Κλείστε Ραντεβού

Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη Candela Pro

A slender swarthy woman in beige underwear sits on a white floor against a white background. Healthy lifestyle, sport and diet.

Η Derma Hair Clinic αποτελεί την πιο καταρτισμένη κλινική για την απαλλαγή της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας του προσώπου και του σώματος.

Η ριζική αποτρίχωση πραγματοποιείται με Laser που βασίζεται στη φωτοθερμόλυση.

icon__monimo_apotelesma

Μόνιμο Αποτέλεσμα

icon__gia_olous_tous_tipous_dermatos

Για όλους τους Τύπους Δέρματος

icon__gia_olous_tous_tipous_trihofiias

Για όλους τους Τύπους Τριχοφυΐας

Σε τι υστερούν οι παλαιότερες μέθοδοι αποτρίχωσης;

iStock 1904228487

Είναι γνωστό πως οι παλαιότερες μέθοδοι αποτρίχωσης απαιτούσαν μεγαλύτερη διάρκεια χρόνου, δηλαδή μεγαλύτερη ταλαιπωρία, είναι συχνά επώδυνες, ενώ εγκυμονεί και ο κίνδυνος μολύνσεων, όπως θυλακίτιδα, ευρυαγγείες και ουλές στο δέρμα.

Στην Κλινική μας διαθέτουμε τα πιο εξελιγμένα συστήματα για αποτρίχωση με Laser. Για την αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη διαθέτουμε το Alexandrite Candela-Pro made in USA, ενώ για αποτρίχωση με laser Διοδικό το Diode Laser GME made in Germany. Σκοπό έχουν να σας απαλλάξουν ακόμη και από την πιο δύσκολη τριχοφυΐα.

Γιατί αποτρίχωση laser με Αλεξανδρίτη Candela Pro

Ακρίβεια: Το laser δρα επιλεκτικά μόνο στον τριχικό θύλακο και αφήνει ανέπαφα τα υπόλοιπα στοιχεία του δέρματος και τους γύρω ιστούς.

Κατάλληλο για κάθε περιοχή του σώματος: Σε αντίθεση με τις παλαιότερες μεθόδους αποτρίχωσης, το laser ρυθμίζεται ανάλογα με την ποιότητα της τρίχας και τον φωτότυπο του δέρματος. Έτσι επιτυγχάνεται η εξάλειψη της τριχοφυΐας σε κάθε μέρος του σώματος. Με τον συνδυασμό και των 2 Laser που διαθέτουμε δεν αντιστέκεται ακόμη και η πιο έντονη τριχοφυΐα.

Ταχύτητα: Με τα σύγχρονα μηχανήματα Laser που διαθέτουμε Alexandrite Pro Candela made in USA και Diode Laser GME made in Germany η αποτρίχωση είναι αποτελεσματική και ταχύτατη. 

Παρέχει μόνιμα αποτελέσματα: Με τις επαναλαμβανόμενες συνεδρίες η τρίχα αποδυναμώνεται σταδιακά, λεπταίνει και αραιώνει, με συνέπεια ο κύκλος της ζωής της να μειώνεται δραματικά.

Value for money: Η αποτρίχωση με Laser σε βάθος χρόνου συμφέρει οικονομικά γιατί δεν απαιτείται η συχνότατη προσέλευση για την απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με τις παλαιότερες μεθόδους που μπορεί σαν κόστος να είναι μικρότερες αλλά που σε βάθος χρόνου η δαπάνη των χρημάτων είναι μεγαλύτερη.

Δες τη διαδικασία

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

  Υπάρχουν παρενέργειες από την Αποτρίχωση με Laser;

  Η αποτρίχωση με Laser δεν προκαλεί παρενέργειες. Ωστόσο, τόσο το καταρτισμένο προσωπικό μας όσο και η πιστοποίηση CE των laser που χρησιμοποιούμε, μαρτυρούν την ποιότητα των διαδικασιών που ακολουθούμε. Ενδεχομένως να υπάρξει η πιθανότητα εμφάνισης ελαφριάς ερυθρότητας του δέρματος, η οποία υποχωρεί μέσα σε λίγη ώρα.

  Το laser δεν παράγει ραδιενεργό ακτινοβολία.

  Για την αποφυγή ήπιου πόνου ή δυσφορίας προτείνεται η χρήση αναισθητικής κρέμας, κυρίως στις πιο ευαίσθητες περιοχές.

  Τι πρέπει να κάνω πριν υποβληθώ σε αποτρίχωση με Laser;

  Η κατάλληλη προετοιμασία αφορά σε απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τρίχα 2-4 ημέρες πριν την πρώτη εφαρμογή του Λέιζερ. Η επόμενη συνεδρία πραγματοποιείται μόλις αρχίσει η επανεμφάνιση της τρίχας, δηλαδή 1-2 μήνες μετά.

  Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας εξαρτάται από την έκταση της κάθε περιοχής.

  Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας στη Derma Hair Clinic και απαλλαχτείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα για πάντα!

  Αποτρίχωση Μουστάκι με Laser

  Η αποτρίχωση με laser αποτελεί την πιο ασφαλή μέθοδο για την απομάκρυνση των τριχών του άνω χείλους αφού δεν επιβαρύνει το δέρμα και δεν αφήνει πανάδες. Σε αντίθεση με το κερί που τραβάει το δέρμα και δημιουργεί ρυτίδες, το laser φτάνει μέχρι ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος και καταστρέφει τη ρίζα της τρίχας χωρίς να επηρεάζει τους γύρω ιστούς του δέρματος.

  1

  Η τριχοφυΐα οφείλεται σε ορμονικούς και κληρονομικούς παράγοντες.

  2

  Το laser προσφέρει ασφάλεια, ταχύτητα και ακρίβεια προσφέροντας ένα δέρμα λείο και απαλό χωρίς ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

  3

  Η αποτρίχωση στο μουστάκι υπάγεται στη γενικότερη κατηγορίας αποτρίχωσης στο πρόσωπο.

  Αποτρίχωση μουστάκι με laser Αλεξανδρίτη

  Στην Derma Hair Clinic διαθέτουμε ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο χρησιμοποιεί το πιο σύγχρονο και εξελιγμένο μηχάνημα Laser Alexandrite Pro Candela made in USA. Το Laser αυτό προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα, είναι ανώδυνο και ασφαλές και ιδανικό για κάθε τόνο επιδερμίδας. Το laser Αλεξανδρίτη υπερτερεί έναντι των άλλων μεθόδων.

  Βασικές Πληροφορίες

  • Αποτρίχωση με laser κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα ήταν καλό να αποφεύγεται, κυρίως το 1ο τρίμηνο. Καλό θα ήταν να συμβουλευτεί τον γυναικολόγο σας.
  • Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 5-10 λεπτά.
  • Στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως είναι το πρόσωπο απαιτούνται περισσότερες συνεδρίες σε σχέση με το σώμα, δηλαδή 8-10 με επανάληψη κάθε 1,5 μήνα.

  Ποιος είναι ο υπεύθυνος γιατρός για τη laser αποτρίχωσης;

  iStock 1788201497

  Ο επιστημονικός διευθυντής, Δερματολόγος και Στρατιωτικός Ιατρός Δρ Καραλέξης Απόστολος, είναι υπεύθυνος για την αποτρίχωση με laser. Η τεράστια εμπειρία του ιατρού και του προσωπικού αποτελούν τον κύριο λόγο για την επιτυχία των αποτελεσμάτων και την ικανοποίηση των πελατών μας. Διαθέτουμε μακροχρόνια εξειδίκευση στη χρήση των Laser, κάτι που μαρτυρούν και τα αμέτρητα περιστατικά μας.

  Η κλινική μας ακολουθεί προδιαγραφές υψηλής ποιότητας. Σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα συμφωνήσουμε.

  Είπαν για εμάς

  Βασιλική Γούναρη
  Βασιλική Γούναρη
  2024-03-13
  Τον εμπιστεύομαι χρόνια!! Είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας με πραγματικό ενδιαφέρον και γνώση για τον ασθενή!!Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα τόσο για ιατρικά όσο και τις αισθητικές υπηρεσίες που προσφέρει ο χώρος.
  Έφη Κουτρούμπα
  Έφη Κουτρούμπα
  2024-03-12
  Εξαιρετικός ιατρός, άριστα καταρτισμένος! Το ίδιο και όλο το προσωπικό! Πολλά μπράβο για όλη του την ομάδα!!
  Eirini Sal
  Eirini Sal
  2024-03-12
  Εξαιρετικός γιατρός, τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!
  Ario Rakip
  Ario Rakip
  2024-03-05
  Excellent service
  Αδαμαντια Παναγιωτα Φλαμπουρη
  Αδαμαντια Παναγιωτα Φλαμπουρη
  2024-03-05
  Έκανα αφαίρεση σπιλων με τον γιατρό και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και από την διαδικασία αλλά και από την μετέπειτα παρακολούθηση μέχρι την αποθεραπεία !!!! Ευχαριστώ πολύ ❤️
  cta left

  Ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ;

  Κλείστε ΔΩΡΕΑΝ μία 20λεπτή Συμβουλευτική Συνεδρία για Μεταμόσχευση Μαλλιών!

  cta right

  Μήπως ενδιαφέρεστε για αυτές τις υπηρεσίες μας;

  Καλέστε μας