Αποτρίχωση με Laser

  • Αποτρίχωση στην Πλάτη

Αποτρίχωση στην πλάτη

Αποφύγετε τον πόνο που προκαλούν το κερί και οι άλλες μέθοδοι αποτρίχωσης. Για τους άνδρες, οι οποίοι έχουν έντονη τριχοφυΐα στην πλάτη ή σε κάποιες μόνο περιοχές της πλάτης η αποτρίχωση με laser μπορεί να δώσει τη λύση χωρίς ερεθισμούς αφήνοντας το δέρμα καθαρό και απαλό. Απαλλαγείτε από τον πόνο και εξοικονομήστε χρόνο. Δεν θα χρειάζεται πλέον να ζητάτε βοήθεια από άλλους για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας στην πλάτη. Το laser προσφέρει οριστικά και εξαιρετικά αποτελέσματα που διέπονται από ακρίβεια, ασφάλεια και ταχύτητα

Πότε εμφανίζονται τα πρώτα αποτελέσματα;

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή  ήδη από την 1η συνεδρία. Σταδιακά η τρίχα λεπταίνει και αρχίζει να αραιώνει.

Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή ή παρενέργεια καθ’ όλη τη διαδικασία της αποτρίχωσης με laser στην πλάτη.

Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη

Το Laser αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και αποτελεσματική μέθοδο κατά της τριχοφυΐας. Η τρίχα μειώνεται αισθητά πετυχαίνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η διαδικασία είναι ανώδυνη, ενώ δεν υπάρχουν παρενέργειες. Στην κλινική μας διαθέτουμε το πιο σύγχρονο μηχάνημα Laser Alexandrite Pro Candela made in USA, το οποίο προσφέρει φανταστικά αποτελέσματα.

Τι συμβαίνει σε περίπτωση σπίλων;

Σε περίπτωση που υπάρχουν σπίλοι δεν πρέπει να ερεθιστούν ειδικά αν αυτοί είναι δυσπλαστικοί. Για το λόγο αυτό, επιβάλλεται να γίνεται η διαδικασία αυτή σε ιατρείο ή σε ειδικό κέντρο πάντα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού δερματολόγου. Έτσι, πριν την εφαρμογή του laser, οι σπίλοι χρωματίζονται με λευκό μολύβι, ώστε το laser να μην περνάει πάνω από αυτούς.

Αποτρίχωση Laser στην πλάτη – Διάρκεια

Η διάρκεια της αποτρίχωσης με laser στην πλάτη διαρκεί από 45 λεπτά έως και 1 ώρα. Η διάρκεια εξαρτάται από την έκταση της προβληματικής περιοχής. Το laser αποσκοπεί στην καταστροφή του θύλακα της τρίχας και στην μη επανεμφάνισή της.

Αποτρίχωση Laser στην πλάτη – Συχνότητα

Οι συνεδρίες αποτρίχωσης πραγματοποιούνται κάθε 1,5 μήνα. Συνήθως απαιτούνται 6 έως 8 συνεδρίες για την πλήρη εξάλειψη της τρίχας. Μετά την κάθε συνεδρία το δέρμα είναι λείο. Τυχόν κοκκινίλες ή ερεθισμοί είναι φυσιολογικοί και υποχωρούν σταδιακά.

Χρήσιμες Συμβουλές

Πριν την 1η συνεδρία αποτρίχωσης θα πρέπει να έχει προηγηθεί αποτρίχωση με κερί τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν. Μετά τις συνεδρίες θα πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο και το solarium. Πολύ σημαντική είναι η χρήση αντηλιακού.

Αποτρίχωση Laser στην πλάτη – Κόστος

Το κόστος της αποτρίχωσης με laser στην πλάτη εξαρτάται από την έκταση της περιοχής που θα αποτριχωθεί.

Fill in the following form

and we will contact you as soon as possible

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top