Κλείστε Ραντεβού

Ομιλία του Δρ Καραλέξη στο 20ο Συνέδριο της Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας & Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου

Στο 20ό συνέδριο της Συνέδριο της Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας & Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου παρευρέθηκε η κλινική Derma Hair με ομιλώντα τον επιστημονικό Διευθυντή Δερματολόγο Dr. Καραλέξη, ο οποίος έκανε μία ομιλία με θέμα την «ανανέωση προσώπου με υδροξυαπατίτη- Radiesse».

Το Radiesse της εταιρείας Mertz είναι ένα filler που έχει ιδιότητες βιοδιεγέρτη, με ευρεία εφαρμογή στην ανανέωση του προσώπου και στην αναπλήρωση του χαμένου όγκου που επέρχεται με την ηλικία. Έχει επίσης εξαιρετική χρήση για το λαιμού, τα χεριών, τις ραγάδες του σώματος και την κυτταρίτιδα, ενώ μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και στην περιοχή του ντεκολτέ. Ο Dr. Καραλέξης αναφέρθηκε στην καινούρια εφαρμογή του προϊόντος το οποίο καταφέρνει μετά από υπερδιάλυση και αραίωση 1:2 έως 1:4 να είναι εξαιρετικό στην παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου από τους ινοβλάστες του δέρματος. Το Radiesse είναι ένα ασφαλές προϊόν με ελάχιστες παρενέργειες κι αντενδείξεις ειδικά με την χρήση του ως υπεραραιωμένου υλικού.

Η περιοχή που δεν συνίσταται σε θεραπεία είναι η περιοχή του μετώπου και της μύτης. Δε συνιστάται επίσης για θεραπείες στην περιοχή των χειλέων. Το προϊόν έχει λάβει έγκριση από τον εθνικό οργανισμό φαρμάκων της Αμερικής FDA από το 2006 και μέχρι σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερα από 11 εκατομμύρια σύριγγες από το προϊόν.

IMG 6827

IMG 6822 1024x768 1

Το συνέδριο έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο GrandHyatt Athens από 18-20 Νοεμβρίου και το παρακολούθησαν γιατροί από πολλές ειδικότητες.

Ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ;

Κλείστε ΔΩΡΕΑΝ μία 20λεπτή Συμβουλευτική Συνεδρία για Μεταμόσχευση Μαλλιών!

Καλέστε μας