Κόστος Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Κόστος Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Η μεταμόσχευση μαλλιών παρουσιάζει  μια συνεχώς αυξανόμενη τάση τα τελευταία 6 χρόνια διεθνώς και αποτελεί  μία   διαδικασία που πραγματοποιείται για αισθητικούς κυρίως  λόγους και  κάποιες φορές για καθαρά πρακτικούς. Την εμφύτευση μαλλιών επιλέγουν συνήθως όσοι δεν έχουν ικανοποιηθεί από τις συντηρητικές θεραπείες με τα φάρμακα και τις λοσιόν και η αραίωση των μαλλιών είναι εμφανής. Η τεχνική FUE και η τεχνική FUT – Strip αποτελούν τις δύο πιο εδραιωμένες μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών. Ωστόσο, η τεχνική FUE κατέχει την εμπιστοσύνη του κόσμου καθώς είναι ελάχιστα επεμβατική, δεν δημιουργεί ουλές, προσφέρει ταχεία ανάρρωση και φυσικά αποτελέσματα.

Derma Hair Clinic προσφέρει τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές σε Ελλάδα και Κύπρο. Η κλινική μας, στα πλαίσια του Ιατρικού Τουρισμού, δέχεται επίσης και πολλούς ασθενής για μεταμόσχευση μαλλιών από χώρες του εξωτερικού, όπως είναι ο Καναδάς, η Αυστραλία, οι Η.Π.Α., οι αραβικές χώρες, η Ρωσία και όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Ιατρικός Τουρισμός αποτελεί για εμάς πρωτοπορία και καινοτομία. Στόχος μας είναι να κάνουμε όσους μας επισκέπτονται να μην αισθάνονται ασθενείς, αλλά ασφαλείς σε έμπειρα χέρια.

Όσοι ασθενείς μας επισκέπτονται από το εξωτερικό μπορούν  να συνδυάσουν αρμονικά το ταξίδι αναψυχής τους με μία μεταμόσχευση μαλλιών.

Μεταμόσχευση Μαλλιών Κόστος

Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών εξαρτάται κυρίως από :

Μεταμόσχευση μαλλιών στην Derma Hair Clinic με επικεφαλής Δερματολόγο τον Dr. Απόστολο Καραλέξη:

Τέλος:

Γιατί να επιλέξετε την Derma Hair Clinic

Η μεταμόσχευση μαλλιών εφαρμόζεται με επιτυχία και...

Εμφύτευση Γενιών FUE

Εμφύτευση Φρυδιών FUE

Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Μεταμόσχευση Μαλλιών​

Dr. Απόστολος Καραλέξης

Δερματολόγος εξειδικευμένος στις ΗΠΑ στη Μεταμόσχευση Μαλλιών

Με εμπειρία άνω των 20 ετών και με μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ ο Δερματοχειρουργός Dr. Καραλέξης θεωρείται ο πλέον ειδικός στην Ελλάδα στην μεταμόσχευση μαλλιών και στην τριχόπτωση.

Ξεφεύγοντας από την μαζική παραγωγή, ο Dr. Απόστολος Καραλέξης πραγματοποιεί μία μόνο επέμβαση την ημέρα, αφιερώνοντας εξ ολοκλήρου τον χρόνο μας στον ασθενή μας. Η 100% επιτυχία είναι δεδομένη, εγγυημένη και με φυσικότατα αποτελέσματα. Αυτό πιστοποιούν τα χιλιάδες περιστατικά εμφύτευσης μαλλιών και κυρίως οι ασθενείς επισκέπτες από το εξωτερικό.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Ιατρείο: Παπαδιαμαντοπούλου 4 & Βασ. Σοφίας, (Μέγαρο Μουσικής), 11528, Αθήνα, Ελλάδα

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή:
11:00-21:00

Scroll to Top