FUE Μεταμόσχευση Μαλλιών

Υπηρεσίες

FUE ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η μεταμόσχευση μαλλιών δεν αποτελεί πλέον ταμπού. Ολοένα και περισσότερος κόσμος δείχνει ενδιαφέρον και προσφεύγει σε μεταμόσχευση μαλλιών προκειμένου να αντιμετωπίσει το φαινόμενο της τριχόπτωσης μόνιμα, γρήγορα και ανώδυνα.

Οι μέθοδοι μεταμόσχευση μαλλιών

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών, με τη FUE και FUT να ξεχωρίζουν και να κερδίζουν περισσότερο έδαφος. Η μεταμόσχευση μαλλιών FUE (Follicular Unit Extraction) εμφανίστηκε το 2003. Από τότε έχει εξελιχθεί με σκοπό να έχει άριστα και φυσικά αποτελέσματα. Η σύγχρονη αυτή μέθοδος εμφύτευσης μαλλιών είναι ελάχιστα επεμβατική και έχει επικρατήσει σαν μέθοδο παγκοσμίως. Η διαδικασία της επέμβασης αφορά σε λήψη μεμονωμένων υγιών τριχοθυλακίωναπό τη δότρια περιοχή, που συνήθως βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Δεν δημιουργούνται ουλές, καθώς τα τριχοθυλάκια αφαιρούνται ένα προς ένα. Για το λόγο αυτό θεωρείται ως ιδιαίτερα λεπτομερής, απαιτητική και δύσκολη μέθοδος και ο υπεύθυνος γιατρός που την διενεργεί πρέπει να διέπεται από μεγάλη εμπειρία και  εξειδίκευση. Η επέμβαση πραγματοποιείται με χρήση τοπικής αναισθησίας στη δότρια και λήπτρια περιοχή.

Σε τι διαφέρει η μέθοδος FUE από τη μέθοδο FUT;

Η διαφορά της FUE από τη FUT αφορά στον τρόπο αφαίρεσης των τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή και στη δημιουργία ουλής. Κατά την FUT ή κατά άλλους Strip, δημιουργείται μία μόνιμη επιμήκης ουλή στη δότρια χώρα, πράγμα που δεν γίνεται στην FUE. Τα υπόλοιπα βήματα των δύο επεμβάσεων είναι ίδια.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της τεχνικής FUE;

Ένα από τα πλεονεκτήματα της τεχνικής FUE είναι πως ο γιατρός μπορεί να επιλέξει τα τριχοθυλάκια που θα αφαιρέσει ανάλογα με την περιοχή που θέλει να καλύψει. Επιπλέον πλεονεκτήματα έναντι των άλλων μεθόδων είναι τα εξής:

 • αποτελεί αναίμακτη διαδικασία
 • παρουσιάζει ελάχιστο έως καθόλου πόνο
 • έχει σχεδόν μηδενική πιθανότητα επιπλοκών
 • επιτρέπει τη λήψη τριχοθυλακίων από διάφορες περιοχές του σώματος (Body Hair Transplant)
 • δεν αφήνει ουλές ή σημάδια
 • έχει ήπια μετεγχειρητική πορεία
 • δεν απαιτούνται ράμματα
 • ταχεία επιστροφή στην καθημερινότητα και την εργασία ακόμα και την επομένη της επέμβασης

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα χωρίς το φόβο αραίωσης της δότριας  περιοχής , διότι η συλλογή των τριχοθυλακίων γίνεται διάχυτα από όλη τη δότρια χώρα. Τα καινούργια μαλλιά είναι υγιή και δυνατά.

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από τον 3ο μήνα, ενώ τον 6ο μήνα το αποτέλεσμα είναι πλέον εντυπωσιακό. Το ολοκληρωτικό αποτέλεσμα είναι εμφανές από τον 9ο έως τον 12ο μήνα.

Ποιος θεωρείται κατάλληλος υποψήφιος για μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE;

Ο υπεύθυνος γιατρός θα εξετάσει τον υποψήφιο προς μεταμόσχευση μαλλιών προκειμένου να κρίνει την καταλληλότητά του και να τον συμβουλεύσει ορθά για τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών που προτείνει καθώς και για το μετέπειτα θεραπευτικό πλάνο που θα πρέπει να ακολουθήσει. Άνδρες και γυναίκες μπορούν να υποβληθούν με ασφάλεια σε μεταμόσχευση μαλλιών με την τεχνική FUE. Εξαίρεση αποτελούν ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας. Η μέθοδος FUE εφαρμόζεται σε περιπτώσεις:

 • αραίωσης
 • αποκατάστασης ουλών μετά από τραύμα ή έγκαυμα
 • αποκατάστασης ουλών από μεταμόσχευση με τη μέθοδο FUT
 • ανδρογενετικής Αλωπεκίας
 • ουλωτικής μορφής αλωπεκίας

Ρωτήστε μας. Οι Ειδικοί της Derma Har Clinic και ο Dr. Απόστολος Καραλέξης (με 20+ χρόνια Εμπειρίας) θα σας Λύσουν όλες τις Απορίες και θα σας Αναλύσουν όλα τα Βήματα για 100% Επιτυχία στην Μεταμόσχευση Μαλλιών με την Μέθοδο FUE!

Το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 4mb (jpg, jpeg, png, gif)

CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε το spam, σας ευχαριστούμε.

Στη DermaHairClinic, ο υπεύθυνος Δερματολόγος- Δερματοχειρουργός Δρ. Απόστολος Καραλέξης και το εξειδικευμένο προσωπικό του, σας εγγυόνται άριστα, φυσικά και 100% επιτυχημένα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας την πλέον ενδεδειγμένη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 2107232932 , για να ενημερωθείτε πλήρως και να κλείσετε το ραντεβού σας.

 

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 4mb (jpg, jpeg, png, gif)

CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε το spam, σας ευχαριστούμε.