Εμφύτευση Μαλλιών

Εμφύτευση Μαλλιών

Η εμφύτευση μαλλιών μπορεί να σας προσφέρει μόνιμα και φυσικά αποτελέσματα.

Οι τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο και αναβαθμίζονται συνεχώς με σκοπό να σας προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η βελτίωση στη δημιουργία της γραμμής των μαλλιών ( hairline) και η τοποθέτηση των τριχών στις περιοχές αραίωσης συμβάλλουν στη δημιουργία φυσικών αποτελεσμάτων.

Το αποτέλεσμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το γιατρό που θα επιλέξετε. Αναζητήστε έναν γιατρό με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών που  διενεργεί τακτικά επεμβάσεις. Ο δερματολόγος τείνει να ειδικεύεται στις παθήσεις του δέρματος και των τριχών. Για το λόγο αυτό γνωρίζει πολλά για την τριχόπτωση και τις θεραπείες της, και είναι σε θέση να κρίνει ποιος θεωρείται καλός υποψήφιος για μια επικείμενη μεταμόσχευση μαλλιών.

Ποιος θεωρείται καλός υποψήφιος για εμφύτευση μαλλιών;

Ιδανικοί υποψήφιοι για εμφύτευση μαλλιών θεωρούνται άνδρες και γυναίκες άνω των 20 τουλάχιστον ετών, οι οποίοι παρουσιάζουν πρόβλημα αραίωσης και δεν πάσχουν από σοβαρές παθήσεις.

Προκειμένου να θεωρηθείτε ως κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει:

Ο υπεύθυνος δερματολόγος που θα σας αναλάβει, μετά την διεξοδική εξέταση του τριχωτού της κεφαλής που θα σας κάνει, θα μπορεί να είναι σε θέση να σας δώσει απάντηση και στα δύο ερωτήματα.

Γιατί να επιλέξετε την Derma Hair Clinic και τον Δρ Καραλέξη;

Πως θα μάθετε αν πάσχετε από τριχόπτωση;

Η διάγνωση της τριχόπτωσης πραγματοποιείται μέσω εξέτασης αίματος, εξέτασης τριχοριζογράμματος ή βιοψίας του τριχωτού της κεφάλης. Η εξέταση αίματος θα δώσει σημαντικές πληροφορίες για ότι συμβαίνει στον οργανισμό σας και μπορεί να προκαλεί την αραίωση. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα κρίνουν αν θεωρήστε καλός υποψήφιος για εμφύτευση μαλλιών.

Πότε βλέπουν οι ασθενείς τα αποτελέσματα μιας μεταμόσχευσης μαλλιών;

Τα αποτελέσματα της εμφύτευσης μαλλιών γίνονται ορατά από τους ασθενείς συνήθως τους πρώτους τρεις με έξι μήνες μετά την επέμβαση. Τα ολοκληρωμένα αποτελέσματα είναι ορατά εννέα με δώδεκα μήνες μετά την επέμβαση.

Μετά την επέμβαση

2 με 8 εβδομάδες μετά την επέμβαση τα μεταμοσχευμένα  μαλλιά θα πέσουν. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε, διότι αυτό αποτελεί κομμάτι της φυσιολογικής πορείας της επέμβασης. Επίσης, για 3 μήνες μετά την επέμβαση, τα μαλλιά σας ενδέχεται να φαίνονται πιο λεπτά. Αυτό είναι ένα ακόμη φυσιολογικό στοιχείο της επέμβασης που δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί.

Η εμφύτευση μαλλιών

Η εμφύτευση ή μεταμόσχευση μαλλιών θεωρείται ως η πιο επιτυχημένη διαδικασία για τη θεραπεία της απώλειας των μαλλιών. Είναι πιο επιτυχής από τα προϊόντα που υπόσχονται λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Τα άτομα με αδρανοποιημένα τριχοθυλάκια μπορεί να έχουν λιγότερο αποτελεσματικές μεταμοσχεύσεις.

Οι πιο διαδεδομένες και επιτυχής μέθοδοι εμφύτευσης μαλλιών αποτελούν η τεχνική FUE και η τεχνική FUT. Η μόνη τους διαφορά έγκειται στη λήψη των τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή και στο αποτέλεσμα της εμφύτευσης που στη μία περίπτωση δεν υπάρχει ουλή, ενώ στη 2η, με τη μέθοδο FUT, υπάρχει ουλή.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 2107232932 , για να ενημερωθείτε πλήρως για την εμφύτευση μαλλιών και να κλείσετε το ραντεβού σας. Η Derma Hair Clinic και ο ο υπεύθυνός της Δερματολόγος- Δερματοχειρουργός Δρ. Απόστολος Καραλέξης σας εγγυόνται άριστα, φυσικά και 100% επιτυχημένα αποτελέσματα.

Η μεταμόσχευση μαλλιών εφαρμόζεται με επιτυχία και...

Εμφύτευση Γενιών FUE

Εμφύτευση Φρυδιών FUE

Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Μεταμόσχευση Μαλλιών​

Dr. Απόστολος Καραλέξης

Δερματολόγος εξειδικευμένος στις ΗΠΑ στη Μεταμόσχευση Μαλλιών

Με εμπειρία άνω των 20 ετών και με μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ ο Δερματοχειρουργός Dr. Καραλέξης θεωρείται ο πλέον ειδικός στην Ελλάδα στην μεταμόσχευση μαλλιών και στην τριχόπτωση.

Ξεφεύγοντας από την μαζική παραγωγή, ο Dr. Απόστολος Καραλέξης πραγματοποιεί μία μόνο επέμβαση την ημέρα, αφιερώνοντας εξ ολοκλήρου τον χρόνο μας στον ασθενή μας. Η 100% επιτυχία είναι δεδομένη, εγγυημένη και με φυσικότατα αποτελέσματα. Αυτό πιστοποιούν τα χιλιάδες περιστατικά εμφύτευσης μαλλιών και κυρίως οι ασθενείς επισκέπτες από το εξωτερικό.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Ιατρείο: Παπαδιαμαντοπούλου 4 & Βασ. Σοφίας, (Μέγαρο Μουσικής), 11528, Αθήνα, Ελλάδα

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή:
11:00-21:00

Scroll to Top