης. Αψογο περιβαλλον, πολυ ευγενες και φιλικο προσωπικο.

Νικ Πούντα

Αρχικά είχα επισκεφτεί αρκετά κέντρα εμφύτευση και δε μου τα έλεγαν σωστά είτε με την διαδικασία,είτε με την τιμή, είτε με το αποτέλεσμα.Εμαθα για τον κ.Καραλεξη Στρατιωτικό ιατρό , από την σύζυγό μου που είχε μάθει για το πόσο επαγγελματίας με εκπαιδεύσεις στο εξωτερικό είναι και πόσο ευγενικός και χαμογελαστός άνθρωπος ,έτοιμος να σου απάντηση σε κάθε ερώτηση .Πήγαμε ένα δωρεάν ραντεβού με προσωπικό παρά πολύ ευγενικό, ο Δημήτρης μας εξήγησε όλη την διαδικασία και μας έλυσε αρκετές απορίες και τέλος ο γιατρός με εξετασε για να πάρω την απόφαση.Αποφασισα αμέσως και κλείσαμε ραντεβού για 20ημερες μετά επειδή προέκυψε κάτι στην δουλειά μου μεταφέραμε την ημερομηνία νωρίτερα την ονομαστική εορτή του γιατρού και τον Ευχαριστώ!Η διαδικασία ήταν απλή πήγα 08 το πρωί μου δωθηκε ενα ηρεμιστικό και διήρκησε 07 ώρες και δεν κατάλαβα τίποτα πατάω το βραδυ που πέρασε η τοπική αναισθησία.Το προτείνω ανεπιφύλακτα Γιατί προσφέρει επαγγελματισμό,φιλικό περιβάλλον με διακριτικότητα και προσιτή τιμή!!!Ευχαριστώ για όλα!!

Ευάγγελος Βασιλάκης

Τα Βραβεία μας

[elementor-template id="11024"]
[elementor-template id="10556"]
[elementor-template id="10559"]
[elementor-template id="12229"]
Previous
Next
Scroll to Top