Μεταμόσχευση Μαλλιών

Μεταμόσχευση Μαλλιών​

Στην Derma Hair Clinic

Με εμπειρία άνω των 20 ετών και με μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ ο Δερματοχειρουργός Dr. Καραλέξης θεωρείται ο πλέον ειδικός στην Ελλάδα στην μεταμόσχευση μαλλιών και στην τριχόπτωση.
Ξεφεύγοντας από την μαζική παραγωγή, στην Derma Hair Clinic πραγματοποιούμε μία μόνο επέμβαση την ημέρα, αφιερώνοντας εξ ολοκλήρου τον χρόνο μας στον ασθενή μας. Η 100% επιτυχία είναι δεδομένη, εγγυημένη και με φυσικότατα αποτελέσματα. Αυτό πιστοποιούν τα χιλιάδες περιστατικά εμφύτευσης μαλλιών και κυρίως οι ασθενείς επισκέπτες από το εξωτερικό.

Αίτημα για ραντεβού

Φόρμα Επικοινωνίας

Dr. Απόστολος Καραλέξης

Γιατί να επιλέξετε την κλινική μας και τον ιατρό Απόστολο Καραλέξη ;

 • Ο Δερματολόγος Dr. Απόστολος Καραλέξης είναι Στρατιωτικός γιατρός,τ. Διευθυντής του Δερματολογικού τμήματος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών με πτυχίο Δερματοχειρουργικής από τo Tulane University, New Orleans, USA.
 • Πάνω από 20ετή κλινική εμπειρία στις παθήσεις του δέρματος και των τριχών και ειδικότερα πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο αντικείμενο των μεταμοσχεύσεων μαλλιών, με συνεχείς μετεκπαιδεύσεις στις ΗΠΑ.
 • Οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Derma Hair Clinic γίνονται αποκλειστικά από τον Dr. Απόστολο Καραλέξη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα στον υποψήφιο για μεταμόσχευση μαλλιών από την  πρώτη ημέρα του  ενημερωτικού ραντεβού και μετέπειτα σε κάθε βήμα  μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών, έτσι ώστε να αισθάνεστε σίγουροι για την ασφάλειά σας και για το αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με άλλες κλινικές στις οποίες την μεταμόσχευση την εκτελεί παραϊατρικό προσωπικό με μη επαρκή πιστοποίηση και εκπαίδευση.
 • Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, υπάρχει παρακολούθηση του περιστατικού από τον Dr. Απόστολο Καραλέξη και το έμπειρο προσωπικό του για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
 • Όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες και γι αυτόν τον λόγο στην Derma Hair Clinic το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών, προσαρμόζεται ανάλογα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου.
 • Η ανθρώπινη προσέγγιση, η επικοινωνία, η κατανόηση και το ενδιαφέρον είναι αυτά που κάνουν τη βασική διαφορά μας από τους άλλους.
 • Η εμφύτευση των μοσχευμάτων γίνεται αποκλειστικά με λαβίδα, κι όχι με Choi , έτσι δηλαδή όπως γίνεται στις καλύτερες κλινικές των ΗΠΑ για φυσικό αποτέλεσμα, παρόλο που δαπανάται πολύ περισσότερος χρόνος.
 • Ο Dr. Απόστολος Καραλέξης είναι μέλος της ISHRS(International Society of Hair Restoration Surgery), μέλος της European Academy Dermatology Venereology, μέλος της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής εταιρείας και μέλος της ΕΔΑΕ.
 • Το προσωπικό της Derma Hair Clinic είναι άρτια εκπαιδευμένο και χρησιμοποιούνται μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
 • Επώνυμοι, επιστήμονες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, είναι ανάμεσα στους ικανοποιημένους που εμπιστεύτηκαν την Derma Hair Clinic και τον Dr. Απόστολο Καραλέξη.
 • Η Derma Ηair Clinic βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στα 100 μέτρα από τη στάση του μετρό Μεγάρου Μουσικής, με εύκολη πρόσβαση.
 • Ο Dr. Απόστολος Καραλέξης παρευρίσκεται στα μεγάλα συνέδρια της Δερματολογίας και Μεταμόσχευσης Μαλλιών ως ομιλητής, σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ενώ έχει κάνει πλήθος δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά και στα ΜΜΕ.
 • Ως δερματολόγος είναι εξειδικευμένος σε πολλές άλλες υπηρεσίες στη σύγχρονη δερματοχειρουργική. Τον εμπιστεύεστε επί σειρά ετών, διότι στον κλάδο του έχει να επιδείξει έργο και τον έχετε γνωρίσει και στις τηλεοπτικές εκπομπές, όπου τον καλούν ως τον πλέον ειδικό του κλάδου. 
 • Στην κλινική δεν γίνεται μαζική παραγωγή μεταμοσχεύσεων μαλλιών, αλλά πραγματοποιείται μία μόνο επέμβαση την ημέρα, έτσι ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος και η απαραίτητη προσοχή για κάθε ασθενή. 

Πoιο είναι το κόστος μιας μεταμόσχευσης μαλλιών ;

Το κόστος για μια πετυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών στην κλινική μας κυμαίνεται σε ανταγωνιστικά και λογικά επίπεδα τιμής. Το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό τριχοθυλακίων. Τις επεμβάσεις τις κάνει πάντα ο ίδιος ο Dr.Καραλέξης, ο οποίος παρακολουθεί στη συνέχεια τους ασθενείς του για όσο χρόνο χρειαστεί.

Οι τιμές για μεταμόσχευση μαλλιών εξαρτώνται από την περιοχή αραίωσης μαλλιών, που παρουσιάζουν είτε άνδρες είτε γυναίκες σε περιοχές, όπως:

 • Φρύδιου
 • Κροταφική
 • Πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής
 • Άλλες περιοχές

Ωστόσο, τα περισσότερα περιστατικά αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα αραίωσης οπότε και απαιτείται μεγαλύτερη έκταση μεταμόσχευσης.

Καλό είναι να επικοινωνήσετε με τον κ. Καραλέξη και σε μία δωρεάν συνεδρία να σας εξηγήσει τί είναι πιο πρόσφορο και συμφέρον για εσάς. (Η δωρεάν συνεδρία περιλαμβάνει μόνο την ενημέρωση για την μεταμόσχευση μαλλιών)

Ποιες είναι τεχνικές - μέθοδοι μεταμόσχευσης μαλλιών ;

Όπου λαμβάνεται μία ενιαία λεπτή ¨λωρίδα¨ μοσχευμάτων απ’ το πίσω μέρος του κεφαλιού και χωρίζεται πολύ προσεκτικά σε μικρότερα μοσχευματάκια. Μετά την λήψη της λωρίδας αυτής όμως παραμένει μία λεπτή ουλή που φαίνεται όταν κοντοκουρέψουμε τα μαλλιά.

Κατά καιρούς στην κλασσική αυτή μέθοδο δίνουν ονομασίες όπως FUT ή άλλα βαρύγδουπα ονόματα δήθεν νέας τεχνικής για να μπερδέψουν τον ενδιαφερόμενο και να αναδείξουν ως καλύτερη την παλιά αυτή μέθοδο. Η ουλή αυτή δυστυχώς δεν διορθώνεται και αν κάποιος θέλει να ξυρίσει τα μαλλιά του θα φαίνεται ακόμη πιο έντονα. Οι πιο έμπειροι γιατροί διεθνώς έχουν εγκαταλείψει εντελώς αυτή την τεχνική

Με ένα ειδικό μικροσκοπικό εργαλείο αφαιρείται μία μία τρίχα(μόσχευμα) από το πίσω μέρος του κεφαλιού χωρίς έτσι να απαιτείται η λήψη¨ λωρίδας¨ μοσχευμάτων. Κατόπιν παραμένουν πολύ μικρές τρυπούλες οι οποίες επουλώνονται σε λίγες ημέρες. Προσπαθώ πάντα να μην αφαιρώ όλο το τριχοθυλάκιο-μόσχευμα και να αφήνω λίγο από το ¨βολβό¨του για να ξαναβγεί η τρίχα ξανά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, της δότριας περιοχής, και έτσι ποτέ δεν έχω αραίωση. Η τεχνική αυτή θέλει πραγματική δεξιοτεχνία από το γιατρό, γιατί πρέπει να πάει σύμφωνα με τη φορά τις τρίχας για να αφαιρέσει σωστά το τριχοθυλάκιο. Για την πραγματοποίησή της απαιτείται περισσότερος χρόνος και μεγάλος κόπος για αυτό και πολλοί συνάδελφοι την αποφεύγουν. Πολλοί δεν καταφέρνουν να συλλέξουν παρά μόνο πολύ λίγα μοσχεύματα την στιγμή που πλέον ένας έμπειρος γιατρός συγκεντρώνει ίδιο αριθμό με την μέθοδο Stripe.

Είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος Μεταμόσχευσης Μαλλιών γιατί καταφέρνουμε να τοποθετούμε πολύ περισσότερο αριθμό τριχών σε σχέση με την απλή μέθοδο της μεταμόσχευσης μαλλιών fue ή την μέθοδο τρίχα τρίχα. Επίσης ο αριθμός των τριχών ξεπερνά και τον αριθμό των τριχών που αποκομίζουμε με την παλιά μέθοδο που δημιουργεί μόνιμη ουλή(τεχνική stripe),μέθοδο την οποία έχουν εγκαταλείψει οι περισσότεροι γιατροί. Αυτή είναι η τεχνική που εφαρμόζει ο Δρ Καραλέξης.

Δείτε τα σχετικά Βίντεο

Η μεταμόσχευση μαλλιών εφαρμόζεται με επιτυχία και...

Εμφύτευση Γενιών FUE

Εμφύτευση Φρυδιών FUE

Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Scroll to Top

Φόρμα Επικοινωνίας