Κόστος Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Κόστος Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Η μεταμόσχευση μαλλιών παρουσιάζει  μια συνεχώς αυξανόμενη τάση τα τελευταία 6 χρόνια διεθνώς και αποτελεί  μία   διαδικασία που πραγματοποιείται για αισθητικούς κυρίως  λόγους και  κάποιες φορές για καθαρά πρακτικούς. Την εμφύτευση μαλλιών επιλέγουν συνήθως όσοι δεν έχουν ικανοποιηθεί από τις συντηρητικές θεραπείες με τα φάρμακα και τις λοσιόν και η αραίωση των μαλλιών είναι εμφανής. Η τεχνική FUE και η τεχνική FUT – Strip αποτελούν τις δύο πιο εδραιωμένες μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών. Ωστόσο, η τεχνική FUE κατέχει την εμπιστοσύνη του κόσμου καθώς είναι ελάχιστα επεμβατική, δεν δημιουργεί ουλές, προσφέρει ταχεία ανάρρωση και φυσικά αποτελέσματα.

Derma Hair Clinic προσφέρει τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές σε Ελλάδα και Κύπρο. Η κλινική μας, στα πλαίσια του Ιατρικού Τουρισμού, δέχεται επίσης και πολλούς ασθενής για μεταμόσχευση μαλλιών από χώρες του εξωτερικού, όπως είναι ο Καναδάς, η Αυστραλία, οι Η.Π.Α., οι αραβικές χώρες, η Ρωσία και όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Ιατρικός Τουρισμός αποτελεί για εμάς πρωτοπορία και καινοτομία. Στόχος μας είναι να κάνουμε όσους μας επισκέπτονται να μην αισθάνονται ασθενείς, αλλά ασφαλείς σε έμπειρα χέρια.

Όσοι ασθενείς μας επισκέπτονται από το εξωτερικό μπορούν  να συνδυάσουν αρμονικά το ταξίδι αναψυχής τους με μία μεταμόσχευση μαλλιών.

Μεταμόσχευση Μαλλιών Κόστος

Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών εξαρτάται κυρίως από :

 • τη μέθοδο που θα χρησιμοποιηθεί
 • τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα μεταμοσχευθούν
 • την έκταση της περιοχής κάλυψης

Μεταμόσχευση μαλλιών στην Derma Hair Clinic με επικεφαλής Δερματολόγο τον Dr. Απόστολο Καραλέξη:

 • Ο Δερματολόγος Dr. Απόστολος Καραλέξης είναι Στρατιωτικός γιατρός,τ. Διευθυντής του Δερματολογικού τμήματος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών με πτυχίο Δερματοχειρουργικής από τo Tulane University, New Orleans, USA.
 • Πάνω από 20ετή κλινική εμπειρία στις παθήσεις του δέρματος και των τριχών και ειδικότερα πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο αντικείμενο των μεταμοσχεύσεων μαλλιών, με συνεχείς μετεκπαιδεύσεις στις ΗΠΑ.
 • Οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Derma Hair Clinic γίνονται αποκλειστικά από τον Dr. Απόστολο Καραλέξη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα στον υποψήφιο για μεταμόσχευση μαλλιών από την πρώτη ημέρα του ενημερωτικού ραντεβού και μετέπειτα σε κάθε βήμα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών.
 • Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, υπάρχει παρακολούθηση του περιστατικού από τον Dr. Απόστολο Καραλέξη και το έμπειρο προσωπικό του για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
 • Όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες και γι αυτόν τον λόγο στην Derma Hair Clinic το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών, προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου.
 • Η ανθρώπινη προσέγγιση, η επικοινωνία, η κατανόηση και το ενδιαφέρον είναι αυτά που κάνουν τη βασική διαφορά μας από τους άλλους.
 • Η εμφύτευση των μοσχευμάτων γίνεται αποκλειστικά με λαβίδα, κι όχι με Choi , έτσι δηλαδή όπως γίνεται στις καλύτερες κλινικές των ΗΠΑ για φυσικό αποτέλεσμα, παρόλο που δαπανάται πολύ περισσότερος χρόνος
 • Στην κλινική μας δεν γίνεται μαζική παραγωγή μεταμοσχεύσεων μαλλιών, αλλά πραγματοποιείται μία μόνο επέμβαση την ημέρα, έτσι ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος και η απαραίτητη προσοχή για κάθε ασθενή.

Τέλος:

 • Ο Dr. Απόστολος Καραλέξης είναι μέλος της ISHRS(International Society of Hair Restoration Surgery), μέλος της European Academy Dermatology Venereology, μέλος της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής εταιρείας και μέλος της ΕΔΑΕ.
 • Το προσωπικό της Derma Hair Clinic είναι άρτια εκπαιδευμένο και χρησιμοποιούνται μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
 • Επώνυμοι, επιστήμονες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, είναι ανάμεσα στους ικανοποιημένους που εμπιστεύτηκαν την Derma Hair Clinic και τον Dr. Απόστολο Καραλέξη.
 • Η Derma Ηair Clinic βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στα 100 μέτρα από τη στάση του μετρό Μεγάρου Μουσικής, με εύκολη πρόσβαση.
 • Ο Dr. Απόστολος Καραλέξης παρευρίσκεται στα μεγάλα συνέδρια της Δερματολογίας και Μεταμόσχευσης Μαλλιών ως ομιλητής, σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ενώ έχει κάνει πλήθος δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά και στα ΜΜΕ.

Η μεταμόσχευση μαλλιών εφαρμόζεται με επιτυχία και...

Εμφύτευση Γενιών FUE

Εμφύτευση Φρυδιών FUE

Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top