grocery-store 1

E-shop

Laser Λιποαναρρόφηση Γλουτών

A slender swarthy woman in beige underwear sits on a white floor against a white background. Healthy lifestyle, sport and diet.

Η λιποαναρρόφηση γλουτών και η διόρθωση της «περιφέρειας» είναι πραγματικά μια πρόσκληση για το γιατρό. Η ζήτηση για αφαίρεση του λίπους στη συγκεκριμένη περιοχή ανήκει σχεδόν αποκλειστικά στις γυναίκες. Ωστόσο η διόρθωση στην συγκεκριμένη περιοχή είναι δύσκολη γιατί έχει πολλές διαφορετικές παραμέτρους τις οποίες πρέπει να λάβει υπόψη του ο γιατρός.

icon__eksalipsi_topikou_pahous (1)

Αντιμετώπιση Τοπικού Πάχους

icon__sisfiksi_dermatos

Σύσφιξη Δέρματος

icon__mi_epemvatiki_therapeia

Εντυπωσιακά Αποτελέσματα

Τεχνική και στρατηγική της επέμβασης της λιποαναρρόφησης στους γλουτούς

Σκοπός της λιποαναρρόφησης στο γλουτό είναι να επιτευχθεί η διόρθωση στο συγκεκριμένο σημείο έτσι ώστε να επέλθει αρμονία με το σχήμα και την σιλουέτα της ασθενούς. Γι αυτό το λόγο η θεραπεία στους γλουτούς συχνά συνδυάζεται με ταυτόχρονη θεραπεία- διόρθωση στους γοφούς και στην έξω περιοχή των μηρών.

Η εμπειρία μετράει

Στην Κλινική Derma Hair υπάρχει εμπειρία πολλών ετών στην αναίμακτη λιποαναρρόφηση. Ο Δρ Απόστολος Καραλέξης εκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ από τον κορυφαίο Δερματοχειρουργό William Coleman στο Tulane University expert στο είδος του και έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες λιποαναρροφήσεις με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

  Έχουμε ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  για Περιποίηση Σώματος

  FAQ

  Συχνά οι υποψήφιες ασθενείς για λιποαναρρόφηση δεν μπορούν να περιγράψουν στο γιατρό τι ακριβώς είναι αυτό που τις ενοχλεί και επιθυμούν να διορθώσουν στο συγκεκριμένο σημείο. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να προηγηθεί διάλογος ώστε να καταλήξουν από κοινού ο γιατρός και η ασθενής στη στρατηγική την οποία πρέπει να ακολουθήσουν.

  Αποτέλεσμα της αναίμακτης λιποαναρρόφησης με τοπική αναισθησία είναι άμεσα. Τελειώνοντας την όλη διαδικασία ο ασθενής μπορεί να αντιληφθεί την άμεση αλλαγή στην σιλουέτα του. Ωστόσο τα αποτελέσματα αυτά δεν είναι τα τελικά. Επειδή στην περιοχή του γλουτού έχει προηγηθεί τοπική αναισθησία η περιοχή είναι λογικό να εμφανίζει ένα ήπιο πρήξιμο. Γι αυτό τα πρώτα αποτελέσματα αξιολογούνται μετά από ένα μήνα περίπου, ενώ η βελτίωση συνεχίζεται για διάστημα 6 μηνών.
  Το τελικό αποτέλεσμα πάντως εξαρτάται από την σωστή κρίση και εμπειρία του γιατρού να αφαιρεί τη σωστή ποσότητα λίπους με ακρίβεια από τις περιοχές όπου ενώνονται ο γλουτός, ο γοφός και ο έξω μηρός.

  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί από το γιατρό έτσι ώστε να μη διασταυρωθεί η κάνουλα με την οποία γίνεται η λιποαναρρόφηση με την κατώτερη γλουτιαία σχισμή δηλαδή η περιοχή που ενώνεται ο γλουτός με τον μηρό. Αν γίνει αυτό από απροσεξία του γιατρού θα έχει ως αποτέλεσμα την πτώση του γλουτού από την μια πλευρά.
  Για ακόμα πιο καλά αποτελέσματα και για μέγιστη ανάδειξη της σιλουέτας του ασθενούς στην κλινική Derma Hair ο Δρ Απόστολος Καραλέξης προτιμά την ταυτόχρονη διόρθωση των γλουτών, των γοφών και της έξω περιοχής των μηρών σε μία συνεδρία.

  Η αναισθησία που χρησιμοποιείται είναι αποκλειστικά και μόνο τοπική και περιλάμβανει την έγχυση 0.1% ξυλοκαΐνης η οποία γίνεται από δύο σημεία στα πλάγια του γλουτού και δεν πονά καθόλου. Τα σημεία εισόδου του τοπικού αισθητικού είναι συμμετρικά από την μια και από την άλλη πλευρά του γλουτού και είναι πολύ μικρά σε μέγεθος έτσι ώστε να μην αφήνονται καθόλου ουλές στο δέρμα. Σε καμιά περίπτωση δεν χρησιμοποιείται γενική αναισθησία ή μέθη. Με την τοπική αναισθησία επιτυγχάνεται αφενός μέγιστη ασφάλεια και αφετέρου πλήρης αναλγησία στην περιοχή. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι επίσης η δυνατότητα που δίνεται στο γιατρό να σηκώνει κατά διαστήματα τον ασθενή από την ύπτια στην όρθια θέση έτσι ώστε να ελέγχει κατά πόσο το αποτέλεσμα είναι συμμετρικό και απ’ τις δύο πλευρές των γλουτών.

  Σκοπός της λιποαναρρόφησης στο γλουτό είναι να επιτευχθεί η διόρθωση στο συγκεκριμένο σημείο έτσι ώστε να επέλθει αρμονία με το σχήμα και την σιλουέτα της ασθενούς. Γι αυτό το λόγο η θεραπεία στους γλουτούς συχνά συνδυάζεται με ταυτόχρονη θεραπεία- διόρθωση στους γοφούς και στην έξω περιοχή των μηρών.

  Αρχικά μαρκάρουμε τα σημεία στα οποία θα γίνει η αφαίρεση του τοπικού λίπους έχοντας τον ασθενή σε όρθια θέση. Κατόπιν ο ασθενής ξαπλώνει σε πλάγια θέση και γίνεται η έγχυση του τοπικού αναισθητικού. Μετά από λίγα λεπτά και με τη βοήθεια πολύ λεπτών κανουλών διαμέτρου 2-3 mm τύπου Keel Cobra ή Klein cannula ξεκινά η λιποαναρρόφηση στα σημεία που έχουμε μαρκάρει. Η λιποαναρρόφηση είναι εντελως αναίμακτη και γίνεται με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος αναρρόφησης που έχουμε εισάγει από τις ΗΠΑ και ειδικού Laser όπου αυτό είναι απαραίτητο . Πρέπει να δωθεί ιδιαίτερη προσοχή από το γιατρό ώστε να μην υπερβάλει στην αφαίρεση του λίπους γιατί αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την επιπέδωση του γλουτού. Όταν γίνεται σωστά η λιποαναρρόφηση ποτέ δεν εμφανίζονται «λακούβες» ή «ανωμαλίες» στην περιοχή και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό.

  Είπαν για εμάς

  Βασιλική Γούναρη
  Βασιλική Γούναρη
  2024-03-13
  Τον εμπιστεύομαι χρόνια!! Είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας με πραγματικό ενδιαφέρον και γνώση για τον ασθενή!!Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα τόσο για ιατρικά όσο και τις αισθητικές υπηρεσίες που προσφέρει ο χώρος.
  Έφη Κουτρούμπα
  Έφη Κουτρούμπα
  2024-03-12
  Εξαιρετικός ιατρός, άριστα καταρτισμένος! Το ίδιο και όλο το προσωπικό! Πολλά μπράβο για όλη του την ομάδα!!
  Eirini Sal
  Eirini Sal
  2024-03-12
  Εξαιρετικός γιατρός, τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!
  Ario Rakip
  Ario Rakip
  2024-03-05
  Excellent service
  Αδαμαντια Παναγιωτα Φλαμπουρη
  Αδαμαντια Παναγιωτα Φλαμπουρη
  2024-03-05
  Έκανα αφαίρεση σπιλων με τον γιατρό και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και από την διαδικασία αλλά και από την μετέπειτα παρακολούθηση μέχρι την αποθεραπεία !!!! Ευχαριστώ πολύ ❤️

  Ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ;

  Κλείστε ΔΩΡΕΑΝ μία 20λεπτή Συμβουλευτική Συνεδρία για Μεταμόσχευση Μαλλιών!

  Μήπως ενδιαφέρεστε για αυτές τις υπηρεσίες μας;