Δερματολόγος

Υπηρεσίες

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, ΔΕΡΜΑΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Dr ΚΑΡΑΛΕΞΗΣ


Ο Δερματολόγος Απόστολος Καραλέξης εκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Στρατιωτική Ιατρική όπου και ολοκλήρωσε επιτυχώς τις σπουδές του. Κατόπιν εκπαιδεύτηκε στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» στην ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας. Μετά από την υπηρεσία του για δύο έτη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών ξεκίνησε την μετεκπαίδευσή του στη Δερματοχειρουργική αρχικά στην Ελλάδα στο Νοσοκομείο ¨Συγγρός¨ και κατόπιν στις ΗΠΑ στο Tulane University, New Orleans, Louisiana όπου εκπαιδεύτηκε στην Δερματολογία και στη Δερματοχειρουργική.

Τη στιγμή αυτή κατέχει τη θέση του Διευθυντή της Δερματολογικής κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και λαμβάνει ενεργά μέρος διαρκώς σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως ομιλητής και ως σύνεδρος.

Γιατί να εμπιστευτείτε στη δερματοχειρουργική τον Dr Καραλέξη;

Υπάρχει εμπειρία πλέον των 20 ετών στο γνωστικό αντικείμενο της Δερματολογίας. Αναλαμβάνονται και θεραπεύονται κάθε είδους Δερματολογικά περιστατικά όπως Ψωρίαση, Λειχήνας, έκζεμα, μυρμηκιές, δερματικός Λύκος, Ακμή, μυκητιάσεις, κλπ. Επίσης θεραπεύονται αφροδίσια νοσήματα όπως κονδυλώματα, ουρηθρίτιδες κλπ ενώ λόγω εξειδίκευσης στις παθήσεις των τριχών αναλαμβάνονται περιστατικά όπως τριχοπτώσεις, αλωπεκίες, λειχήνας τριχωτού κλπ.

Τέλος, υπάρχει μεγάλη εμπειρία σε διαγνώσεις και αφαιρέσεις όγκων και σπίλων του δέρματος.

dermatologist_01

Μέσα σε ένα πολύ μεγάλο, μοντέρνο και σύγχρονο ιατρείο και εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και Laser αναλαμβάνονται κάθε είδους θεραπείες σε λογικές τιμές και πάντα με ανθρώπινη προσέγγιση και σεβασμό στην ψυχολογία του ασθενή.

Τι πρεσβεύει η σύγχρονη δερματολογία;

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, η βαθύτερη γνώση της παθογένειας πολλών δερματολογικών παθήσεων, οδήγησε στην ανάπτυξη νέων θεραπειών όπως για παράδειγμα οι βιολογικοί παράγοντες στην ψωρίαση, με αποτέλεσμα την «επανάσταση» στην θεραπευτική τους προσέγγιση και διαχείριση. Η εξέλιξη της τεχνολογίας οδήγησε στην ανακάλυψη και στην ωρίμανση των Laser για την επίτευξη μιας πιο νεανικής και επιθυμητής εμφάνισης. Ο σύγχρονος λοιπόν δερματολόγος είναι ένας πολυδιάστατος επιστήμονας που θα πρέπει να συνδυάζει την κλασσική γνώση και τη σύγχρονη τεχνολογία.

dermatologist_02

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα: