Μεταμόσχευση Μαλλιών FUT

Μεταμόσχευση Μαλλιών FUT

Η μεταμόσχευση μαλλιών με την τεχνική FUT – Strip αποτελούσε την πιο διαδεδομένη και πετυχημένη μέθοδο. Σιγά σιγά άρχισε να χάνει έδαφος και σήμερα τείνει να αντικαθίσταται από την πιο σύγχρονη μέθοδο FUEΤα αίτια πίσω από αυτό αφορούν την ουλή που αφήνει η τεχνική FUT σε συνδυασμό με τα εκπληκτικά και χωρίς συνέπεια αποτελέσματα που έχει η ελάχιστα επεμβατική τεχνική FUE.

Η τεχνική FUT απαιτεί υψηλή ικανότητα, εμπειρία και αντίληψη, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι άριστα φυσικό και αισθητικό.

Πως πραγματοποιείται η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUT;

Αφού σχεδιαστεί η λωρίδα του δέρματος που απαιτείται για τη μεταμόσχευση, πραγματοποιείται η αφαίρεσή της. Χρησιμοποιείται τοπική αναισθησία στην λήπτρια και δότρια περιοχή. Αφού αφαιρεθεί η λωρίδα τριχοθυλακίων, ο γιατρός προβαίνει σε συρραφή του τραύματος. Στη συνέχεια ακολουθεί η τοποθέτηση των τριχοθυλακίων στην προβληματική περιοχή. Η τοποθέτηση των τριχοθυλακίων πραγματοποιείται με λαβίδα ή implanter.

Ποιος θεωρείται κατάλληλος υποψήφιος για μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUT;

Η μέθοδος FUT αποτελεί ανώδυνη επέμβαση μεγάλης ακρίβειας, με ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο. Κατάλληλοι υποψήφιοι είναι άνδρες και γυναίκες που δεν πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο υπεύθυνος γιατρός που θα αναλάβει την επέμβαση θα κρίνει αν είστε κατάλληλοι για να υποβληθείτε σε μεταμόσχευση μαλλιών.

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της τεχνικής FUT;

Η μέθοδος FUT εκτός από μειονεκτήματα, διαθέτει και τα εξής πλεονεκτήματα:

Πόσο διαρκεί η επέμβαση;

Η διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών με τη μέθοδο FUT εξαρτάται από την έκταση της περιοχής που θα υποβληθεί στην επέμβαση. Το μέγεθος της περιοχής θα κρίνει και το αντίστοιχο κόστος.

Πότε να περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης;

Τα νέα μαλλιά αναπτύσσονται αμέσως μετά την εμφύτευσή τους. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά τους πρώτους 4 μήνες, ενώ το ολοκληρωτικό αποτέλεσμα είναι εμφανές μετά από 12 μήνες.

Μέθοδος FUT και FUE

Η μέθοδος FUT αφήνει μια ουλή στην περιοχή όπου αφαιρείται η λωρίδα δέρματος πλάτους ενός χιλιοστού. Η ουλή γίνεται ορατή όταν ο ασθενής ξυρίσει εντελώς το κεφάλι του. Η συγκεκριμένη μέθοδος απαιτεί μεγάλη εξειδίκευση, εμπειρία και εκπαίδευση του γιατρού που θα την διενεργήσει. Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό περιστατικών που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUT υποβάλλονται σε μεταμόσχευση μαλλιών FUE με σκοπό την αποκατάσταση της ουλής που έχει δημιουργηθεί.

Η διαφορά των δύο μεθόδων έγκειται στον τρόπο λήψης των τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή.

Ορισμένοι γιατροί προτείνουν ένα συνδυασμό των μεθόδων FUT και FUE με σκοπό τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η μεταμόσχευση μαλλιών εφαρμόζεται με επιτυχία και...

Εμφύτευση Γενιών FUE

Εμφύτευση Φρυδιών FUE

Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Κλείστε τώρα μία δωρεάν ενημέρωση για μεταμόσχευση μαλλιών!

Scroll to Top

Φόρμα Επικοινωνίας

info@atwa.gr