Προσθετική Μαλλιών ή Μεταμόσχευση Μαλλιών; Τι να επιλέξω;

  • Αρχική
  • Άρθρα
  • Προσθετική Μαλλιών ή Μεταμόσχευση Μαλλιών; Τι να επιλέξω;
31 Αυγούστου, 2020

Η τριχόπτωση και συνάμα η αραίωση των μαλλιών ή ακόμη η κοινή φαλάκρα,  μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τη ζωή και καθημερινότητα του ατόμου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού, που κατατάσσονται σε συντηρητικούς, αισθητικής επέμβασης και μη.

Οι συντηρητικοί τρόποι αφορούν σε χάπια, λοσιόν και φυσικούς τρόπους με σκευάσματα από τη φύση.

Η αισθητική επέμβαση αφορά την μεταμόσχευση μαλλιών.

Οι μη χειρουργικοί μέθοδοι αφορούν σε LLLT Laser, μέθοδο PRP, θεραπεία με βλαστοκύτταρα και την προσθετική μαλλιών.

 

Τι είναι η προσθετική μαλλιών;

Η προσθετική μαλλιών μπορεί να βοηθήσει άνδρες και γυναίκες που βρίσκονται σε οποιοδήποτε στάδιο της τριχόπτωσης. Αφορά σε πρόσθετα μαλλιά τα οποία με ειδικούς τρόπους τοποθετούνται στο σημείο της αραίωσης δίνοντας την αίσθηση ενός φυσικού και ομοιόμορφου αποτελέσματος.

 

Η προσθετική μαλλιών θεωρείται ασφαλής μέθοδος;

Είναι σημαντικό τα υλικά που χρησιμοποιούνται τόσο για τα πρόσθετα μαλλιά όσο και για τα υλικά για την εφαρμογή τους στην προβληματική περιοχή να είναι ελεγμένα και ιατρικώς ασφαλή για τον ασθενή, ώστε να αποφευχθούν τυχόν επιπλοκές και αλλεργίες.

 

Ποιος θεωρείται κατάλληλος για προσθετική μαλλιών;

Η προσθετική μαλλιών αποτελεί ιδανική επιλογή για άνδρες και γυναίκες οι οποίοι:

  • Δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε Μεταμόσχευση Μαλλιών
  • Δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για Μεταμόσχευση Μαλλιών
  • Έχουν πολύ μεγάλη περιοχή αραίωσης, που σημαίνει περισσότερες συνεδρίες μεταμόσχευσης μαλλιών
  • Δεν έχουν επαρκή αριθμό τριχοθυλακιών ή υγιή δότρια περιοχή
  • Νοσούν από καρκίνο ή έχασαν τα μαλλιά τους από χημειοθεραπείες
  • Πάσχουν από δερματολογικές παθήσεις ή τραυματισμούς και δεν μπορούν να υποβληθούν σε μεταμόσχευση.

 

Μετά την εφαρμογή

Τα νέα σας μαλλιά μοιάζουν εκπληκτικά με τα κανονικά. Μπορείτε να τα χτενίζετε, να τα λούζετε, να τα περιποιείστε, να τα βάφετε και να τα καλλωπίζετε ακριβώς όπως και τα κανονικά. Δεν χρειάζεται να τα αφαιρείται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ωστόσο, είναι πρέπον να προχωράτε σε καλό και τακτικό καθαρισμό τόσο των πρόσθετων μαλλιών όσο και της περιοχής κάτω από τα πρόσθετα μαλλιά. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται τη διάρκεια ζωής των πρόσθετων μαλλιών. Η παραμονή τους στο κεφάλι δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 5 συνεχόμενες ημέρες.

 

Μπορεί κάποιος να διακρίνει ότι πρόκειται για πρόσθετα μαλλιά ; 

Δυστυχώς ένα έμπειρο μάτι μπορεί να αντιληφθεί ότι τα μαλλιά κάποιου είναι πρόσθετα .

 

Μεταμόσχευση μαλλιών ή Προσθετική Μαλλιών;

Η μεταμόσχευση μαλλιών προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα που απαιτεί την περιποίηση που μέχρι στιγμής κάνατε στο μαλλί σας. Μπορείτε να κάνετε άφοβα μπάνιο στη θάλασσα καθώς και βουτιές, χωρίς άγχος. Μία μόνο συνεδρία είναι αρκετή για να αποκτήσετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Από την άλλη, η προσθετική μαλλιών χρειάζεται μηνιαία περιποίηση, πράγμα που σημαίνει και μηνιαίο κόστος συντήρησης. Επιπλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις η προσθετική μαλλιών γίνεται αντιληπτή από άλλους.

 

Γιατί να επιλέξω τη Derma Hair Clinic;

Το προσωπικό της κλινικής μας είναι άριστα καταρτισμένο, με την απαραίτητη γνώση και εμπειρία στην μεταμόσχευση μαλλιών. Ο βραβευμένος Δερματολόγος Δρ. Καραλέξης, επιστημονικός διευθυντής της Derma Hair Clinic διαθέτει χρόνια εμπειρία και είναι σε θέση να κρίνει και να σας συμβουλεύσει αναφορικά με την καταλληλότερη μέθοδο και τεχνική που αρμόζει στην περίπτωσή σας.

 

Scroll to Top

Φόρμα Επικοινωνίας

info@atwa.gr