ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ Dr Karalexis

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ, Dr Καραλέξης

Στη μεταμόσχευση μαλλιών – εμφύτευση ο Dr. Καραλέξης παρέχει άριστες υπηρεσίες εμφύτευσης μαλλιών σε άνδρες και γυναίκες με επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η Κλινική του Derma Hair Clinic είναι ανάμεσα στις κορυφαίες, παρέχοντας άριστες υπηρεσίες εμφύτευσης μαλλιών με 100% επιτυχία. Ο δερματολόγοςαφροδισιολόγος κ. Καραλέξης είναι μεταξύ άλλων εξειδικευμένος σε μεταμοσχεύσεις μαλλιώναφαίρεση τατουάζνήματα ανόρθωσης προσώπου. Είναι ειδικός στη λιπογλυπτική, λιπαναρρόφηση, αφαίρεση δερματικών όγκων, αυτολόγο λίπος και μεσοθεραπεία. Επίσης, προσφέρει θεραπείες με Dermabrasion, Πήλινγκ (Peeling), αποτρίχωση με laser, ανανέωση Geneo, ομοιοπαθητική, υαλουρονικό οξύ, ρυτίδες, fractional laser.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Dr. Καραλέξης

Ο Δερματολόγος Απόστολος Καραλέξης εκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Στρατιωτική Ιατρική όπου και ολοκλήρωσε επιτυχώς τις σπουδές του. Κατόπιν εκπαιδεύτηκε στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» στην ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας. Μετά από την υπηρεσία του για δύο έτη στο Ναυτικό Νοσοκ. Αθ. (Ν.Ν.Α.)  ξεκίνησε την μετεκπαίδευσή του στη Δερματοχειρουργική αρχικά στην Ελλάδα στο Νοσοκομείο ¨Συγγρός¨ και κατόπιν στις ΗΠΑ. Εκεί συγκεκριμένα στο Tulane University, New Orleans, Louisiana εκπαιδεύτηκε στην Δερματολογία και στη Δερματοχειρουργική.

Δερματολόγος

Ως δερματολόγος κατέxει τη θέση του Διευθυντή της Δερματολογικής κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθ. (N.N.A.) και λαμβάνει ενεργά μέρος διαρκώς σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως ομιλητής και ως…

περισσότερα για το Δερματολόγο Dr. Καραλέξη

Μεταμόσχευση μαλλιών, Μεταμοσχεύσεις μαλλιών

Μεταμόσχευση μαλλιών από τον Dr.Καραλέξη, ο οποίος έχει λάβει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στην Ελλάδα και στις Η.Π.Α. στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Επίσης, η μεταμόσχευση μαλλιών έχει επικρατήσει να αναφέρεται και με τον όρο εμφύτευση. Ως δερματολόγος είναι εξειδικευμένος σε πολλές άλλες υπηρεσίες στη σύγχρονη δερματοχειρουργική.

Μεταμόσχευση μαλλιών Καραλέξης

Μεταμόσχευση μαλλιών Καραλέξης

 

Τον εμπιστεύεστε επί σειρά ετών, διότι στον κλάδο του έχει να επιδείξει έργο και τον έχετε γνωρίσει και από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Σε αυτές τον καλούν ως τον πλέον ειδικό του κλάδου στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών, όπου αναφέρεται στα τελευταία επιστημονικά επιτεύγματα του χώρου.

Οι συνεργασίες του είναι διεθνείς με πολύ συχνές επισκέψεις σε συνέδρια του εξωτερικού.

Είναι μέλος της International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS)


 

Το κόστος μιας μεταμόσχευσης μαλλιών

κυμαίνεται σε ανταγωνιστικά και λογικά επίπεδα τιμής – αριθμού τριχοθυλακίων και τις επεμβάσεις τις κάνει πάντα ο ίδιος ο Dr. Καραλέξης, ο οποίος παρακολουθεί στη συνέχεια τους ασθενείς του για όσο χρόνο χρειαστεί.

δείτε περισσότερα για μεταμοσχεύσεις μαλλιών

Αφροδισιολόγος Dr Καραλέξης

Ο ειδικός αφροδισιολόγος Dr Καραλέξης εκτιμά ότι τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα αφροδίσια νοσήματα αποτελούν μία σύγχρονη πρόκληση. Πρόκειται για μία ομάδα λοιμωδών νόσων με διαρκώς αυξανόμενη συχνότητα εμφάνισης παγκοσμίως.

Αφροδίσια νοσήματα

Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα αφροδίσια νοσήματα αποτελούν μία σύγχρονη πρόκληση εκτιμά ο αφροδοσιολόγος κ. Καραλέξης. Πρόκειται για μία ομάδα λοιμωδών νόσων με διαρκώς αυξανόμενη συχνότητα εμφάνισης παγκοσμίως. Στα αφροδίσια νοσήματα συγκαταλέγονται η σύφιλη, ο έρπης των γεννητικών οργάνων, το μαλακό έλκος των γεννητικών οργάνων (αιμόφιλος ducreyi), το αφροδίσιο λεμφοκοκκίωμα (χλαμύδια του τραχώματος). Ομοίως και οι γονοκοκκικές λοιμώξεις, το οξυτενές κονδύλωμα (ιός θηλώματος) και διάφορες μυκητιάσεις. Kοινό τους στοιχείο είναι ότι μεταδίδονται με τη σεξουαλική επαφή και με άμεση ή σπάνια έμμεση (είδη υγιεινής, πετσέτες) επαφή με τα γεννητικά όργανα του / της πάσχοντος.

περισσότερα για αφροδίσια νοσήματα

Αφαίρεση Τατουάζ

Πότε προβαίνουμε στην αφαίρεση τατουάζ; Συμβαίνει κάποιες φορές αμέσως μετά το ¨κτύπημα¨ ενός τατουάζ να μην το θέλουμε, διότι δεν μας εκφράζει πια. Άλλες φορές πάλι διαπιστώνουμε ότι ήταν λάθος στιγμή, όταν το κάναμε, και τώρα πια θέλουμε να μην το βλέπουμε. Φυσικά, πάντα υπάρχει η λύση.

Αφαίρεση τατουάζ

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑΤΟΥΑΖ με Laser

Αφαίρεση τατουάζ ή αλλιώς αφαίρεση ταττοο

Η αφαίρεση τατουάζ, όταν πια δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας, μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα κι όταν αυτό είναι έγχρωμο.

Αρκετές πάλι φορές μπορεί κάποιο τατουάζ (Δερματοστιξία) να δημιουργεί ιατρικά προβλήματα όπως αλλεργική δερματίτιδα εξ επαφής.

Τέλος, κοινωνικοί ή εργασιακοί λόγοι μπορεί να επιβάλουν την αφαίρεσή του ή υπάρχει και η περίπτωση να το βαρεθήκατε.

Και τώρα τι γίνεται; Πως θα αφαιρέσετε το τατουάζ με επιτυχία χωρίς να αφήσει σημάδι;

Μην ανησυχείτε γιατί στην Dermahair στην Αθήνα είμαστε εξειδικευμένοι και μεγάλη εμπειρία στην αφαίρεση και των πιο δύσκολων τατουάζ και…

περισσότερα για αφαίρεση τατουάζ


Νήματα ανόρθωσης προσώπου

Νήματα ανόρθωσης προσώπου

 

Νήματα ανόρθωσης προσώπου

Τα νήματα ανόρθωσης προσώπου τοποθετούνται κάτω από την επιδερμίδα και είναι μία απλή και γρήγορη διαδικασία. Νήματα ανόρθωσης στο 2107232932.

Πιο κάτω δίνονται πολλές χρήσιμες πληροφορίες αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένες γνώσεις για τα νήματα ανόρθωσης.

Νήματα ανόρθωσης Προσώπου – Mesolifting Threads

Τα νήματα ανόρθωσης προσώπου τοποθετούνται κάτω από την επιδερμίδα και είναι μία απλή και γρήγορη διαδικασία, η οποία τείνει να αντικαταστήσει ή να αναβάλλει για πολλά χρόνια το χειρουργικό λίφτινγκ. Οι αυξημένες απαιτήσεις στην Ιατρική Αισθητική για ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους οδήγησαν τον Δερματολόγο στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

Με τον απλό αυτό τρόπο που εφαρμόζει ο Δερματολόγος στο ιατρείο του γλιτώνουμε από τις…

περισσότερα για νήματα ανόρθωσης προσώπου

Αποτρίχωση με Laser

Αποτρίχωση με laser

Αποτρίχωση με laser

Η αποτρίχωση με Laser είναι η πιο σύγχρονη θεραπεία για να αντιμετωπιστεί και σταδιακά να εξαλειφθεί η τριχοφυΐα προσώπου και τριχοφυΐα σώματος.

Ξεχάστε πια ταλαιπωρία και πόνο, τέρμα οι αποτριχωτικές κρέμες, τα ξυραφάκια και το κερί.

Ποιές περιοχές του δέρματος μπορούν να υποβληθούν σε θεραπεία;

  • πρόσωπο και λαιμός (άνω χείλος, ζυγωματικά, φρύδια, πηγούνι, παρειές, ζυγωματικά)
  • σώμα ( στήθος, πλάτη, κοιλιά , πόδια ,χέρια, γλουτοί, μασχάλες ,μπικίνι)

Είναι μόνιμο το αποτέλεσμα της αποτρίχωσης;

περισσότερα για αποτρίχωση με laser