Ιδανικός Υποψήφιος Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Ιδανικός Υποψήφιος Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Ένα βασικό ερώτημα που απασχολεί τους περισσότερους υποψηφίους προς μεταμόσχευση μαλλιών είναι αν θεωρούνται κατάλληλοι για να προβούν στην επέμβαση αυτή.

Όσο μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα της αραίωσης ή τριχόπτωσης τόσο περισσότερα τριχοθυλάκια θα χρειαστούν για τη μεταμόσχευση. Αν το πρόβλημα αραίωσης είναι πολύ μεγάλο συχνά προκύπτει μικρότερη έκταση της δότριας περιοχής, πράγμα που σημαίνει μη επαρκής αριθμός τριχοθυλακίων προς μεταμόσχευση.

Η μεταμόσχευση μαλλιών αλλάζει την εμφάνιση και την ψυχολογία των ανθρώπων, προσφέροντας τους ένα άριστο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Η αυτοπεποίθηση επιστρέφει κα το άτομο νιώθει και πάλι άνετα με τον εαυτό του και την εμφάνισή του.

Αποτελεί ίσως την καλύτερη επέμβαση αισθητικής χειρουργικής και συνάμα μια αρκετά δύσκολη και πολύπλοκη διαδικασία. Απαιτεί μεγάλη εξειδίκευση από τον υπεύθυνο γιατρό που θα την αναλάβει και χρόνια εμπειρίας.

Ποιος θεωρείται όμως ιδανικός υποψήφιος μεταμόσχευσης μαλλιών;

Μια μεταμόσχευση μαλλιών δεν θα πρέπει να πραγματοποιείται για προληπτικούς λόγους για αυτό δεν μπορεί να γίνει και σε όλους τους ανθρώπους.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις, οι οποίες αφορούν:

Ποιος δεν θεωρείται ιδανικός υποψήφιος για μια μεταμόσχευση μαλλιών;

Αντίθετα, τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν όσοι δεν είναι κατάλληλοι για μεταμόσχευση μαλλιών είναι τα εξής:

Ο υπεύθυνος Δερματολόγος μετά τη λήψη του πλήρους ιατρικού σας ιστορικού, θα πραγματοποιήσει μια λεπτομερής κλινική εξέταση της περιοχής που παρουσιάζει αραίωση και θα είναι σε θέση να κρίνει αν θεωρήστε κατάλληλος υποψήφιος προς μεταμόσχευση μαλλιών. Παράλληλα θα σας ενημερώσει για τις διαθέσιμες μεθόδους θεραπείας και θα σας προτείνει αυτή που ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή σας για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματός σας. Τέλος, θα σας προτείνει και ένα θεραπευτικό πλάνο το οποίο θα πρέπει να ακολουθηθεί μετά την επέμβαση.

Εφαρμογή της μεταμόσχευσης μαλλιών

Η μεταμόσχευση μαλλιών θα πρέπει να γίνεται έγκαιρα και σε σωστό χρόνο. Εφαρμόζεται στις εξής περιπτώσεις:

Μεταμόσχευση Μαλλιών​

Dr. Απόστολος Καραλέξης

Δερματολόγος εξειδικευμένος στις ΗΠΑ στη Μεταμόσχευση Μαλλιών

Με εμπειρία άνω των 20 ετών και με μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ ο Δερματοχειρουργός Dr. Καραλέξης θεωρείται ο πλέον ειδικός στην Ελλάδα στην μεταμόσχευση μαλλιών και στην τριχόπτωση.

Ξεφεύγοντας από την μαζική παραγωγή, ο Dr. Απόστολος Καραλέξης πραγματοποιεί μία μόνο επέμβαση την ημέρα, αφιερώνοντας εξ ολοκλήρου τον χρόνο μας στον ασθενή μας. Η 100% επιτυχία είναι δεδομένη, εγγυημένη και με φυσικότατα αποτελέσματα. Αυτό πιστοποιούν τα χιλιάδες περιστατικά εμφύτευσης μαλλιών και κυρίως οι ασθενείς επισκέπτες από το εξωτερικό.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Ιατρείο: Παπαδιαμαντοπούλου 4 & Βασ. Σοφίας, (Μέγαρο Μουσικής), 11528, Αθήνα, Ελλάδα

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή:
11:00-21:00

Scroll to Top