Καθαρισμός - Ενυδάτωση Προσώπου

  • Καθαρισμός – Ενυδάτωση προσώπου

 Σκοπός της θεραπείας είναι να απολεπίσει, να διοχετεύσει με θρεπτικές ουσίες και να οξυγονώσει την επιδερμίδα.

Τι είναι η θεραπεία καθαρισμού και ενυδάτωσης προσώπου;

Η καινοτόμα θεραπεία καθαρισμού και ενυδάτωσης προσφέρει ταυτόχρονα απολέπιση και οξυγόνωση του δέρματος. Σκοπός της θεραπείας είναι η επιδερμίδα να απορροφήσει τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζονται, ώστε να βελτιωθεί η όψη της τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Η θεραπεία έχει σαν αποτέλεσμα την ενυδάτωση, απολέπιση και οξυγόνωση του προσώπου, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων και τη σύσφιξη του δέρματος. Αναζωογονεί το δέρμα και προσφέρει ένα ορατά λαμπερό και υγιές δέρμα.

Τι είναι η θεραπεία Tri Pollar RF;

Η διαδικασία ξεκινάει με απολέπιση, ώστε να διεισδύσουν καλύτερα τα συστατικά στην επιδερμίδα. Η θεραπεία με τη ραδιοσυχνότητα Tri Pollar RF διαρκεί 20 λεπτά. Σκοπό έχει να διεγείρει τους ινοβλάστες, ώστε να παράγουν νέο κολλαγόνο, και να συρρικνώνουν το ήδη υπάρχον με αποτέλεσμα σύσφιξη δέρματος. Στη συνέχεια οι ρυτίδες μειώνονται και η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται.

Ο υπεύθυνος γιατρός θα επιλέξει ανάμεσα στην κάψουλα Neo Revive και τη NeoBright. Μέσω της εξατομικευμένης θεραπείας που προσφέρει, θα κρίνει σε ποιον ασθενή να χορηγήσει την εκάστοτε κάψουλα. Η κάψουλα Neo Revive έχει αντιγηραντικά και αναπλαστικά αποτελέσματα , ενώ η NeoBright συμβάλλει στη λάμψη και τη θρέψη. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την απορρόφηση των ουσιών.

Τι είναι η θεραπεία Ultrasound;

Η θεραπεία με υπέρηχους Ultrasound αφορά σε διείσδυση κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, προκαλώντας δονήσεις της κεράτινης στιβάδας, ώστε να διεισδύσουν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι η μείωση των ρυτίδων, η σύσφιξη και η βελτίωση της υγρασίας του δέρματος.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των θεραπειών;

Οι θεραπείες είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος. Το αποτέλεσμα που προσφέρει αφορά σε νεανική λάμψη, αναζωογόνηση και σύσφιξη. Δεν προκαλούνται κοκκινίλες και ερεθισμοί στο δέρμα.

Οι θεραπείες αυτές επίσης:

Ποια θα πρέπει είναι η συχνότητα των συνεδριών;

Η θεραπεία που αφορά σε ηλιακή ελάστωση- φωτογήρανση ή ακμή, απαιτεί 6-8 εβδομαδιαίες συνεδρίες, και στη συνέχεια μια μηνιαία συνεδρία συντήρησης.

Κατά τη διάρκεια και το τέλος της θεραπείας

Η θεραπεία έχει την αίσθηση ενός χαλαρωτικού μασάζ. Η απολέπιση είναι αναζωογονητική και ευχάριστη. Σε περιπτώσεις ευαίσθητου δέρματος, ο ασθενής μπορεί να νιώσε μια ελαφριά θερμότητα στην περιοχή.

Μετά το τέλος της θεραπείας, το δέρμα ανανεώνεται και φωτίζεται, καθώς εμπλουτίζεται με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να γίνει εφαρμογή της θεραπείας;

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο, το ντεκολτέ, τον λαιμό και τα χέρια.

Ποια είναι η κατάλληλη εποχή για τις θεραπείες;

Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς την εποχή εφαρμογής των δύο αυτών θεραπειών. Η θεραπεία καθαρισμού και ενυδάτωσης προσώπου αποτελεί την κατάλληλη θεραπεία ακόμα και σε περιόδους με έντονη ηλιοφάνεια.

Ποια είναι η διάρκεια κάθε θεραπείας;

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Η επιστροφή στις καθημερινές σας ασχολίες μπορεί να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη θεραπεία.

Fill in the following form

and we will contact you as soon as possible

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top