Κλείστε Ραντεβού

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Dr. Καραλέξης Απόστολος

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος στα Ιλίσια, Στρατιωτικός Ιατρός

Ο Dr. Καραλέξης Απόστολος είναι στρατιωτικός ιατρός με ειδικότητα Δερματολόγου- Αφροδισιολόγου. Διαθέτει εμπειρία πολλών ετών ξεκινώντας την πορεία του από το Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» και ολοκληρώνοντας την μετεκπαίδευση του πάνω στη Δερματοχειρουργική στις ΗΠΑ στο Tulane University, New Orleans, Louisiana.

Για πολλά χρόνια ήταν Διευθυντής της Δερματολογικής κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Δέχεται καθημερινά ασθενείς από το εξωτερικό, καθώς η Derma Hair Clinic έχει διακριθεί για την κορυφαία εξυπηρέτησή της.

Τ. Διευθυντής της Δερματολογικής κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και λαμβάνει ενεργά μέρος διαρκώς σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως ομιλητής και ως σύνεδρος.

Γιατί να εμπιστευτείτε τον Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο Dr. Καραλέξη;

Ο Dr. Καραλέξης έχει εμπειρία πλέον των 20 ετών στο γνωστικό αντικείμενο της Δερματολογίας. Στην κλινική του αναλαμβάνονται και θεραπεύονται κάθε είδους Δερματολογικά περιστατικά καθώς και αφροδίσια νοσήματα, ενώ λόγω της εξειδίκευσης του στις παθήσεις των τριχών αναλαμβάνονται περιστατικά όπως τριχοπτώσεις, αλωπεκίες, λειχήνας τριχωτού κλπ.

Ασχολείται ιδιαίτερα με την μεταμόσχευση μαλλιών, μετά την εκπαίδευση του στις ΗΠΑ, την οποία έχει εξελίξει σαν τεχνική, καταφέρνοντας να δίνει πλούσια και φυσικά αποτελέσματα σε όλους τους ασθενείς του.

cta left

Ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ;

Κλείστε ΔΩΡΕΑΝ μία 20λεπτή Συμβουλευτική Συνεδρία για Μεταμόσχευση Μαλλιών!

cta right

Πες μας τι χρειάζεσαι

Δερματολόγος

Τι πρεσβεύει η σύγχρονη δερματολογία;

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, η βαθύτερη γνώση της παθογένειας πολλών δερματολογικών παθήσεων, οδήγησε στην ανάπτυξη νέων θεραπειών όπως για παράδειγμα οι βιολογικοί παράγοντες στην ψωρίαση, με αποτέλεσμα την «επανάσταση» στην θεραπευτική τους προσέγγιση και διαχείριση. Η εξέλιξη της τεχνολογίας οδήγησε στην ανακάλυψη και στην ωρίμανση των Laser για την επίτευξη μιας πιο νεανικής και επιθυμητής εμφάνισης. Ο σύγχρονος λοιπόν δερματολόγος είναι ένας πολυδιάστατος επιστήμονας που θα πρέπει να συνδυάζει την κλασσική γνώση και τη σύγχρονη τεχνολογία.

Δερματολόγος και ακμή

Η ακμή είναι από τα νοσήματα του δέρματος που κατατρύχει ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού άνδρες και γυναίκες και ειδικότερα των ηλικιών μεταξύ 16-20. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η ακμή μπορεί εκτός από την εφηβεία να εμφανιστεί και σε μεγαλύτερες ηλικίες ιδιαίτερα σε γυναίκες. Δεν είναι λοιπόν σπάνιο το φαινόμενο γυναίκες που στην εφηβεία είχαν ΄καθαρό΄ δέρμα να εμφανίσουν τα σπυράκια της ακμής στην ηλικία των 30 ή 35 για άγνωστους έως επί τω πλείστον λόγους.

Αφροδισιολόγος

Τα περισσότερα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα γενικώς απαντούν καλά σε συγκεκριμένες αντιμικροβιακές αγωγές και εν τέλει θεραπεύονται είτε υποχωρούν. Παρ’ όλα αυτά λόγω της, συχνά υψηλής, νοσηρότητας και των επιπλοκών τους, η πρόληψη αποτελεί το σημαντικότερο μέσο αντιμετώπισης. Μέτρα προφύλαξης κατά τη σεξουαλική επαφή καθώς και αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής των γεννητικών οργάνων θα πρέπει να ακολουθούνται πάντοτε.

Επιπρόσθετα, οποιοσδήποτε μολυνθεί, οφείλει να συμβουλευτεί τον ιατρό του ώστε να διδαχθεί το πώς θα προστατεύσει άτομα με τα οποία έρχεται σε στενή επαφή.
Επιδημιολογικά δεδομένα από τον αφροδισιολόγο Dr Καραλέξη

ΣΥΦΙΛΗ:

Η σύφιλη σημείωνει έξαρση τα τελευταία χρόνια. Αποτελεί βακτηριακή λοίμωξη. Θεραπεύεται με τη λήψη αντιβιοτικών. Προσβάλλει κυρίως την ηλικιακή ομάδα των 25-34 και στα δύο φύλα.

ΓΟΝΟΡΡΟΙΑ:

Αποτελεί βακτηριακή λοίμωξη. Εξαπλώνεται πολύ γρήγορα ενώ μπορεί να αποφευχθεί μέσω της χρήσης προφυλακτικού. Προβάλλει κυρίως την ηλικιακή ομάδα ανδρών των 25-34 χρόνων.

ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ:

Τα κονδυλώματα αποτελούν το πιο συχνό σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, παρά τη χρήση του εμβολίου. Εμφανίζονται συνήθως σε άτομα ηλικίας 18-35 χρόνων. Οι πιο βασικοί λόγοι για την εμφάνιση τους αποτελούν ο μεγάλος αριθμός σεξουαλικών συντρόφων, η έναρξη της σεξουαλικής ζωής σε μικρότερη ηλικία και το κάπνισμα. Έχουν μορφή μικρών ογκιδίων και εμφανίζονται στα γεννητικά όργανα της γυναίκας αλλά και του άνδρα. Η αντιμετώπισή τους αφορά σε χρήση τοπικών φαρμάκων, κρυοπηξία, διαθερμοπηξία, χειρουργική αφαίρεση και Laser.

Tα εμβόλια για τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων HPV είναι δύο, το διδύναμο και το τετραδύναμο, τα οποία περιλαμβάνονται στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών από το 2008.

AIDS:

Το πιο σοβαρό σεξουαλικών μεταδιδόμενο νόσημα. Οι τρόποι μετάδοσής του είναι πολλοί. Η πρόληψη αφορά σε χρήση προφυλακτικού, επιλογή σταθερού συντρόφου και στον εμβολιασμό για τον ιό HPV. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμα αποτελεσματική θεραπεία κατά της νόσου.

Μερικοί λόγοι για να προτιμήσετε τον Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο στην Αθήνα
Dr Καραλέξη: 

  • Ο αφροδισιολόγος Δρ. Καραλέξης, Στρατιωτικός Αρχιατρός και τ. Διευθυντής της Δερματολογικής Κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, διαθέτει 20ετή κλινική εμπειρία στις παθήσεις του δέρματος.
  • Έχει εκπαιδευθεί στις ΗΠΑ σε Δερματολογία και Αφροδισιολογία.
  • Παρακολουθεί διαρκώς συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό ως σύνεδρος και ως ομιλητής.
  • Το προσωπικό της Κλινικής του διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση.
  • Τόσο επώνυμοι όσο και επιστήμονες, πολιτικοί και δημοσιογράφοι έχουν εμπιστευτεί την κλινική.
  • Η κλινική Derma Ηair βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από τη στάση του μετρό Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα.

Ομιλίες

Ομιλία στο 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Cosmetic Dermatology, Αθήνα 27-30 Ιουνίου 2013 “Hair Transplantation-What s News”

Ομιλία του Dr. Καραλέξη στο Συνέδριο που διοργάνωσε η Πανεπιστημιακή Δερματολογική κλινική του Νοσοκομείου “Αττικόν” στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο Κάραβελ, 5-7 Σεπτεμβρίου 2014 Θέμα: Χειρουργική Θεραπεία ανδρογενετικής αλωπεκίας. Επιπλοκές.

IMG 1519

Ομιλία σε Συνέδριο της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας, 9-10 Απριλίου 2018

ΔΕΡΜΑΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ synedrio Fridiwn

Ομιλία στο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Μέγαρο Μουσικής, 16-18 Ιαν. 2020

πανελληνιο συνεδριο δερματοχειρουργικης bio nutri shape dermahair

Ομιλία του Dr. Καραλέξη στο Συνέδριο της International Society of Dermatologic Surgery

karalexis synedrio 1 min

Ομιλία του Δρ Καραλέξη στο 20ο Συνέδριο της Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας & Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου

IMG 6827

Συμμετοχή στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ιατρικής Αισθητικής και Κοσμετολογίας IMCAS

IMG 7640 1

Ομιλία του Dr. Καραλέξη στο Συνέδριο της Δερματοχειρουργικής Εταιρείας με θέμα «ενδείξεις μεταμόσχευσης μαλλιών»

Karalexis Blog

Συμμετοχή του Dr. Καραλέξη στο 21o anti-aging medicine world congress στο Monte Carlo

IMG 8546

Συμμετοχή στο 20ο συνέδριο της ISHRS-Δερματολόγος Καραλέξης

Κόστος μεταμόσχευσης μαλλιών

Power FUE-Hair Transplantation-Μεταμόσχευση μαλλιών-Dr Karalexis

Ομιλίες

Είπαν για εμάς

Βασιλική Γούναρη
Βασιλική Γούναρη
2024-03-13
Τον εμπιστεύομαι χρόνια!! Είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας με πραγματικό ενδιαφέρον και γνώση για τον ασθενή!!Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα τόσο για ιατρικά όσο και τις αισθητικές υπηρεσίες που προσφέρει ο χώρος.
Έφη Κουτρούμπα
Έφη Κουτρούμπα
2024-03-12
Εξαιρετικός ιατρός, άριστα καταρτισμένος! Το ίδιο και όλο το προσωπικό! Πολλά μπράβο για όλη του την ομάδα!!
Eirini Sal
Eirini Sal
2024-03-12
Εξαιρετικός γιατρός, τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!
Ario Rakip
Ario Rakip
2024-03-05
Excellent service
Αδαμαντια Παναγιωτα Φλαμπουρη
Αδαμαντια Παναγιωτα Φλαμπουρη
2024-03-05
Έκανα αφαίρεση σπιλων με τον γιατρό και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και από την διαδικασία αλλά και από την μετέπειτα παρακολούθηση μέχρι την αποθεραπεία !!!! Ευχαριστώ πολύ ❤️

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

    Καλέστε μας