Ιδανικός Υποψήφιος Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Ιδανικός Υποψήφιος Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Ένα βασικό ερώτημα που απασχολεί τους περισσότερους υποψηφίους προς μεταμόσχευση μαλλιών είναι αν θεωρούνται κατάλληλοι για να προβούν στην επέμβαση αυτή.

Όσο μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα της αραίωσης ή τριχόπτωσης τόσο περισσότερα τριχοθυλάκια θα χρειαστούν για τη μεταμόσχευση. Αν το πρόβλημα αραίωσης είναι πολύ μεγάλο συχνά προκύπτει μικρότερη έκταση της δότριας περιοχής, πράγμα που σημαίνει μη επαρκής αριθμός τριχοθυλακίων προς μεταμόσχευση.

Η μεταμόσχευση μαλλιών αλλάζει την εμφάνιση και την ψυχολογία των ανθρώπων, προσφέροντας τους ένα άριστο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Η αυτοπεποίθηση επιστρέφει κα το άτομο νιώθει και πάλι άνετα με τον εαυτό του και την εμφάνισή του.

Αποτελεί ίσως την καλύτερη επέμβαση αισθητικής χειρουργικής και συνάμα μια αρκετά δύσκολη και πολύπλοκη διαδικασία. Απαιτεί μεγάλη εξειδίκευση από τον υπεύθυνο γιατρό που θα την αναλάβει και χρόνια εμπειρίας.

Ποιος θεωρείται όμως ιδανικός υποψήφιος μεταμόσχευσης μαλλιών;

Μια μεταμόσχευση μαλλιών δεν θα πρέπει να πραγματοποιείται για προληπτικούς λόγους για αυτό δεν μπορεί να γίνει και σε όλους τους ανθρώπους.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις, οι οποίες αφορούν:

Ποιος δεν θεωρείται ιδανικός υποψήφιος για μια μεταμόσχευση μαλλιών;

Αντίθετα, τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν όσοι δεν είναι κατάλληλοι για μεταμόσχευση μαλλιών είναι τα εξής:

Ο υπεύθυνος Δερματολόγος μετά τη λήψη του πλήρους ιατρικού σας ιστορικού, θα πραγματοποιήσει μια λεπτομερής κλινική εξέταση της περιοχής που παρουσιάζει αραίωση και θα είναι σε θέση να κρίνει αν θεωρήστε κατάλληλος υποψήφιος προς μεταμόσχευση μαλλιών. Παράλληλα θα σας ενημερώσει για τις διαθέσιμες μεθόδους θεραπείας και θα σας προτείνει αυτή που ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή σας για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματός σας. Τέλος, θα σας προτείνει και ένα θεραπευτικό πλάνο το οποίο θα πρέπει να ακολουθηθεί μετά την επέμβαση.

Εφαρμογή της μεταμόσχευσης μαλλιών

Η μεταμόσχευση μαλλιών θα πρέπει να γίνεται έγκαιρα και σε σωστό χρόνο. Εφαρμόζεται στις εξής περιπτώσεις:

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top

Φόρμα Επικοινωνίας

info@atwa.gr