Μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ Dr Καραλέξης

Στη μεταμόσχευση μαλλιών – hair transplantation in Greece ο δερματολόγος – αφροδισιολόγος Dr. Καραλέξης παρέχει στην Αθήνα τις καλύτερες υπηρεσίες. Ο κ. Καραλέξης παρέχει τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες για μεταμοσχεύσεις μαλλιώναφαίρεση τατουάζνήματα ανόρθωσης προσώπου. Είναι ειδικός στη λιπογλυπτική, λιπαναρρόφηση, αφαίρεση δερματικών όγκων, αυτολόγο λίπος και μεσοθεραπεία. Επίσης, προσφέρει θεραπείες με Dermabrasion, Πήλινγκ (Peeling), αποτρίχωση με laser, ανανέωση Geneo, ομοιοπαθητική, υαλουρονικό, ρυτίδες, fractional laser.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Dr. Καραλέξης

Ο Δερματολόγος Απόστολος Καραλέξης εκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Στρατιωτική Ιατρική όπου και ολοκλήρωσε επιτυχώς τις σπουδές του. Κατόπιν εκπαιδεύτηκε στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» στην ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας. Μετά από την υπηρεσία του για δύο έτη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών ξεκίνησε την μετεκπαίδευσή του στη Δερματοχειρουργική αρχικά στην Ελλάδα στο Νοσοκομείο ¨Συγγρός¨ και κατόπιν στις ΗΠΑ. Εκεί συγκεκριμένα στο Tulane University, New Orleans, Louisiana εκπαιδεύτηκε στην Δερματολογία και στη Δερματοχειρουργική.

Δερματολόγος στην Αθήνα

Ως δερματολόγος στην Αθήνα κατέxει τη θέση του Διευθυντή της Δερματολογικής κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και λαμβάνει ενεργά μέρος διαρκώς σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως ομιλητής και ως…

περισσότερα για το Δερματολόγο στην Αθήνα Dr. Καραλέξη

Μεταμόσχευση μαλλιών, Μεταμοσχεύσεις μαλλιών

Μεταμόσχευση μαλλιών από τον Dr.Καραλέξη, ο οποίος έχει λάβει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στην Ελλάδα και στις Η.Π.Α. στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Επίσης, η μεταμόσχευση μαλλιών έχει επικρατήσει να αναφέρεται και με τον όρο εμφύτευση. Ως δερματολόγος είναι εξειδικευμένος σε πολλές άλλες υπηρεσίες στη σύγχρονη δερματοχειρουργική.

Μεταμόσχευση μαλλιών Καραλέξης

Μεταμόσχευση μαλλιών Καραλέξης

 

Τον εμπιστεύεστε επί σειρά ετών, διότι στον κλάδο του έχει να επιδείξει έργο και τον έχετε γνωρίσει και από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Σε αυτές τον καλούν ως τον πλέον ειδικό του κλάδου στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών, όπου αναφέρεται στα τελευταία επιστημονικά επιτεύγματα του χώρου.

Οι συνεργασίες του είναι διεθνείς με πολύ συχνές επισκέψεις σε συνέδρια του εξωτερικού.

Είναι μέλος της International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS)

 

Το κόστος μιας μεταμόσχευσης μαλλιών

κυμαίνεται σε ανταγωνιστικά και λογικά επίπεδα τιμής – αριθμού τριχοθυλακίων και τις επεμβάσεις τις κάνει πάντα ο ίδιος ο Dr.Καραλέξης, ο οποίος παρακολουθεί στη συνέχεια τους ασθενείς του για όσο χρόνο χρειαστεί.