Αφαίρεση Δερματικών όγκων - Mohs

Υπηρεσίες

Αφαίρεση σπίλων – ελιών


Η αφαίρεση των σπίλων γίνεται άλλοτε για αισθητικούς λόγους και άλλοτε για προληπτικούς λόγους. Όταν μια ¨ελιά¨ αλλοιώνει την αισθητικότητα του προσώπου και επιβαρύνει ψυχολογικά το άτομο μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΠΙΛΩΝ ΕΛΙΩΝ

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΠΙΛΩΝ ΕΛΙΩΝ

Οι προληπτικοί λόγοι που επιβάλλουν την αφαίρεση ενός σπίλου είναι η μεταβολή στο χρώμα, το σχήμα και το μέγεθος ενός σπίλου, ενώ στα επιπλέον κριτήρια συμπεριλαμβάνονται τα ασαφή όρια και η ασυμμετρία του.

Θεραπείες προσώπου

Όλα αυτά εντάσσονται στις θεραπείες προσώπου, που κάθε σύγχρονη γυναίκα έχει δικαίωμα να απολαύσει. Η τόνωση της αυτοπεποίθησης με ένα υγιές και ωραίο πρόσωπο είναι ένα γεγονός, που δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Τέλος μια ελιά πρέπει να αφαιρείται υποχρεωτικά όταν αιμορραγεί κατά εξακολούθηση. Ο πιο αρμόδιος για την διάγνωση της επικινδυνότητας ενός σπίλου είναι ο Δερματολόγος

Οι πιο συχνοί κακοήθεις όγκοι του δέρματος είναι:


1. Το Βασικοκυτταρικό Επιθηλίωμα(BCC)
2. Το Ακανθοκυτταρικό Επιθηλίωμα(SCC)
3. Το Μελάνωμα

Το μελάνωμα είναι ο πιο επιθετικός καρκίνος του δέρματος και από τους πιο επικίνδυνους καρκίνους που εμφανίζονται στον άνθρωπο. Η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία αποτελεί κακό προγνωστικό παράγοντα για την εμφάνιση του μελανώματος.

Ένας σπίλος ο οποίος εμφανίζει μεταβολή στο χρώμα του , στο μέγεθος του, είναι ασύμμετρος, με ασαφή όρια και αιφνίδια αύξηση του μεγέθους του θα πρέπει να εξετάζεται από ειδικό δερματολόγο και να αφαιρείται.

Oι σπίλοι ή αλλιώς ελιές υπάρχουν σε όλους τους ανθρώπους. Αυτοί που είναι επικίνδυνοι να μεταλλαχθούν σε μελάνωμα είναι οι δυσπλαστικοί σπίλοι. Επίσης σπίλοι που βρίσκονται στα πόδια θα πρέπει να αφαιρούνται για προληπτικούς λόγους.

Ο καταλληλότερος γιατρός για την αφαίρεση των σπίλων είναι ο δερματολόγος με εκπαίδευση στην δερματοχειρουργική. Στην DermaHair στην Αθήνα η εκπαίδευση των γιατρών είναι υψηλού επιπέδου και η εμπειρία πολύ μεγάλη.

Με ποιούς τρόπους γίνεται η αφαίρεση των σπίλων;


– χειρουργικά
– με καυτηριασμό
– με laser,
– με Dermabrasion(δερμοαπόξεση)

Removing warts - olive

Save

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα: