Μεταμόσχευση Μαλλιών FUT

Υπηρεσίες

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ FUT

Η μεταμόσχευση μαλλιών με την τεχνική FUT – Strip αποτελούσε την πιο διαδεδομένη και πετυχημένη μέθοδο. Σιγά σιγά άρχισε να χάνει έδαφος και σήμερα τείνει να αντικαθίσταται από την πιο σύγχρονη μέθοδο FUE. Τα αίτια πίσω από αυτό αφορούν την ουλή που αφήνει η τεχνική FUT σε συνδυασμό με τα εκπληκτικά και χωρίς συνέπεια αποτελέσματα που έχει η ελάχιστα επεμβατική τεχνική FUE.

Η τεχνική FUT απαιτεί υψηλή ικανότητα, εμπειρία και αντίληψη, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι άριστα φυσικό και αισθητικό.

Πως πραγματοποιείται η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUT;

Αφού σχεδιαστεί η λωρίδα του δέρματος που απαιτείται για τη μεταμόσχευση, πραγματοποιείται η αφαίρεσή της. Χρησιμοποιείται τοπική αναισθησία στην λήπτρια και δότρια περιοχή. Αφού αφαιρεθεί η λωρίδα τριχοθυλακίων, ο γιατρός προβαίνει σε συρραφή του τραύματος. Στη συνέχεια ακολουθεί η τοποθέτηση των τριχοθυλακίων στην προβληματική περιοχή. Η τοποθέτηση των τριχοθυλακίων πραγματοποιείται με λαβίδα ή implanter.

Ποιος θεωρείται κατάλληλος υποψήφιος για μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUT;

Η μέθοδος FUT αποτελεί ανώδυνη επέμβαση μεγάλης ακρίβειας, με ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο. Κατάλληλοι υποψήφιοι είναι άνδρες και γυναίκες που δεν πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο υπεύθυνος γιατρός που θα αναλάβει την επέμβαση θα κρίνει αν είστε κατάλληλοι για να υποβληθείτε σε μεταμόσχευση μαλλιών.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της τεχνικής FUT;

Η μέθοδος FUT εκτός από μειονεκτήματα, διαθέτει και τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Αποτελεί ανώδυνη επέμβαση
  • Έχει ήπια μετεγχειρητική πορεία
  • Υπάρχει απουσία μετεγχειρητικού οιδήματος
  • Παρέχει εντελώς φυσικά & άρτια αποτελέσματα

Πόσο διαρκεί η επέμβαση;

Η διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών με τη μέθοδο FUT εξαρτάται από την έκταση της περιοχής που θα υποβληθεί στην επέμβαση. Το μέγεθος της περιοχής θα κρίνει και το αντίστοιχο κόστος.

Πότε να περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης;

Τα νέα μαλλιά αναπτύσσονται αμέσως μετά την εμφύτευσή τους. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά τους πρώτους 4 μήνες, ενώ το ολοκληρωτικό αποτέλεσμα είναι εμφανές μετά από 12 μήνες.

Μέθοδος FUT και FUE

Η μέθοδος FUT αφήνει μια ουλή στην περιοχή όπου αφαιρείται η λωρίδα δέρματος πλάτους ενός χιλιοστού. Η ουλή γίνεται ορατή όταν ο ασθενής ξυρίσει εντελώς το κεφάλι του. Η συγκεκριμένη μέθοδος απαιτεί μεγάλη εξειδίκευση, εμπειρία και εκπαίδευση του γιατρού που θα την διενεργήσει. Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό περιστατικών που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUT υποβάλλονται σε μεταμόσχευση μαλλιών FUE με σκοπό την αποκατάσταση της ουλής που έχει δημιουργηθεί.

Η διαφορά των δύο μεθόδων έγκειται στον τρόπο λήψης των τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή.

Ορισμένοι γιατροί προτείνουν ένα συνδυασμό των μεθόδων FUT και FUE με σκοπό τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ρωτήστε μας. Οι Ειδικοί της Derma Har Clinic και ο Dr. Απόστολος Καραλέξης (με 20+ χρόνια Εμπειρίας) θα σας Λύσουν όλες τις Απορίες και θα σας Αναλύσουν όλα τα Βήματα για 100% Επιτυχία στην Μεταμόσχευση Μαλλιών με την Μέθοδο FUT!

Το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 4mb (jpg, jpeg, png, gif)

CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε το spam, σας ευχαριστούμε.

 

Η Derma Hair Clinic απαρτίζεται από τον βραβευμένο Δερματολόγο – Δερματοχειρουργό Δρ. Απόστολο Καραλέξη και το καταρτισμένο προσωπικό του. Η κλινική είναι πλέον ενδεδειγμένη για μεταμόσχευση μαλλιών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 2107232932 , για να ενημερωθείτε πλήρως και να κλείσετε το ραντεβού σας.

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 4mb (jpg, jpeg, png, gif)

CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε το spam, σας ευχαριστούμε.