Μεταμόσχευση Μαλλιών

Dr. Κωνσταντίνα Παπαθανάση

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Dr. Κωνσταντίνα Παπαθανάση

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Κωνσταντίνα Παπαθανάση γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο εισήχθη κατόπιν πανελλαδικών εξετάσεων. Αποφοιτώντας από την Ιατρική Σχολή, εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Περιφερειακό Ιατρείο Ασωπίας Βοιωτίας και στο Χειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Θηβών, όπου παρέμεινε για 2 χρόνια. Έπειτα, ειδικεύτηκε στον τομέα της Παθολογίας στο Γεν. Νομαρχιακό Νοσοκομείο Θηβών.

Για την ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας επέλεξε το πιο εξειδικευμένο και σύγχρονο δερματολογικό κέντρο σε όλη την Ελλάδα, το Νοσοκομείο “Ανδρέας Συγγρός” στο οποίο ήταν ειδικευόμενη δερματολόγος για τρία χρόνια- από το 1997 έως το 2000.

Το 2001 παρακολούθησε ειδική εκπαίδευση στην Χειρουργική στο Γιοχάνεσμπουτγκ της Νότιας Αφρικής και το 2003 μετεκπαιδεύθηκε στο Tulane University Νέας Ορλεάνης στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στις ειδικότητες της δερματολογίας και της δερματοχειρουργικής.

Η Κωνσταντίνα Παπαθανάση είναι μέλος της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας και της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας, από το 2000 έως και σήμερα. Επιμορφώνεται συνεχώς σε καινοτόμες επιστημονικές μεθόδους και τεχνικές της ειδικότητάς της, ενώ έχει λάβει συμμετοχή σε πολυάριθμα επιστημονικά συνέδρια τόσο σε διεθνές όσο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top

Φόρμα Επικοινωνίας