Λιπογλυπτική
03/07/2015
Αφαίρεση Τατουάζ
03/07/2015

Αφαίρεση Τατουάζ, Αφαίρεση ταττοο με laser στην Αθήνα

Αφαίρεση Τατουάζ με laser στην Αθήνα στη Derma Hair Clinic γρήγορα με 100% επιτυχία και το τελειότερο λέιζερ της αγοράς. Πότε κάνουμε αφαίρεση τατουάζ; Συμβαίνει κάποιες φορές αμέσως μετά το ¨κτύπημα¨ ενός τατουάζ να μην το θέλουμε, διότι δεν μας εκφράζει πια. Άλλες φορές πάλι διαπιστώνουμε ότι ήταν λάθος στιγμή, όταν το κάναμε, και τώρα πια θέλουμε να μην το βλέπουμε. Φυσικά, πάντα υπάρχει η λύση. Η αφαίρεση τατουάζ, όταν πια δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας, μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα κι όταν αυτό είναι έγχρωμο. Σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί κάποιο τατουάζ (Δερματοστιξία) να δημιουργεί ιατρικά προβλήματα όπως αλλεργική δερματίτιδα εξ επαφής. Τέλος κοινωνικοί ή εργασιακοί λόγοι μπορεί να επιβάλουν την αφαίρεσή του ή υπάρχει και η περίπτωση να το βαρεθήκατε.

Και τώρα τι γίνεται; Πώς θα το αφαιρέσετε με επιτυχία ένα τατουάζ χωρίς να αφήσει σημάδι;

Μην ανησυχείτε γιατί στην Dermahair στην Αθήνα είμαστε εξειδικευμένοι και μεγάλη εμπειρία στην αφαίρεση και των πιο δύσκολων και πολύχρωμων τατουάζ.

Αφαίρεση τατουάζ με laser στην Αθήνα

Αφαίρεση τατουάζ με laser στην Αθήνα

Ποιοί είναι οι τρόποι αφαίρεσης ενός τατουάζ;


Η Δερμοαπόξεση (Dermabrasion) ως τεχνική αφαίρεσης τατουάζ γίνεται με τοπική αναισθησία και ενδείκνυται:
⦁ για τα πολύχρωμα τατουάζ
⦁ για τα τατουάζ που αντιστέκονται στην αφαίρεση με Laser
⦁ για τα τατουάζ που επιθυμούμε να τα αφαιρέσουμε άμεσα σε μία μόνο συνεδρία.

Η Δερμοαπόξεση είναι επεμβατική μέθοδος και ουσιαστικά προκαλείται απόξεση των ανώτερων στοιβάδων του δέρματος μαζί με την χρωστική του τατουάζ. Μετά το τέλος της συνεδρίας δημιουργείται μία επιφανειακή πληγή , η οποία επουλώνεται σταδιακά με τον χρόνο.
Μία μόνο Δερμοαπόξεση είναι συνήθως αρκετή για να απαλλαγούμε οριστικά από το ανεπιθύμητο τατουάζ οποιουδήποτε χρώματος και μεγέθους κι αν είναι.

Τύποι Λέιζερ (Laser) που χρησιμοποιούνται ευρέως για την αφαίρεση τατουάζ:

⦁ QSwitched Alexandrite
⦁ QSwitched ND-Yag
⦁ QSwitched Ruby

Στην κλινική DermaHair διαθέτουμε το QSwitched Ruby Laser Γερμανικής κατασκευής που είναι από τα πιο αποτελεσματικά διεθνώς στην αφαίρεση των τατουάζ.

Το δέρμα παραμένει ανέπαφο χωρίς ουλές μετά την επιτυχή αφαίρεση του τατουάζ ενώ η αποκατάσταση του δέρματος μετά από κάθε συνεδρία είναι ταχύτατη έτσι ώστε η επόμενη συνεδρία να μπορεί να γίνει ακόμα και μετά 20 ημέρες εκεί που με τα υπόλοιπα Qswitched Lasers απαιτούνται 40-60 ημέρες.

best laser tattoo removal in Athens

best laser tattoo removal in Athens

Πώς γίνεται αφαίρεση τατουάζ με laser και 100% επιτυχία, όταν είναι έγχρωμο στην κλινική μας στην Αθήνα;

Η αφαίρεση τατουάζ στην κλινική μας στην Αθήνα γίνεται με το τελειότερο laser στην αγορά με 100% επιτυχία χωρίς σημάδια ή ουλές σε πάρα πολύ λογικό κόστος. Πότε θέλει κάποιος να το αφαιρέσει; ‘Οταν πια δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας, μπορεί να πραγματοποιηθεί με laser ακόμα κι όταν αυτό είναι έγχρωμο. Σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί κάποιο τατουάζ (Δερματοστιξία) να δημιουργεί ιατρικά προβλήματα όπως αλλεργική δερματίτιδα εξ επαφής. Τέλος κοινωνικοί ή εργασιακοί λόγοι μπορεί να επιβάλουν την αφαίρεσή του ή υπάρχει και η περίπτωση να το βαρεθήκατε.

Και τώρα τι γίνεται; Πώς θα το αφαιρέσετε με επιτυχία χωρίς να αφήσει σημάδι;

Μην ανησυχείτε γιατί στην Dermahair στην Αθήνα είμαστε εξειδικευμένοι και με μεγάλη εμπειρία στην αφαίρεση και των πιο δύσκολων και πολύχρωμων τατουάζ.

Save

Save

Save