Εμφύτευση Μαλλιών

Εμφύτευση Μαλλιών

Η εμφύτευση μαλλιών μπορεί να σας προσφέρει μόνιμα και φυσικά αποτελέσματα.

Η βελτίωση στη δημιουργία της γραμμής των μαλλιών ( hairline) και η τοποθέτηση των τριχών στις περιοχές αραίωσης συμβάλλουν στη δημιουργία φυσικών αποτελεσμάτων.

Η Derma Hair Clinic έχει μεγάλη Εμπειρία και Εξειδίκευση στην Εμφύτευση Μαλλιών λόγο των τακτικών επεμβάσεων που Αναλαμβάνει. Ο Dr. Απόστολος Καραλέξης Ειδικεύεται στις παθήσεις του δέρματος και των τριχών. Για το λόγο αυτό γνωρίζει πολλά για την τριχόπτωση και τις θεραπείες της, και είναι σε θέση να κρίνει ποιος θεωρείται καλός υποψήφιος για μια επικείμενη μεταμόσχευση μαλλιών.

Η Εμφύτευση ή Μεταμόσχευση μαλλιών θεωρείται ως η πιο επιτυχημένη διαδικασία για τη θεραπεία της απώλειας των μαλλιών. Είναι πιο επιτυχής από τα προϊόντα που υπόσχονται λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Οι πιο διαδεδομένες και επιτυχής μέθοδοι εμφύτευσης μαλλιών αποτελούν η τεχνική FUE και η τεχνική FUT. Η μόνη τους διαφορά έγκειται στη λήψη των τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή και στο αποτέλεσμα της εμφύτευσης που στη μία περίπτωση δεν υπάρχει ουλή, ενώ στη 2η, με τη μέθοδο FUT, υπάρχει ουλή.

Ποιος θεωρείται καλός υποψήφιος για εμφύτευση μαλλιών;

Ιδανικοί υποψήφιοι για εμφύτευση μαλλιών θεωρούνται άνδρες και γυναίκες άνω των 20 τουλάχιστον ετών, οι οποίοι παρουσιάζουν πρόβλημα αραίωσης και δεν πάσχουν από σοβαρές παθήσεις.

Προκειμένου να θεωρηθείτε ως κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει:

  • Να διαθέτετε αρκετά υγιή μαλλιά στη δότρια περιοχή, ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η λήψη τριχοθυλακίων για την εμφύτευση.
  • Να υπάρχει δυνατότητα να αναπτυχθούν τα μαλλιά στην περιοχή αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής.

Ο Dr. Απόστολος Καραλέξης μετά την διεξοδική εξέταση του τριχωτού της κεφαλής που θα σας κάνει, θα μπορεί να είναι σε θέση να σας δώσει απάντηση και στα δύο ερωτήματα.

Πως θα μάθετε αν πάσχετε από τριχόπτωση;

Η διάγνωση της τριχόπτωσης πραγματοποιείται μέσω εξέτασης αίματος, εξέτασης τριχοριζογράμματος ή βιοψίας του τριχωτού της κεφάλης. Η εξέταση αίματος θα δώσει σημαντικές πληροφορίες για ότι συμβαίνει στον οργανισμό σας και μπορεί να προκαλεί την αραίωση. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα κρίνουν αν θεωρήστε καλός υποψήφιος για εμφύτευση μαλλιών.

Πότε βλέπουν οι ασθενείς τα αποτελέσματα μιας μεταμόσχευσης μαλλιών;

Τα αποτελέσματα της εμφύτευσης μαλλιών γίνονται ορατά από τους ασθενείς συνήθως τους πρώτους τρεις με έξι μήνες μετά την επέμβαση. Τα ολοκληρωμένα αποτελέσματα είναι ορατά εννέα με δώδεκα μήνες μετά την επέμβαση.

Fill in the following form

and we will contact you as soon as possible

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top