Μεταμόσχευση Μαλλιών

Μεταμόσχευση Μαλλιών

Οι Ειδικοί στην Μεταμόσχευση Μαλλιών στην Derma Hair Clinic παρατηρούν αύξηση εμφυτεύσεων που αφορά τόσο σε μεταμοσχεύσεις μαλλιών σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Η 100% επιτυχία είναι δεδομένη και εγγυημένη. Αυτό πιστοποιούν τα πολυάριθμα περιστατικά Μεταμόσχευσης Μαλλιών και κυρίως οι ασθενείς επισκέπτες από το εξωτερικό.

Μεταμόσχευση μαλλιών από τον Dr. Απόστολο Καραλέξη, ο οποίος έχει Άριστη Εξειδίκευση και πάνω από 20 χρόνια Εμπειρίας στις Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών σε άνδρες και γυναίκες. Στους ασθενείς από το εξωτερικό έχει την πιο αξιοπρεπή παρουσία ανάμεσα στους Έλληνες γιατρούς δερματολόγους καθότι έχει λάβει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε Ελλάδα και Η.Π.Α.

Γιατί να κάνω Μεταμόσχευση Μαλλιών στην Derma Hair Clinic;

Πρωτοπορία στην εκπαίδευση:

Ο Δερματολόγος Dr. Απόστολος Καραλέξης είναι Στρατιωτικός γιατρός, με πτυχίο Δερματοχειρουργικής από την Αμερική. Είναι Αναπληρωτής Διευθυντής του Δερματολογικού τμήματος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και έχει λάβει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στην Ελλάδα αλλά και στις Η.Π.Α., την πρωτοπόρο χώρα στην εμφύτευση ή μεταμόσχευση μαλλιών.

Συμμετέχει διαρκώς σε συνέδρια και εφαρμόζει την πιο σύγχρονη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών την Power FUE, χωρίς τομή και χωρίς χειρουργείο, σε προσιτή τιμή.

Εμπιστευτείτε τα μαλλιά σας στον πλέον ειδικό!

Ξεκινώντας το 2002 από τις Η.Π.Α με την παλιά τεχνική Strip(τομή),ο Dr. Απόστολος Καραλέξης πέρασε το 2008 στην τεχνική FUE, ενώ από το 2012 εφαρμόζει την τεχνική Power FUE με τη χρήση ειδικού μηχανήματος που εισήγαγε από την Αμερική. Η επιβίωση των τριχοθυλακίων προσεγγίζει πλέον το 100% και ο αριθμός τους εκτοξεύτηκε στα 2000 τριχοθυλάκια! Έτσι θα είστε σίγουροι ότι θα έχετε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα με την πλέον φυσική εμφάνιση, χωρίς την ύπαρξη αντιαισθητικής ουλής στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Οι ασθενείς που επιλέγουν να κάνουν Μεταμόσχευση Μαλλιών στην Derma Hair Clinic καταφέρνουν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους με θεαματικό τρόπο.

Από τη μία δείχνουν πιο νέοι, πιο ξεκούραστοι γιατί έχουν και ψυχολογικά ξανανιώσει μετά την εμφύτευση και από την άλλη έχουν πάντα δίπλα τους έναν εξειδικευμένο και ειλικρινή γιατρό τώρα και στο μέλλον.

Μεταμόσχευση μαλλιών στην Derma Hair Clinic με επικεφαλής Δερματολόγο τον Dr. Απόστολο Καραλέξη

 • Ο Δερματολόγος Dr. Απόστολος Καραλέξης είναι Στρατιωτικός γιατρός,τ. Διευθυντής του Δερματολογικού τμήματος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών με πτυχίο Δερματοχειρουργικής από τo Tulane University, New Orleans, USA.
 • Πάνω από 20ετή κλινική εμπειρία στις παθήσεις του δέρματος και των τριχών και ειδικότερα πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο αντικείμενο των μεταμοσχεύσεων μαλλιών, με συνεχείς μετεκπαιδεύσεις στις ΗΠΑ.
 • Οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Derma Hair Clinic γίνονται αποκλειστικά από τον Dr. Απόστολο Καραλέξη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα στον υποψήφιο για μεταμόσχευση μαλλιών από την  πρώτη ημέρα του  ενημερωτικού ραντεβού και μετέπειτα σε κάθε βήμα  μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών, έτσι ώστε να αισθάνεστε σίγουροι για την ασφάλειά σας και για το αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με άλλες κλινικές στις οποίες την μεταμόσχευση την εκτελεί παραϊατρικό προσωπικό με μη επαρκή πιστοποίηση και εκπαίδευση.
 • Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, υπάρχει παρακολούθηση του περιστατικού από τον Dr. Απόστολο Καραλέξη και το έμπειρο προσωπικό του για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
 • Όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες και γι αυτόν τον λόγο στην Derma Hair Clinic το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών, προσαρμόζεται ανάλογα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου.
 • Η ανθρώπινη προσέγγιση, η επικοινωνία, η κατανόηση και το ενδιαφέρον είναι αυτά που κάνουν τη βασική διαφορά μας από τους άλλους.
 • Η εμφύτευση των μοσχευμάτων γίνεται αποκλειστικά με λαβίδα, κι όχι με Choi , έτσι δηλαδή όπως γίνεται στις καλύτερες κλινικές των ΗΠΑ για φυσικό αποτέλεσμα, παρόλο που δαπανάται πολύ περισσότερος χρόνος
 • Στην κλινική δεν γίνεται μαζική παραγωγή μεταμοσχεύσεων μαλλιών, αλλά πραγματοποιείται μία μόνο επέμβαση την ημέρα, έτσι ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος και η απαραίτητη προσοχή για κάθε ασθενή.

Τέλος:

 • Ο Dr. Απόστολος Καραλέξης είναι μέλος της ISHRS(International Society of Hair Restoration Surgery), μέλος της European Academy Dermatology Venereology, μέλος της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής εταιρείας και μέλος της ΕΔΑΕ.
 • Το προσωπικό της Derma Hair Clinic είναι άρτια εκπαιδευμένο και χρησιμοποιούνται μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
 • Επώνυμοι, επιστήμονες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, είναι ανάμεσα στους ικανοποιημένους που εμπιστεύτηκαν την Derma Hair Clinic και τον Dr. Απόστολο Καραλέξη.
 • Η Derma Ηair Clinic βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στα 100 μέτρα από τη στάση του μετρό Μεγάρου Μουσικής, με εύκολη πρόσβαση.
 • Ο Dr. Απόστολος Καραλέξης παρευρίσκεται στα μεγάλα συνέδρια της Δερματολογίας και Μεταμόσχευσης Μαλλιών ως ομιλητής, σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ενώ έχει κάνει πλήθος δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά και στα ΜΜΕ.

Fill in the following form

and we will contact you as soon as possible

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top