ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ, ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΩΜΑΤΟΣ με Cocoon

Η θεραπεία σώματος με σύσφιξη χρησιμοποιώντας την Cocoon Duo Technology έχει θεαματικά αποτελέσματα. Πρόκειται για μία πάρα πολύ νέα μέθοδο που υπόσχεται δραστικές λύσεις αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας σώματος, της χαλάρωσης και του τοπικού πάχους.

ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η διάρκεια της συνεδρίας υπολογίζεται στα 30’ – 60’ και πραγματοποιείται ανά 1-2 εβδομάδες. Μπορεί να εφαρμοστεί όλους τους μήνες του χρόνου και σε κάθε τύπο δέρματος. Ανάλογα με την περίπτωση προτείνεται ο απαιτούμενος αριθμός συνεδριών, οι οποίες συνήθως κυμαίνονται στις 6-12. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από την πρώτη συνεδρία.

Το Cocoon κατά της κυτταρίτιδας είναι ανώδυνο;

Το Cocoon κατά της κυτταρίτιδας είναι ανώδυνο, απλά οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν μια ανεκτή αίσθηση θερμότητας στην υπό θεραπεία περιοχή. Μετά τη συνεδρία υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ήπιο οίδημα και ερυθρότητα, τα οποία υποχωρούν άμεσα.

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Η θεραπεία δεν πραγματοποιείται στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, σε περιπτώσεις έντονης φλεβικής ανεπάρκειας και ανοικτών τραυμάτων.

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ, ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Πλεονεκτήματα θεραπείας με το Cocoon Duotechnology

 • Δραστική μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους
 • Σύσφιξη δέρματος ακόμα και στα παραδοσιακά «δύσκολα» σημεία του σώματος :
  μπράτσα, κοιλιά, έσω επιφάνεια μηρών, πάνω από το γόνατο, λαιμό, περίγραμμα προσώπου κ.α
 • Μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς χρόνο αποκατάστασης
 • Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία που διαρκούν!

Τοπική λιποδιάλυση με Cocoon – ορατά αποτελέσματα

Η τοπική λιποδιάλυση με Cocoon έχει ορατά αποτελέσματα με τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Πράγματι, αυτό πιστοποιούν τα πολυάριθμα περιστατικά έως τώρα και τα σχόλια των πελατών μας.

Τί είναι το Cocoon Duotechnology ;

Τo σύστημα Coccon Duotechnology συνδυάζει δύο κορυφαίες τεχνολογίες:

Cavitation (σπηλαίωση) και Radiofrequency (ραδιοσυχνότητες), που χρησιμοποιούνται για τη δραστική αντιμετώπιση των κυριότερων αισθητικών προβλημάτων: τοπική εναπόθεση λίπους, κυτταρίτιδα, χαλάρωση προσώπου και σώματος. Απολαύστε τα ορατά αποτελέσματα της μη επεμβατικής, ασφαλούς και ανώδυνηςθεραπείας με το Coccon Duotechnology από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες!

Πώς δρουν οι ραδιοσυχνότητες; Σε ποιες περιοχές εφαρμόζονται;

Το Coccon Duotechnology θερμαίνει τους ιστούς – στόχο στα θερμοθεραπευτικά όρια χρησιμοποιώντας ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και πολυπολικών ραδιοσυχνοτήτων (RF) για την εξειδικευμένη θεραπεία κάθε περιοχής του προσώπου και του σώματος:

 • Κεφαλή για: lifting προσώπου, αναδόμηση κολλαγόνου, αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος, σύσφιξη διεσταλμένων πόρων, λείανση ρυτίδων και καταπολέμηση μαύρων κύκλων
 • Κεφαλή για ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, lifting λαιμού και μείωση διπλοσάγονου
 • Κεφαλή για μείωση πόντων και κυτταρίτιδας στα μπράτσα
 • Κεφαλή για ρευστοποίηση λίπους και αντιμετώπιση όλων των σταδίων και τύπων της κυτταρίτιδας σε κοιλιά, γλουτούς, μηρούς
 • Κεφαλή για σύσφιξη μπράτσων, κοιλιάς, μηρών, γλουτών, περιοχή άνω γονάτου και έσω μηρών

Πώς δρα το Cavitation; Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Η αρχή της σπηλαίωσης (Cavitation) αναφέρεται στο σχηματισμό φυσαλίδων αερίου μέσα στα λιποκύτταρα, με την ενέργεια ειδικού υπερήχου. Η διόγκωση και τελική βίαιη κατάρρευση της φυσαλίδας οδηγεί σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση). Τα κατεστραμένα λιποκύτταρα και το περιττό λίπος ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται. Το φαινόμενο του Cavitation αποτελεί την πιο δραστική σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής.
Το Cocoon Duotechnology χρησιμοποιεί ειδική κεφαλή υπερήχων συγκεκριμένης συχνότητας που προκαλεί καταστροφή των λιποκυττάρων σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος όπως πρόσθια και πλάγια περιοχή της κοιλιάς, γλουτούς (ψωμάκια) κ.ά.

Πρέπει να τονιστεί πως τα λιποκύτταρα που καταστρέφονται δεν αναγεννώνται.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Ο γιατρός και το έμπειρο πρωσοπικό θα σας προτείνει το σωστό εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας, προσαρμοσμένο στη δικές σας ανάγκες, την ιδιοσυγκρασία σας και το βαθμό του αισθητικού σας προβλήματος.

Γενικά, ο αριθμός των συνεδριών κυμαίνεται από 4 έως 10, ανάλογα με το πρόβλημα, την ηλικία, την ανατομική περιοχή, τον τρόπο ζωής και διατροφής σας. Μετά το πέρας όλων των συνεδριών είναι επιθυμητό να ακολουθήσετε ένα σχήμα συντήρησης του αποτελέσματος.

Ποιά η συχνότητα των θεραπειών σώματος με Cocoon Duo Technology;

Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται κάθε 10 έως 15 ημέρες, ανάλογα με το πρόβλημα και το πρωτόκολλο που θα σας προτείνει ο γιατρός.

Cocoon duo technology

Cocoon duo technology

Ποια είναι η αίσθηση κατά τη θεραπεία;

Οι ραδιοσυχνότητες επιφέρουν μια βαθιά, ανεκτή αίσθηση θερμότητας στην περιοχή της θεραπείας.

Πόσο άμεσα είναι τα αποτελέσματα;

Είναι πολύ σύνηθες, τα αποτελέσματα να γίνονται ορατά αμέσως μετά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με διαρκή προοδευτική βελτίωση για τους επόμενους 6 μήνες (ακόμα και μετά το πέρας όλων των συνεδριών)

Πόσο διαρκεί η θεραπεία; Υπάρχει χρόνος ανάρρωσης;

Ο χρόνος συνεδρίας κυμαίνεται από 20 λεπτά έως μια ώρα ανάλογα με την έκταση της θεραπευόμενης περιοχής και το είδος της θεραπείας που θα επιλέξει ο γιατρός (Cavitation, RF, ή συνδυασμό).

Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την συνεδρία.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Ήπιας μορφής ερυθρότητα μπορεί να εμφανιστεί, που όμως υποχωρεί τις επόμενες ώρες.

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ