Νήματα Ανόρθωσης

  • Νήματα Ανόρθωσης Προσώπου

Νήματα ανόρθωσης Προσώπου – Mesolifting Threads

Τα νήματα ανόρθωσης προσώπου τοποθετούνται κάτω από την επιδερμίδα και είναι μία απλή και γρήγορη διαδικασία. Σας παραθέτουμε χρήσιμες πληροφορίες, αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένες γνώσεις.

Τα νήματα ανόρθωσης προσώπου τοποθετούνται κάτω από την επιδερμίδα και είναι μία απλή και γρήγορη διαδικασία, η οποία τείνει να αντικαταστήσει ή να αναβάλλει για πολλά χρόνια το χειρουργικό λίφτινγκ. Οι αυξημένες απαιτήσεις στην Ιατρική Αισθητική για ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους οδήγησαν τον Δερματολόγο στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

Με τον απλό αυτό τρόπο που εφαρμόζει ο Δερματολόγος στο ιατρείο του γλιτώνουμε από τις ενδεχόμενες επιπλοκές του χειρουργείου με βασικότερη αυτή της αλλοίωσης των χαρακτηριστικών του προσώπου.

Πού μπορούν να τοποθετηθούν τα Νήματα;

Πώς εφαρμόζεται η μέθοδος με τα νήματα;

Κατ αρχάς το υλικό των νημάτων είναι απόλυτα συμβατό με αυτό του ανθρωπίνου δέρματος γιατί ουσιαστικά είναι το υλικό των απορροφήσιμων ραμμάτων που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες στην χειρουργική και δεν έχει καμία παρενέργεια. Είναι υλικά πιστοποιημένα με CE και πλήρως αφομοιώσιμα από το δέρμα.

Απορροφούνται σταδιακά με τον χρόνο, ενώ ταυτόχρονα διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου πράγμα που βελτιώνει την υφή του δέρματος.
Τα πιο σύγχρονα νήματα έχουν στην επιφάνειά τους αναρτήσεις(cogs) που τραβούν “τσιτώνουν” το δέρμα, βελτιώνοντας έτσι την χαλάρωση.
Η τοποθέτηση των νημάτων γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά στο ιατρείο και είναι εντελώς ανώδυνη.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης των νημάτων;

Ποιοι είναι οι περιορισμοί στην εφαρμογή του;

Απαιτεί από τον γιατρό γνώσεις Δερματοχειρουργικής και ειδική εκπαίδευση, πράγμα που διαθέτουμε κατά αποκλειστικότητα στην κλινική Dermahair.

Fill in the following form

and we will contact you as soon as possible

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top