Ο Dr. Απόστολος Καραλέξης Ομιλητής στο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής

  • Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο Dr. Απόστολος Καραλέξης Ομιλητής στο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής
31 Αυγούστου, 2020

Ο Dr. Απόστολος Καραλέξης (Στρατιωτικός Γιατρός και τ. Διευθυντής στην Δερματολογική κλινική στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών) πάντα παρών στα μεγάλα Πανελλήνια Συνέδρια Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser.

Έτσι και φέτος όχι μόνο ήταν παρών στο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser, όπου έλαβε μέρος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 16-18 Ιανουαρίου 2020, αλλά ήταν και Ομιλητής με θέμα το Bio Nutri Shape.

Το Bio Nutri Shape είναι μια ιατρική μέθοδος που στοχεύει στην βίο-ανανέωση του δέρματος.
Είναι ο Συνδυασμός Μεσοθεραπείας, για τη σύσφιξη και την ενυδάτωση του δέρματος, με Volume Υαλουρονικού Οξέος για την υποστήριξη και την ανόρθωση του δέρματος.
Το συνέδριο όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ήταν Αξιόλογο με συμμετοχή εκλεκτών ομιλητών από Όλο τον Κόσμο!

Ο Διευθυντής της Derma Hair Clinic, Dr. Απόστολος Καραλέξης, βρίσκεται στα Μεγάλα Πανελλήνια Συνέδρια Δερματοχειρουργικής, με σκοπό την Συνεχόμενη Ενημέρωση, την Εξειδίκευση και την Πρωτοπορία. Στόχος του η Εφαρμογή Καινοτόμων Μεθόδων στους πελάτες της Derma Hair Clinic, με 100% Επιτυχία.

Ο δερματολόγος Δρ. Απόστολος Καραλέξης διαθέτει εμπειρία άνω των 20 ετών στον τομέα της δερματολογίας και δερματοχειρουργικής. Η αγάπη και το πάθος του για τον χώρο αυτό είναι γνωστά, κάτι που υποδεικνύουν και οι αμέτρητοι ικανοποιημένοι ασθενείς του. Στη Derma Hair Clinic αναλαμβάνονται και θεραπεύονται κάθε είδους δερματολογικά περιστατικά. Η κλινική είναι άρτια καταρτισμένη και πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής. Χρησιμοποιούνται μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας με σκοπό την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Scroll to Top

Φόρμα Επικοινωνίας

info@atwa.gr