Magshape HIFEM EMS – Sculpt

  • Magshape HIFEM EMS – Sculpt

Η Υψηλή τεχνολογία συναντά την επιστήμη

Η επαναστατική και νεότατη μέθοδος MagShape λειτουργεί με εστιασμένα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και χαρίζει στητούς γλουτούς και επίπεδη κοιλιά ενδυναμώνοντας όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος. Προσφέρει τόνωση, γράμμωση, ανόρθωση και καύση των λιποκυττάρων.

Το MagShape μέσω των εστιασμένων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων HIFEM( High Intensity Focused Electromagnetic field technology) διεγείρει τους κινητικούς νευρώνες των μυών του σώματος αναγκάζοντας τους να κάνουν 20.000 μυϊκές συσπάσεις μέσα σε 30 λεπτά που διαρκεί η κάθε μία συνεδρία ισοδυναμώντας με 5 1/2 ώρες εντατικής άσκησης. Έτσι έχουμε ανάπτυξη χιλιάδων μυϊκών ινιδίων και κολλαγόνου και τελικά ενδυνάμωση του μυός και απώλεια λίπους χωρίς καθόλου κόπο.

H Υπεροχή του Magshape HIFEM - EMS Sculpt σε σχέση με τις υπόλοιπες θεραπείες λιπόλυσης και body shaping

Πρόκειται για μια σύγχρονη θεραπεία που ξεχωρίζει από την απλή παθητική γυμναστική ή την απλή ηλεκτρική διέγερση των μυών. Οι θεραπείες που γίνονταν έως τώρα όπως κρυολιπόλυση, ραδιοσυχνότητες κλπ δρούσαν στο λιπώδη ιστό ή στο δέρμα. Απεναντίας το MAGSHAPE EMS δρα στους μύες και στον λιπώδη ιστό ταυτόχρονα, αυξάνοντας την μυική μάζα και καταστρέφοντας τα λιποκύτταρα.

Είναι η μοναδική αποτελεσματική θεραπεία παγκοσμίως που έχει λάβει επιστημονική έγκριση για την ανόρθωση των γλουτών

Τι προσφέρουν οι 4 συνεδρίες των 30'

Σε ποιους ενδείκνυται

Που εφαρμόζεται

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Τι γίνεται μετά την θεραπεία;

*Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα συνιστώνται 4-6 συνεδρίες ανάλογα βέβαια με τη φυσική κατάσταση του ατόμου

*Το αποτέλεσμα είναι εμφανές ένα μήνα μετά το τέλος των συνεδριών. Κάποιοι όμως βλέπουν αποτέλεσμα ακόμα και από την πρώτη συνεδρία

*Μπορούν να γίνουν συμπληρωματικές συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 2-3 μηνών έτσι ώστε να κάνουμε συντήρηση του αποτελέσματος

Συνδυασμοί θεραπειών

Η θεραπεία Magshape EMS-SCULPT μπορεί να συνδυαστεί σε περιπτώσεις έντονης χαλάρωσης με

HIFU

Η θεραπεία Ηifu είναι μια πρωτοποριακή και μη επεμβατική μέθοδος της αισθητικής δερματολογίας που με μία μόνο εφαρμογή προσφέρει αποτελέσματα εφάμιλλα του facelift και του body contouring.

Σύσφιξη με Ραδιοσυχνότητες

Το σύστημα Coccon Duotechnology αποτελεί μια νέα μέθοδο θεραπείας που υπόσχεται δραστική αντιμετώπιση της χαλάρωσης, του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

Fill in the following form

and we will contact you as soon as possible

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top