Αποτρίχωση Μουστάκι με Laser

  • Αποτρίχωση Μουστάκι με Laser

Αποτρίχωση Μουστάκι με Laser

Η αποτρίχωση με laser αποτελεί την πιο ασφαλή μέθοδο για την απομάκρυνση των τριχών του άνω χείλους αφού δεν επιβαρύνει το δέρμα και δεν αφήνει πανάδες. Σε αντίθεση με το κερί που τραβάει το δέρμα και δημιουργεί ρυτίδες, το laser φτάνει μέχρι ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος και καταστρέφει τη ρίζα της τρίχας χωρίς να επηρεάζει τους γύρω ιστούς του δέρματος.

Η τριχοφυία οφείλεται σε ορμονικούς και κληρονομικούς παράγοντες.

Το laser προσφέρει ασφάλεια, ταχύτητα και ακρίβεια προσφέροντας ένα δέρμα λείο και απαλό χωρίς ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Η αποτρίχωση στο μουστάκι υπάγεται στη γενικότερη κατηγορίας αποτρίχωσης στο πρόσωπο.

Αποτρίχωση μουστάκι με laser Αλεξανδρίτη

Στην Derma Hair Clinic διαθέτουμε ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο χρησιμοποιεί το πιο σύγχρονο και εξελιγμένο μηχάνημα Laser Alexandrite Pro Candela made in USA. Το Laser αυτό προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα, είναι ανώδυνο και ασφαλές και ιδανικό για κάθε τόνο επιδερμίδας. Το laser Αλεξανδρίτη υπερτερεί έναντι των άλλων μεθόδων.

Αποτρίχωση με laser και εγκυμοσύνη

Αποτρίχωση με laser κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα ήταν καλό να αποφεύγεται, κυρίως το 1ο τρίμηνο. Καλό θα ήταν να συμβουλευτεί τον γυναικολόγο σας.

Αποτρίχωση με laser και ασφάλεια

Η αποτρίχωση με laser σήμερα αποτελεί μια ενδεδειγμένη θεραπεία κατά της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Είναι μια εύκολη και αποτελεσματική μέθοδος. Το laser δεν παράγει ραδιενεργή ακτινοβολία και δεν βλάπτει τον οργανισμό. Επίσης, κατά τις συνεδρίες με laser, χορηγούνται στον ασθενή ειδικά γυαλιά για την προστασία των ματιών. Επιπλέον, οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με την επίβλεψη του υπεύθυνου Δερματολόγου Δρ. Απόστολου Καραλέξη.

Αποτρίχωση μουστάκι με laser – Διάρκεια

Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 5-10 λεπτά.

Αποτρίχωση μουστάκι με laser – Συχνότητα

Στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως είναι το πρόσωπο απαιτούνται περισσότερες συνεδρίες σε σχέση με το σώμα, δηλαδή 8-10 με επανάληψη κάθε 1,5 μήνα.

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top