Θεραπεία Αντιγήρανσης

  • Θεραπεία Αντιγήρανσης

Η σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης

Η σύγχρονη και επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης και ανανέωσης προσώπου και σώματος είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για εξάλειψη λεπτών ρυτίδων, καθώς και για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας. Επιπλέον, βοηθάει στη διάσπαση του λίπους που ευθύνεται για παθογένειες. Αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδο που σκοπό έχει την αναζωογόνηση του δέρματος μέσω της έγχυσης βιταμινών και φυτικών εκχυλισμάτων, απαραίτητων για τη δομή και την ανάπτυξη της επιδερμίδας. Τα κύρια διαλείμματα που χρησιμοποιούνται είναι το υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C και D καθώς και αντιοξειδωτικές ουσίες. Τα σημάδια του χρόνου βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό. Επίσης, πετυχαίνει σύσφιξη, ενυδάτωση, τόνωση και ανάπλαση του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα. Τέλος, επαναφέρει τη λάμψη και ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Σαν θεραπεία είναι απόλυτα αποτελεσματική και ασφαλής και προσδίδει ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Πώς γίνεται η διαδικασία της αντιγήρανσης;

Η διαδικασία αφορά σε ανάπλαση και ανανέωση των κυττάρων. Χρησιμοποιούμε βελόνες παρόμοιες με του βελονισμού, και έπειτα από ελάχιστη τοπική αναισθησία, εκχέουμε τα παραπάνω διαλείμματα αντιγηραντικής δράσης, βαθιά στην επιδερμίδα, με απόλυτα ασφαλή και ανώδυνο τρόπο.

Σε συνδυασμό με τις ραδιοσυχνότητες καθίσταται σημαντικό όπλο στην πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος.

Που μπορεί να εφαρμοστεί;

Χρησιμοποιείται κυρίως για θεραπεία:

Εφαρμόζεται σε γλουτούς, μηρούς, μπράτσα, κοιλιά, γόνατα, ντεκολτέ και πρόσωπο, ανάλογα με το είδος της θεραπείας, αν αφορά δηλαδή σε σύσφιξη ή ανανέωση του δέρματος.

Ποιοι θεωρούνται κατάλληλοι υποψήφιοι για θεραπεία αντιγήρανσης;

Άνδρες και γυναίκες ηλικίας άνω των 18 αποτελούν θεωρητικά τους κατάλληλους υποψήφιους για θεραπεία αντιγήρανσης. Ωστόσο, η θεραπεία αυτή δεν συνιστάται για τις εγκύους, άτομα που πάσχουν από διαβήτη, καρκίνο και καρδιακές παθήσεις, όσους έχουν παρουσιάσει εγκεφαλικό επεισόδιο, έχουν βλάβες στο δέρμα ή αλλεργία σε οποιαδήποτε συστατικά της.

Αποτελεί επώδυνη διαδικασία;

Η διαδικασία της θεραπείας αντιγήρανσης δεν προκαλεί πόνο. Ορισμένοι ασθενείς νιώθουν ελάχιστη δυσφορία και πόνο, που μπορούν να μειωθούν με τη χρήση τοπικής αναισθησίας.

Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται μόνο από ειδικούς. Ο κατάλληλος γιατρός για την εφαρμογή της είναι ο δερματολόγος – αφροδισιολόγος.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εξαρτάται από το είδος της θεραπείας και τη βαρύτητα του προβλήματος. Ο μέσος αριθμός κυμαίνεται σε 5-10 θεραπείες ανά 15 ημέρες. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 15- 20 λεπτά. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας ενδέχεται να χρειαστούν ορισμένες συνεδρίες συντήρησης.

Αναφορικά με το πρόσωπο, το λαιμό, τα χέρια και τα μπράτσα, οι θεραπείες της αντιγήρανσης καλό θα ήταν να επαναλαμβάνονται ανά τακτά διαστήματα στη διάρκεια του χρόνου.

Ιδανικά, καλό θα ήταν να συνδυαστεί με σωστή διατροφή και άσκηση και αυξημένη κατανάλωση υγρών, ώστε να μεγιστοποιηθεί και να διατηρηθεί το αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας αντιγήρανσης είναι άμεσα ορατό από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η επιστροφή στην καθημερινότητα πραγματοποιείται άμεσα μετά το πέρας κάθε συνεδρίας.

Ποιο είναι το κόστος της θεραπείας αντιγήρανσης;

Το κόστος της θεραπείας εξαρτάται από το σημείο εφαρμογής, την έκταση του προβλήματος και τον αριθμό των συνεδριών που απαιτούνται.

Θεραπεία Αντιγήρανσης

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top

Φόρμα Επικοινωνίας

info@atwa.gr