Μεταμόσχευση Μαλλιών

Μεταμόσχευση Μαλλιών​

Στην Derma Hair Clinic

Με εμπειρία άνω των 20 ετών και με μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ ο Δερματοχειρουργός Dr. Καραλέξης θεωρείται ο πλέον ειδικός στην Ελλάδα στην μεταμόσχευση μαλλιών και στην τριχόπτωση.
Ξεφεύγοντας από την μαζική παραγωγή, στην Derma Hair Clinic πραγματοποιούμε μία μόνο επέμβαση την ημέρα, αφιερώνοντας εξ ολοκλήρου τον χρόνο μας στον ασθενή μας. Η 100% επιτυχία είναι δεδομένη, εγγυημένη και με φυσικότατα αποτελέσματα. Αυτό πιστοποιούν τα χιλιάδες περιστατικά εμφύτευσης μαλλιών και κυρίως οι ασθενείς επισκέπτες από το εξωτερικό.

Αίτημα για ραντεβού

Κλείστε τώρα μία δωρεάν ενημέρωση για μεταμόσχευση μαλλιών!

Dr. Απόστολος Καραλέξης

Γιατί να επιλέξετε την κλινική μας και τον ιατρό Απόστολο Καραλέξη ;

Πoιο είναι το κόστος μιας μεταμόσχευσης μαλλιών ;

Το κόστος για μια πετυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών στην κλινική μας κυμαίνεται σε ανταγωνιστικά και λογικά επίπεδα τιμής. Το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό τριχοθυλακίων. Τις επεμβάσεις τις κάνει πάντα ο ίδιος ο Dr.Καραλέξης, ο οποίος παρακολουθεί στη συνέχεια τους ασθενείς του για όσο χρόνο χρειαστεί.

Οι τιμές για μεταμόσχευση μαλλιών εξαρτώνται από την περιοχή αραίωσης μαλλιών, που παρουσιάζουν είτε άνδρες είτε γυναίκες σε περιοχές, όπως:

Ωστόσο, τα περισσότερα περιστατικά αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα αραίωσης οπότε και απαιτείται μεγαλύτερη έκταση μεταμόσχευσης.

Καλό είναι να επικοινωνήσετε με τον κ. Καραλέξη και σε μία δωρεάν συνεδρία να σας εξηγήσει τί είναι πιο πρόσφορο και συμφέρον για εσάς. (Η δωρεάν συνεδρία περιλαμβάνει μόνο την ενημέρωση για την μεταμόσχευση μαλλιών)

Ποιες είναι τεχνικές - μέθοδοι μεταμόσχευσης μαλλιών ;

Όπου λαμβάνεται μία ενιαία λεπτή ¨λωρίδα¨ μοσχευμάτων απ’ το πίσω μέρος του κεφαλιού και χωρίζεται πολύ προσεκτικά σε μικρότερα μοσχευματάκια. Μετά την λήψη της λωρίδας αυτής όμως παραμένει μία λεπτή ουλή που φαίνεται όταν κοντοκουρέψουμε τα μαλλιά.

Κατά καιρούς στην κλασσική αυτή μέθοδο δίνουν ονομασίες όπως FUT ή άλλα βαρύγδουπα ονόματα δήθεν νέας τεχνικής για να μπερδέψουν τον ενδιαφερόμενο και να αναδείξουν ως καλύτερη την παλιά αυτή μέθοδο. Η ουλή αυτή δυστυχώς δεν διορθώνεται και αν κάποιος θέλει να ξυρίσει τα μαλλιά του θα φαίνεται ακόμη πιο έντονα. Οι πιο έμπειροι γιατροί διεθνώς έχουν εγκαταλείψει εντελώς αυτή την τεχνική

Με ένα ειδικό μικροσκοπικό εργαλείο αφαιρείται μία μία τρίχα(μόσχευμα) από το πίσω μέρος του κεφαλιού χωρίς έτσι να απαιτείται η λήψη¨ λωρίδας¨ μοσχευμάτων. Κατόπιν παραμένουν πολύ μικρές τρυπούλες οι οποίες επουλώνονται σε λίγες ημέρες. Προσπαθώ πάντα να μην αφαιρώ όλο το τριχοθυλάκιο-μόσχευμα και να αφήνω λίγο από το ¨βολβό¨του για να ξαναβγεί η τρίχα ξανά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, της δότριας περιοχής, και έτσι ποτέ δεν έχω αραίωση. Η τεχνική αυτή θέλει πραγματική δεξιοτεχνία από το γιατρό, γιατί πρέπει να πάει σύμφωνα με τη φορά τις τρίχας για να αφαιρέσει σωστά το τριχοθυλάκιο. Για την πραγματοποίησή της απαιτείται περισσότερος χρόνος και μεγάλος κόπος για αυτό και πολλοί συνάδελφοι την αποφεύγουν. Πολλοί δεν καταφέρνουν να συλλέξουν παρά μόνο πολύ λίγα μοσχεύματα την στιγμή που πλέον ένας έμπειρος γιατρός συγκεντρώνει ίδιο αριθμό με την μέθοδο Stripe.

Είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος Μεταμόσχευσης Μαλλιών γιατί καταφέρνουμε να τοποθετούμε πολύ περισσότερο αριθμό τριχών σε σχέση με την απλή μέθοδο της μεταμόσχευσης μαλλιών fue ή την μέθοδο τρίχα τρίχα. Επίσης ο αριθμός των τριχών ξεπερνά και τον αριθμό των τριχών που αποκομίζουμε με την παλιά μέθοδο που δημιουργεί μόνιμη ουλή(τεχνική stripe),μέθοδο την οποία έχουν εγκαταλείψει οι περισσότεροι γιατροί. Αυτή είναι η τεχνική που εφαρμόζει ο Δρ Καραλέξης.

Συχνές ερωτήσεις

Η μεταμόσχευση μαλλιών απευθύνεται εξίσου και στα δύο φύλα. Ωστόσο, ο ιατρός είναι αυτός που θα αποφασίσει αν ο ασθενής μπορεί να προβεί σε αυτή την επέμβαση. Εάν η δότρια χώρα δεν είναι επαρκής τότε η μεταμόσχευση μαλλιών δε συνιστάται.

Μπορεί να γίνει μεταμόσχευση μαλλιών από τρίχες του σώματος ή ακόμη και από τα γένια και το αντίστροφο. Συγκεκριμένα, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς τριχών από τα γένια ή το στήθος στο τριχωτό της κεφαλής καθώς και ενίσχυση των τριχών του σώματος από τριχοθυλάκια των μαλλιών (Body Hair Transplantation).

Σε κάθε περίπτωση ο ιατρός είναι αυτός που θα αποφασίσει ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για μία μεταμόσχευση μαλλιών. Αυτό εξαρτάται κυρίως από την σοβαρότητα και τα αίτια του προβλήματος.

‘Όταν η επέμβαση πραγματοποιείται από έμπειρο δερματολόγο, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης δεν υπάρχει πόνος αφού έχει προηγηθεί χρήση τοπικής αναισθησίας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει πόνος ακόμα και μετά το πέρας της επέμβασης.

Μία μεταμόσχευση μαλλιών με μεγάλο αριθμό τριχοθυλακίων πραγματοποιείται σε μία μόλις ημέρα και διαρκεί περίπου 6-8 ώρες. Είναι αρκετή για να καλύψει ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα αραίωσης.

Φυσικά. Προϋπόθεση για μία δεύτερη μεταμόσχευση μαλλιών μελλοντικά είναι να υπάρχει επαρκής δότρια χώρα και να έχουν περάσει 6-12 μήνες από την πρώτη εμφύτευση.

Αναμφίβολα ο Δερματολόγος είναι ο κατάλληλος ιατρός τόσο για τις παθήσεις του τριχωτού, όσο και για τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Με τις γνώσεις και την εμπειρία του θα κρίνει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για μία τέτοια επέμβαση και θα την πραγματοποιήσει με απόλυτη επιτυχία.

Χάρις στην εμπειρία άνω των 20 ετών στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών η Derma Hair Clinic εγγυάται 100% φυσικά αποτελέσματα.

Σε αντίθεση με την τεχνική FUT η πλέον εξελιγμένη μέθοδος Power FUE που χρησιμοποιούμε στην κλινική μας δεν αφήνει ουλές και σημάδια στην περιοχή καθώς τα τριχοθυλάκια αφαιρούνται ένα-ένα διάσπαρτα από όλη την περιοχή. Αυτό είναι άλλωστε το μεγάλο πλεονέκτημα της.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω με την τεχνική FUE αφαιρούνται τριχοθυλάκια από όλη τη δότρια χώρα διάσπαρτα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην είναι ορατή κάποια αραίωση της περιοχής. Επιπρόσθετα στην τεχνική του ο Δερματολόγος Κος Καραλέξης προσπαθεί να αφήσει « άθικτο» μέρος του τριχοθυλακίου(ιδιαίτερα αυτά που περιέχουν 3-5 τρίχες) και να μην το αφαιρέσει όλο, έτσι ώστε να μην δημιουργήσει κενό στην περιοχή. Επιπλέον, όταν η μεταμόσχευση μαλλιών γίνεται από έμπειρο ιατρό δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας αφού ο ιατρός θα κρίνει αν η δότρια χώρα είναι ικανή για μία τέτοια επέμβαση χωρίς να επηρεαστεί.

Η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εποχή του έτους χωρίς περιορισμούς.

Το κόστος μιας μεταμόσχευσης μαλλιών με ικανοποιητικό αριθμό τριχοθυλακίων ξεκινάει από 1500 €. Ωστόσο, η τιμή καθορίζεται από την έκταση της περιοχής που θα καλυφθεί και φυσικά τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα χρησιμοποιηθούν.

Τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι μόνιμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι νέες τρίχες προέρχονται από περιοχή μόνιμης τριχοφυΐας.

Από την επόμενη κιόλας ημέρα ο ασθενής είναι σε θέση να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Βέβαια, η έντονη άσκηση επιτρέπεται μετά από μερικές ημέρες.

Δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες
από ομιλίες του Dr. Καραλέξη

Δείτε τα σχετικά Βίντεο

Η μεταμόσχευση μαλλιών εφαρμόζεται με επιτυχία και...

Εμφύτευση Γενιών FUE

Εμφύτευση Φρυδιών FUE

Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Scroll to Top

Φόρμα Επικοινωνίας

info@atwa.gr