Κόστος Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Υπηρεσίες

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η μεταμόσχευση μαλλιών παρουσιάζει  μια συνεχώς αυξανόμενη τάση τα τελευταία 6 χρόνια διεθνώς και αποτελεί  μία   διαδικασία που πραγματοποιείται για αισθητικούς κυρίως  λόγους και  κάποιες φορές για καθαρά πρακτικούς.  Την εμφύτευση μαλλιών επιλέγουν συνήθως όσοι δεν έχουν ικανοποιηθεί από τις συντηρητικές θεραπείες με τα φάρμακα και τις λοσιόν και η αραίωση των μαλλιών είναι εμφανής.Η τεχνική FUE και η τεχνική FUT – Strip αποτελούν τις δύο πιο εδραιωμένες μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών. Ωστόσο, η τεχνική FUE κατέχει την εμπιστοσύνη του κόσμου καθώς είναι ελάχιστα επεμβατική, δεν δημιουργεί ουλές, προσφέρει ταχεία ανάρρωση και φυσικά αποτελέσματα.

H Derma Hair Clinic προσφέρει τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές σε Ελλάδα και Κύπρο. Η κλινική μας, στα πλαίσια του Ιατρικού Τουρισμού, δέχεται επίσης και πολλούς ασθενής για μεταμόσχευση μαλλιών από χώρες του εξωτερικού, όπως είναι ο Καναδάς, η Αυστραλία, οι Η.Π.Α., οι αραβικές χώρες, η Ρωσία και όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Ιατρικός Τουρισμός αποτελεί για εμάς πρωτοπορία και καινοτομία. Στόχος μας είναι να κάνουμε όσους μας επισκέπτονται να μην αισθάνονται ασθενείς, αλλά ασφαλείς σε έμπειρα χέρια.

Όσοι ασθενείς μας επισκέπτονται από το εξωτερικό μπορούν  να συνδυάσουν αρμονικά το ταξίδι αναψυχής τους με μία μεταμόσχευση μαλλιών.

 

Μεταμόσχευση Μαλλιών Κόστος

Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών εξαρτάται κυρίως από :

 • τη μέθοδο που θα χρησιμοποιηθεί
 • τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα μεταμοσχευθούν
 • την έκταση της περιοχής κάλυψης

Μεταμόσχευση μαλλιών στην Derma Hair Clinic με επικεφαλής Δερματολόγο τον Dr. Απόστολο Καραλέξη:

 • Ο Δερματολόγος Dr. Απόστολος Καραλέξης είναι Στρατιωτικός γιατρός,τ. Διευθυντής του Δερματολογικού τμήματος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών με πτυχίο Δερματοχειρουργικής από τo Tulane University, New Orleans, USA.
 • Πάνω από 20ετή κλινική εμπειρία στις παθήσεις του δέρματος και των τριχών και ειδικότερα πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο αντικείμενο των μεταμοσχεύσεων μαλλιών, με συνεχείς μετεκπαιδεύσεις στις ΗΠΑ.
 • Οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Derma Hair Clinic γίνονται αποκλειστικά από τον Dr. Απόστολο Καραλέξη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα στον υποψήφιο για μεταμόσχευση μαλλιών από την  πρώτη ημέρα του  ενημερωτικού ραντεβού και μετέπειτα σε κάθε βήμα  μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών.
 • Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, υπάρχει παρακολούθηση του περιστατικού από τον Dr. Απόστολο Καραλέξη και το έμπειρο προσωπικό του για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
 • Όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες και γι αυτόν τον λόγο στην Derma Hair Clinic το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών, προσαρμόζεται ανάλογα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου.
 • Η ανθρώπινη προσέγγιση, η επικοινωνία, η κατανόηση και το ενδιαφέρον είναι αυτά που κάνουν τη βασική διαφορά μας από τους άλλους.
 • Η εμφύτευση των μοσχευμάτων γίνεται αποκλειστικά με λαβίδα, κι όχι με Choi , έτσι δηλαδή όπως γίνεται στις καλύτερες κλινικές των ΗΠΑ για φυσικό αποτέλεσμα, παρόλο που δαπανάται πολύ περισσότερος χρόνος
 • Στην κλινική δεν γίνεται μαζική παραγωγή μεταμοσχεύσεων μαλλιών, αλλά πραγματοποιείται μία μόνο επέμβαση την ημέρα, έτσι ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος και η απαραίτητη προσοχή για κάθε ασθενή.

Τέλος:

 • Ο Dr. Απόστολος Καραλέξης είναι μέλος της ISHRS(International Society of Hair Restoration Surgery), μέλος της European Academy Dermatology Venereology, μέλος της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής εταιρείας και μέλος της ΕΔΑΕ.
 • Το προσωπικό της Derma Hair Clinic είναι άρτια εκπαιδευμένο και χρησιμοποιούνται μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
 • Επώνυμοι, επιστήμονες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, είναι ανάμεσα στους ικανοποιημένους που εμπιστεύτηκαν την Derma Hair Clinic και τον Dr. Απόστολο Καραλέξη.
 • Η Derma Ηair Clinic βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στα 100 μέτρα από τη στάση του μετρό Μεγάρου Μουσικής, με εύκολη πρόσβαση.
 • Ο Dr. Απόστολος Καραλέξης παρευρίσκεται στα μεγάλα συνέδρια της Δερματολογίας και Μεταμόσχευσης Μαλλιών ως ομιλητής, σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ενώ έχει κάνει πλήθος δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά και στα ΜΜΕ.

Ρωτήστε μας για μια Καλύτερη Αξιολόγηση του Κόστους. Οι Ειδικοί της Derma Har Clinic και ο Dr. Απόστολος Καραλέξης (με 20+ χρόνια Εμπειρίας) θα σας Λύσουν όλες τις Απορίες για 100% Επιτυχία στην Μεταμόσχευση Μαλλιών!

Το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 4mb (jpg, jpeg, png, gif)

CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε το spam, σας ευχαριστούμε.

Στη Derma Hair Clinic προσφέρουμε ανταγωνιστικά και λογικά επίπεδα τιμών. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι πως τις επεμβάσεις τις διενεργεί πάντα ο Διευθυντής της κλινικής μας, Δερματολόγος – Δερματοχειρουργός  Δρ. Απόστολος  Καραλέξης. Μετά το τέλος της επέμβασης παρακολουθεί τους ασθενείς για όσο χρόνο απαιτείται.

Οι μικρές περιοχές που φέρουν αραίωσης μπορεί να είναι:

 • ένα μικρό μέρος του φρυδιού
 • ένα μικρό κομμάτι της μίας μόνο  κροταφικής χώρας
 • ένα μικρό μέρος της κορυφής του κεφαλιού  κεφαλής και
 • άλλες περιοχές.

Όσοι ασθενείς συνήθως επιλέγουν μια μεταμόσχευση μαλλιών αντιμετωπίζουν αρκετά μεγάλο πρόβλημα αραίωσης, οπότε και απαιτείται μεγαλύτερο μέρος κάλυψης και αντίστοιχα η τιμή ανεβαίνει.

Εάν η αραίωση είναι πολύ μικρή συνήθως δεν  προτείνουμε μεταμόσχευση μαλλιών αλλά μία  από τις πολλές σύγχρονες θεραπείες που εφαρμόζουμε στο κέντρο μας.

Μπορείτε να μας καλέστε για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες ή μπορείτε ακόμη καλύτερα να κλείσετε ΔΩΡΕΑΝ ένα πρώτο ραντεβού με τον γιατρό, ώστε να σας συμβουλεύσει κατάλληλα για τη μέθοδο και τη διαδικασία της επέμβασης. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να μας στείλετε φωτογραφίες από την περιοχή της αραίωσης, ώστε να κάνουμε μία πρώτη εκτίμηση του προβλήματός σας και να σας κατευθύνουμε ανάλογα.

 

Ποιος αναλαμβάνει τη μεταμόσχευση μαλλιών στην κλινική μας;

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η μεταμόσχευση μαλλιών απαιτεί πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση, καθώς αποτελεί μια απαιτητική διαδικασία. Δεν μπορεί να εκτελεστεί από όλους. Σκοπός είναι το αποτέλεσμα να είναι άρτιο και φυσικό και ο ασθενής να είναι ικανοποιημένος με αυτό. Το πιο βασικό λοιπόν κομμάτι είναι η επιλογή του ειδικού που θα αναλάβει την επέμβαση. Η διάγνωση και η εκτίμηση πρέπει να πραγματοποιείται από εξειδικευμένο γιατρό.

Ο Δρ. Απόστολος Καραλέξης διαθέτει πάνω από 20 έτη εμπειρία  στις παθήσεις του δέρματος και των μαλλιών. Έχει πραγματοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό επεμβάσεων  μεταμόσχευσης  μαλλιών από το 2002 όταν πρωτοξεκίνησε στις Η.Π.Α, γεγονός που τον καθιστά τον πλέον εξειδικευμένο και πιστοποιημένο  για τη διενέργεια της συγκεκριμένης  επέμβασης. Επιπρόσθετα πολλοί είναι αυτοί που προσέρχονται στην κλινική μας για να διορθώσουν ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα μεταμόσχευσης μαλλιών κυρίως  με αφύσικη επανέκφυση που έχει γίνει από μη ειδικούς και μη έμπειρους γιατρούς σε άλλα κέντρα.

Το προσωπικό της κλινικής είναι άρτια εξειδικευμένο και καταρτισμένο, ενώ ο Δρ. Καραλέξης είναι πάντα επικεφαλής στις μεταμοσχεύσεις.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 4mb (jpg, jpeg, png, gif)

CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε το spam, σας ευχαριστούμε.