Ομιλία του Δρ Καραλέξη στο 20ο Συνέδριο της Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας & Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου

  • Αρχική
  • Άρθρα
  • general
  • Ομιλία του Δρ Καραλέξη στο 20ο Συνέδριο της Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας & Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου
25 Νοεμβρίου, 2022

Στο 20ό συνέδριο της Συνέδριο της Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας & Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου παρευρέθηκε η κλινική Derma Hair με ομιλώντα τον επιστημονικό Διευθυντή Δερματολόγο Dr. Καραλέξη, ο οποίος έκανε μία ομιλία με θέμα την «ανανέωση προσώπου με υδροξυαπατίτη- Radiesse».

Το Radiesse της εταιρείας Mertz είναι ένα filler που έχει  ιδιότητες βιοδιεγέρτη, με ευρεία εφαρμογή στην ανανέωση του προσώπου και στην αναπλήρωση του χαμένου όγκου που επέρχεται με την ηλικία. Έχει επίσης εξαιρετική χρήση για το λαιμού, τα χεριών, τις ραγάδες του σώματος και την κυτταρίτιδα, ενώ μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και στην περιοχή του ντεκολτέ. Ο Dr. Καραλέξης αναφέρθηκε στην καινούρια εφαρμογή του προϊόντος το οποίο καταφέρνει μετά από υπερδιάλυση και αραίωση 1:2 έως 1:4 να είναι εξαιρετικό στην παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου από τους ινοβλάστες  του δέρματος. Το Radiesse είναι ένα ασφαλές προϊόν με ελάχιστες παρενέργειες κι αντενδείξεις ειδικά με την χρήση του ως υπεραραιωμένου υλικού.

Η περιοχή που δεν συνίσταται σε θεραπεία είναι η περιοχή του μετώπου και της μύτης. Δε συνιστάται επίσης για θεραπείες στην περιοχή των χειλέων. Το προϊόν έχει λάβει έγκριση από τον εθνικό οργανισμό φαρμάκων της Αμερικής FDA από το 2006 και μέχρι σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερα από 11 εκατομμύρια σύριγγες από το προϊόν.

 

 

Το συνέδριο έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο GrandHyatt Athens από 18-20 Νοεμβρίου και το παρακολούθησαν γιατροί από πολλές ειδικότητες.

Μάθετε περισσότερα για τον Δρ Καραλέξη

Δείτε όλη την ομιλία του εδώ:

 

Scroll to Top

Φόρμα Επικοινωνίας

info@atwa.gr