Αποτρίχωση Laser

Υπηρεσίες

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η αποτρίχωση με laser στην κλινική Derma Hair Clinic στην Αθήνα είναι πλέον η πιο αποδεκτή μέθοδος για την θεραπεία της υπερτρίχωσης του προσώπου και του σώματος. Η νέα μέθοδος ριζικής αποτρίχωσης με  Laser βασίζεται στη φωτοθερμόλυση, δηλαδή στην απενεργοποίηση του θυλάκου της τρίχας από την θερμική ενέργεια, που παράγεται από την ακτίνα του laser. Με τον τρόπο αυτό προκαλείται καταστροφή της τρίχας χωρίς να επηρεάζονται τα υπόλοιπα στοιχεία του δέρματος.

Οι παλαιότερες μέθοδοι αποτρίχωσης  απαιτούν προσπάθεια πολλών ετών, είναι συχνά επώδυνες, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος πρόκλησης μολύνσεων όπως θυλακίτιδας, ευρυαγγειών και ουλών στο δέρμα. Ξεχάστε πια ταλαιπωρία και πόνο, τέρμα οι αποτριχωτικές κρέμες, τα ξυραφάκια και το κερί.

Ποιές περιοχές του δέρματος μπορούν να υποβληθούν σε θεραπεία;

  • πρόσωπο και λαιμός (άνω χείλος, ζυγωματικά, φρύδια, πηγούνι, παρειές, ζυγωματικά)
  • σώμα ( στήθος, πλάτη, κοιλιά , πόδια ,χέρια, γλουτοί, μασχάλες ,μπικίνι)
 

laser-apotrixosi-02 

  Δείτε τη διαφορά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. 

   Μόνιμα αποτελέσματα 

   Κορυφαία τεχνολογία

 

 

 

 

Σε τι υπερτερεί το Λέιζερ στην αποτρίχωση;

Ακρίβεια:  Το laser δρα επιλεκτικά μόνο στον τριχικό θύλακο και αφήνει ανέπαφα τα υπόλοιπα στοιχεία του δέρματος και τους γύρω ιστούς.

Ταχύτητα: Με τα σύγχρονα μηχανήματα Laser που διαθέτουμε Alexandrite Pro Candela made in USA και Diode Laser GME made in Germany η αποτρίχωση είναι αποτελεσματική και ταχύτατη.

Κατάλληλο για κάθε περιοχή του σώματος: Σε αντίθεση με τις παλαιότερες μεθόδους αποτρίχωσης, το laser  ρυθμίζεται ανάλογα με την ποιότητα της τρίχας και τον φωτότυπο του δέρματος. Έτσι επιτυγχάνεται η εξάλειψη της τριχοφυΐας σε κάθε μέρος του σώματος. Με τον συνδυασμό και των 2 Laser που διαθέτουμε δεν αντιστέκεται ακόμη και η πιο έντονη τριχοφυΐα.

Παρέχει μόνιμα αποτελέσματα: Με τις επαναλαμβανόμενες συνεδρίες η τρίχα αποδυναμώνεται σταδιακά, λεπταίνει και αραιώνει, με συνέπεια ο κύκλος της ζωής της να μειώνεται δραματικά.

Value for money: Η αποτρίχωση με Laser σε βάθος χρόνου συμφέρει οικονομικά γιατί δεν απαιτείται η συχνότατη προσέλευση για την απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με τις παλαιότερες μεθόδους που μπορεί σαν κόστος να είναι μικρότερες αλλά που σε βάθος χρόνου η δαπάνη των χρημάτων είναι μεγαλύτερη.

Οι Ειδικοί της Derma Har Clinic και ο Dr. Απόστολος Καραλέξης (με 20+ χρόνια Εμπειρίας) θα σας Λύσουν όλες τις Απορίες και θα σας Αναλύσουν όλα τα Βήματα για 100% Επιτυχία στην Laser Αποτρίχωση! Για Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνήστε μαζί μας!

Το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 4mb (jpg, jpeg, png, gif)

CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε το spam, σας ευχαριστούμε.

αποτρίχωση laser candelaαποτρίχωση laser diode

 

 Ποιός είναι ο υπεύθυνος γιατρός στα laser αποτρίχωσης;

Ο υπεύθυνος γιατρός της κλινικής μας είναι ο Δερματολόγος Δρ Καραλέξης Απόστολος ο οποίος είναι Στρατιωτικός ιατρός με μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ στη Δερματοχειρουργική και στα Lasers. Η τεράστια εμπειρία, τα χιλιάδες περιστατικά και οι πάρα πολύ ικανοποιημένοι πελάτες αποτελούν τη βάση μας, ώστε να ατενίζουμε το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία. Στην αγορά κυκλοφορούν laser αμφιβόλου ποιότητας και πολλές φορές το χειρίζεται μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην κλινική Derma Hair Clinic, διότι οι προδιαγραφές μας είναι τόσο υψηλές, που οι πελάτες μας έχουν πάντα ένα χαμόγελο ικανοποίησης. Κρατάμε το λόγο μας σε κάθε περίπτωση. Το επιθυμητό, που θα συμφωνήσουμε, θα είναι  και το εγγυημένο αποτέλεσμα στο σώμα σας.

 

Είναι μόνιμο το αποτέλεσμα της αποτρίχωσης με laser;


Ναι, η αποτρίχωση με laser είναι ο μοναδικός τρόπος για την οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη  τριχοφυΐα. Συνήθως χρειάζονται από 5-8 συνεδρίες ανά 1,5 μήνα περίπου. Στόχος της θεραπείας είναι η καταστροφή της τρίχας στην αναγενή φάση της ανάπτυξή της.

Στην DermaHair εγγυούμαστε το πολύ καλό αποτέλεσμα και την ποιοτική αποτρίχωσή σας.

 

Υπάρχουν παρενέργειες από την Αποτρίχωση με Laser;


Σε καμία περίπτωση η αποτρίχωση με τα Laser, που διαθέτει η κλινική μας δεν προκαλεί παρενέργειες. Αυτό συμβαίνει και λόγω της άριστης κατάρτισης του προσωπικού, αλλά και διότι και τα 2 Laser μας έχουν πιστοποίηση CE.

Το laser δεν είναι ραδιενεργός ακτινοβολία.

Κατά την διάρκεια της θεραπείας υπάρχει μια ανεκτή ήπια δυσφορία, η οποία με τα εξελιγμένα  συστήματα ψύξης δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα. Σε ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές υπάρχει η δυνατότητα επάλειψης με ειδική κρέμα που προκαλεί αναισθησία 1 ώρα πριν τη συνεδρία. Η μόνη πιθανή παρενέργεια είναι μία ελαφρά ερυθρότητα του δέρματος μετά την θεραπεία η οποία διαρκεί για λίγη ώρα.

Ποια είναι τα πιο αποτελεσματικά Laser για αποτρίχωση;

Τα πιο αποτελεσματικά λέιζερ για αποτρίχωση διεθνώς είναι τα ιατρικά λέιζερ με εξέχοντα το laser για αποτρίχωση Alexandrite(Αλεξανδρίτη) και για αποτρίχωση Diode (Διοδικό) που διαθέτουμε στην Κλινική μας. Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα επενδύσαμε στα καλύτερα Λέιζερ Αμερικανικής και Γερμανικής προέλευσης

 

 Προετοιμασία πριν από την αποτρίχωση

Η περιοχή που θα αποτριχωθεί θα πρέπει να είναι ξυρισμένη 2-4 ημέρες πριν την πρώτη εφαρμογή του Λέιζερ. Η επόμενη συνεδρία θα πρέπει να πραγματοποιείται αμέσως μόλις η τρίχα αρχίζει και κάνει την εμφάνισή της δηλαδή μετά 1-2 μήνες και δεν απαιτείται εκ νέου ξύρισμα. Η χρονική διάρκεια της  κάθε συνεδρίας εξαρτάται καθαρά από την έκταση της κάθε περιοχής. Έτσι για την αποτρίχωση του άνω χείλος συνήθως απαιτούνται από 1-2 λεπτά, ενώ για την αποτρίχωση στα πόδια 30-60 λεπτά.

Οι Ειδικοί της Derma Har Clinic και ο Dr. Απόστολος Καραλέξης (με 20+ χρόνια Εμπειρίας) θα σας Λύσουν όλες τις Απορίες και θα σας Αναλύσουν όλα τα Βήματα για 100% Επιτυχία στην Laser Αποτρίχωση! Για Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνήστε μαζί μας!

Το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 4mb (jpg, jpeg, png, gif)

CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε το spam, σας ευχαριστούμε.

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ