Μεταμόσχευση Μαλλιών στις Γυναίκες

Μεταμόσχευση Μαλλιών στις Γυναίκες

Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί ένα κοινό πλέον φαινόμενο κυρίως στους άνδρες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να υποβληθούν σε αυτή. Ο λόγος που περισσότεροι άνδρες καταφεύγουν σε μεταμόσχευση μαλλιών αφορά στη συχνότερη εμφάνιση τριχόπτωσης σε αυτούς. Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί όπλο ενάντια στην αδύναμη τριχοφυΐα. Οι γυναίκες αισθάνονται πιο ανασφαλείς από τους άνδρες αναφορικά με την τριχόπτωση και αραίωση του τριχωτού της κεφαλής.

Ποιοι είναι οι λόγοι απώλειας μαλλιών στις γυναίκες;

Η τριχόπτωση στις γυναίκες προκαλείται συνήθως ως αποτέλεσμα του στρες, ασθενειών, ορμονών, γονιδίων ή φαρμάκων. Άλλοι παράγοντες αποτελούν η ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία, η διάχυτη αλωπεκία και η ουλωτική αλωπεκία. Πριν παρθεί η απόφαση για μεταμόσχευση μαλλιών, ο υπεύθυνος γιατρός θα διερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν την τριχόπτωση και θα κρίνει αν θεωρήστε κατάλληλοι υποψήφιοι για μεταμόσχευση μαλλιών. Σκοπός είναι να διασφαλιστεί πως η τριχόπτωση θα σταματήσει.

Ποιες γυναίκες είναι οι κατάλληλες υποψήφιες για μεταμόσχευση μαλλιών;

Οι περισσότερες γυναίκες που εμφανίζουν τριχόπτωση πάσχουν από κάποιο είδος αλωπεκίας που τις καθιστά κατάλληλες υποψήφιες για μεταμόσχευση μαλλιών. Ωστόσο, πολλές είναι εκείνες που εμφανίζουν διάχυτη αλωπεκία και δεν μπορούν να προβούν σε μία τέτοια επέμβαση καθώς δεν διαθέτουν επαρκή δότρια περιοχή.

Μόνο ένα 2-5% είναι υποψήφιο για την επέμβαση. Το ποσοστό αυτό περιλαμβάνει:

Μεταμόσχευση μαλλιών σε γυναίκες

Η μεταμόσχευση μαλλιών σε γυναίκες αφορά σε θεραπεία πύκνωσης και βελτίωσης των μαλλιών στις προβληματικές περιοχές του τριχωτού της κεφαλής. Η επέμβαση πραγματοποιείται με χρήση τοπικής αναισθησίας. Οι γυναίκες που επιλέγουν να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη βάση στις επεξηγήσεις του γιατρού, ώστε να γνωρίζουν τα πάντα για τη διαδικασία της επέμβασης, την μετέπειτα πορεία και τα αποτελέσματα της επέμβασης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η μεταμόσχευση μαλλιών στις γυναίκες αποτελεί μια ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη διαδικασία σε σχέση με τους άνδρες. Οι δότριες περιοχές στις γυναίκες είναι επίσης πιο περιορισμένες.

Η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με την τεχνική FUE ή την τεχνική FUT. Η διαδικασία της επέμβασης διαρκεί μερικές ώρες.

Περιστατικά Μεταμόσχευσης Μαλλιών σε Γυναίκες

Πότε πραγματοποιείται η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες;

Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες πραγματοποιείται εντός λίγων ημερών. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να είστε σε θέση να επιστρέψετε στην εργασία σας ακόμη και την επόμενη ημέρα. Σημαντικό κομμάτι στο διάστημα μετά την επέμβαση αποτελεί η ακολούθηση των οδηγιών που θα σας δώσει ο υπεύθυνος γιατρός.

Διαφορές μεταξύ μεταμοσχεύσεων μαλλιών σε γυναίκες και άνδρες

 Η σύγχρονη Derma Hair Clinic και ο έμπειρος και εξειδικευμένος Δερματολόγος – Δερματοχειρουργός Δρ. Απόστολος Καραλέξης, μαζί με το καταρτισμένο του προσωπικό, αναλαμβάνουν την διεξαγωγή μεταμόσχευσης μαλλιών με λεπτότητα και ακρίβεια. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 2107232932 , για να ενημερωθείτε πλήρως και να κλείσετε το ραντεβού σας.

Λόγοι για να μας εμπιστευτείτε

Μεταμόσχευση Μαλλιών​

Dr. Απόστολος Καραλέξης

Δερματολόγος εξειδικευμένος στις ΗΠΑ στη Μεταμόσχευση Μαλλιών

Με εμπειρία άνω των 20 ετών και με μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ ο Δερματοχειρουργός Dr. Καραλέξης θεωρείται ο πλέον ειδικός στην Ελλάδα στην μεταμόσχευση μαλλιών και στην τριχόπτωση.

Ξεφεύγοντας από την μαζική παραγωγή, ο Dr. Απόστολος Καραλέξης πραγματοποιεί μία μόνο επέμβαση την ημέρα, αφιερώνοντας εξ ολοκλήρου τον χρόνο μας στον ασθενή μας. Η 100% επιτυχία είναι δεδομένη, εγγυημένη και με φυσικότατα αποτελέσματα. Αυτό πιστοποιούν τα χιλιάδες περιστατικά εμφύτευσης μαλλιών και κυρίως οι ασθενείς επισκέπτες από το εξωτερικό.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Ιατρείο: Παπαδιαμαντοπούλου 4 & Βασ. Σοφίας, (Μέγαρο Μουσικής), 11528, Αθήνα, Ελλάδα

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή:
11:00-21:00

Scroll to Top