Ονυχομυκητίαση

Ονυχομυκητίαση

Τι είναι η ονυχομυκητίαση;

Ονυχομυκητίαση ονομάζουμε τη λοίμωξη των νυχιών από μύκητες. Μπορεί να προσβάλλει ένα μέρος του νυχιού, ολόκληρο το νύχι ή ακόμα και πολλά νύχια μαζί. Είναι μεταδοτική και η εμφάνιση της στα νύχια των ποδιών είναι συχνότερη από τα νύχια των χεριών. Οι οργανισμοί που προκαλούν τη λοίμωξη αυτή είναι τα μη δερματόφυτα βακτήρια, τα δερματόφυτα και η Candida Albicans.

Θεραπεία ονυχομυκητίασης με Laser στην Derma Hair Clinic

Για την αντιμετώπιση της ονυχομυκητίασης γίνεται χορήγηση φαρμάκων είτε από του στόματος είτε με τοπική αγωγή. Παρ όλα αυτά, για την γρηγορότερη και πιο αποτελεσματική καταπολέμηση των μυκήτων συνίσταται η θεραπεία με Laser ND-YAG.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο Λέιζερ που διαθέτουμε στην κλινική Derma Hair με γρήγορη και αποτελεσματική δράση. Η δράση του Laser είναι στοχευμένη και ασφαλής καθώς εστιάζει στην περιοχή που πάσχει από μύκητες χωρίς να επηρεάζει τις υγιείς περιοχές του νυχιού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε παιδιά και υπερτερεί σε σχέση με άλλες μεθόδους καθώς μπορεί να εφαρμοστεί και σε ασθενείς που ακολουθούν άλλες φαρμακευτικές αγωγές.

Η εφαρμογή του λέιζερ ND-YaG γίνεται κάθε μήνα περίπου και από την 2η-3η εφαρμογή θα παρατηρήσουμε την ανάπτυξη νέου και καθαρού νυχιού. Η τεχνική της θεραπείας είναι η τεχνική του ¨βαψίματος¨ γιατί περνάμε όλο το νύχι στην αρχή με οριζόντια κάλυψη και κατόπιν με κάθετη κάλυψη έτσι ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια του νυχιού.

Στόχος της θεραπείας είναι η καταστροφή των μυκήτων συνεπεία της θέρμανσης και του φωτοακουστικού φαινομένου που αναπτύσσεται στα κύτταρά τους.

Οι Ειδικοί της Derma Har Clinic και ο Dr. Απόστολος Καραλέξης (με 20+ χρόνια Εμπειρίας) θα σας Λύσουν όλες τις Απορίες και θα σας Αναλύσουν όλα τα Βήματα για 100% Επιτυχία! Για Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνήστε μαζί μας!

Fill in the following form

and we will contact you as soon as possible

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top