Ότι πιο Σύγχρονο στην Μεταμόσχευση Μαλλιών-Από τον Απόστολο Καραλέξη-Δερματολόγο στην Αθήνα

  • Αρχική
  • Άρθρα
  • Ότι πιο Σύγχρονο στην Μεταμόσχευση Μαλλιών-Από τον Απόστολο Καραλέξη-Δερματολόγο στην Αθήνα
31 Αυγούστου, 2020

Μεταμόσχευση μαλλιών από τον κ. Καραλέξη

Οι πρόοδοι στην τεχνολογία των Follicular Unit Extraction (FUE) στη μεταμόσχευση μαλλιών τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει τις FUE μεταμοσχεύσεις πιο δημοφιλής από την παραδοσιακή τεχνική strip ή FUT.

 Η αύξηση της δημοτικότητας οφείλεται σε νέες τεχνικές και συσκευές που διατίθενται για τη διαδικασία. Μια μεγαλύτερη κατανόηση της επιστήμης πίσω από τις αποκαταστάσεις των μαλλιών έχει οδηγήσει την ομάδα του Δρ Καραλέξη Απόστολου σε ένα διαρκές υψηλό ποσοστό επιτυχίας στην  αποκατάσταση των  μαλλιών έτσι ώστε να αναγνωρίζεται πανελληνίως και όχι μόνο ως ηγέτης στις διαδικασίες μεταμόσχευσης FUE.

 Η FUE αποκατάσταση μαλλιών απαιτεί ένα  ΄στήσιμο΄ που είναι εντελώς διαφορετικό  από την τεχνική  FUT με τη λωρίδα λόγω των διαφορών στην ποιότητα του μοσχεύματος, καθώς και περιβαλλοντικούς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την τελική ανάπτυξη αυτών των μοσχευμάτων. Πολλές νέες συσκευές για FUE συγκομιδή είναι διαθέσιμα σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των απλών χειροκίνητων punch διαφόρων μεγεθών που μπορούν να χωρέσουν κάθε τύπο τριχοθυλακίων, motorized ή power FUE που βελτιώνουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών FUE, και αυτόματες συσκευές τόσο για την εξόρυξη και την τοποθέτηση μοσχευμάτων.

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

H σύγχρονη πρόοδος στην τεχνολογία FUE έχουν κάνει τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών “μια επιλογή” για πολλούς ασθενείς που δεν μπορούσαν ούτε καν να το φανταστούν  στο παρελθόν. Ο χρόνος αποκατάστασης έχει βελτιωθεί καθιστώντας την εμφύτευση  των μαλλιών δυνατότητα για τους ανθρώπους που ποτέ δεν θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι .

Το προσωπικό στο Ιατρείο του Κου Καραλέξη  έχει εργαστεί για την επίλυση πιθανών επιπλοκών στην μεταμόσχευση μαλλιών με  τη χρήση προσχεδιασμένων τομών πριν ξεκινήσει μια συνεδρία ,τη βελτίωση των punch FUE  για να ταιριάζει με κάθε τύπο μαλλιών, αυστηρή ολοκληρωμένη δοκιμή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για την γωνία και την κατεύθυνση της αλλαγής στα μαλλιά, και επίσης μειώνοντας το εκπρόθεσμο σώμα των μοσχευμάτων μέσω μιας μεθόδου  για τη συνέχιση της αφαίρεσης τριχοθυλακίων μετά την διάτρηση της κάθε μονάδας των τριχοθυλακίων.

Δερματολόγος στην Αθήνα Dr Καραλέξης

Η Power FUE που εφαρμόζει ο Δερματολόγος κος Καραλέξης είναι μία κορυφαία τεχνική στην  μεταμόσχευση μαλλιών που δίνει νέα ελπίδα σε εκείνους που αισθάνονται ότι η μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι μια βιώσιμη επιλογή για αυτούς.

 

Scroll to Top

Φόρμα Επικοινωνίας

info@atwa.gr