ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ
28/09/2017
Μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα
ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ
28/10/2017

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ, Dr ΚΑΡΑΛΕΞΗΣ

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ Dr ΚΑΡΑΛΕΞΗΣ

Μεταμόσχευση μαλλιών από τον Dr.Καραλέξη, ο οποίος έχει λάβει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στην Ελλάδα και στις Η.Π.Α. στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Επίσης, η μεταμόσχευση μαλλιών έχει επικρατήσει να αναφέρεται και με τον όρο εμφύτευση. Ως δερματολόγος είναι εξειδικευμένος σε πολλές άλλες υπηρεσίες στη σύγχρονη δερματοχειρουργική. Τον εμπιστεύεστε επί σειρά ετών, διότι στον κλάδο του έχει να επιδείξει έργο και τον έχετε γνωρίσει και στις τηλεοπτικές εκπομπές, όπου τον καλούν ως τον πλέον ειδικό του κλάδου.

Γιατί να κάνω τη μεταμόσχευση μαλλιών στον Dr. Καραλέξη;


Πρωτοπορία στην εκπαίδευση:
Ο Δερματολόγος Dr. Καραλέξης είναι Στρατιωτικός γιατρός, με πτυχίο Δερματοχειρουργικής από την Αμερική. Είναι Αν. Διευθυντής του Δερματολογικού τμήματος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και έχει λάβει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στην Ελλάδα αλλά και στις Η.Π.Α., την πρωτοπόρο χώρα στην εμφύτευση ή μεταμόσχευση μαλλιών.

Συμμετέχει διαρκώς σε συνέδρια και εφαρμόζει την πιο σύγχρονη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών την Power FUE, χωρίς τομή και χωρίς χειρουργείο, σε προσιτή τιμή.

Εμπιστευτείτε τα μαλλιά σας στον πλέον ειδικό!

Ξεκινώντας το 2002 από τις Η.Π.Α με την παλιά τεχνική Strip(τομή),ο Κος Καραλέξης πέρασε το 2008 στην τεχνική FUE, ενώ από το 2012 εφαρμόζει την τεχνική Power FUE με τη χρήση ειδικού μηχανήματος που εισήγαγε από την Αμερική. Η επιβίωση των τριχοθυλακίων προσεγγίζει πλέον το 100% και ο αριθμός τους εκτοξεύτηκε στα 2000 τριχοθυλάκια! Έτσι θα είστε σίγουροι ότι θα έχετε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα με την πλέον φυσική εμφάνιση, χωρίς την ύπαρξη αντιαισθητικής ουλής στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Το κόστος μιας μεταμόσχευσης μαλλιών

κυμαίνεται σε ανταγωνιστικά και λογικά επίπεδα τιμής – αριθμού τριχοθυλακίων και τις επεμβάσεις τις κάνει πάντα ο ίδιος ο Dr.Καραλέξης, ο οποίος παρακολουθεί στη συνέχεια τους ασθενείς του για όσο χρόνο χρειαστεί.

Οι ασθενείς που επιλέγουν να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών

σε εμάς σαν αποτέλεσμα είναι πολλαπλά κερδισμένοι γιατί καταφέρνουν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους με θεαματικό τρόπο, δείχνουν πιο νέοι, πιο ξεκούραστοι γιατί έχουν και ψυχολογικά ξανανιώσει μετά την εμφύτευση και τέλος έχουν πάντα δίπλα τους έναν εξειδικευμένο και ειλικρινή γιατρό τώρα και στο μέλλον.

Σε περίπτωση που κάποιος μελλοντικά χρειαστεί και δεύτερη μεταμόσχευση μαλλιών θα απευθυνθεί και πάλι στον ίδιο γιατρό τον Dr.Καραλέξη και όχι σε κάποιον άλλο που δε γνωρίζει το ιστορικό του.

Μερικοί λόγοι για να μας προτιμήσετε:


  • Ύπαρξη εμπειρίας άνω των 15 ετών στο αντικείμενο των μεταμοσχεύσεων μαλλιών
  • Ο Δερματολόγος Κος Καραλέξης είναι Στρατιωτικός Ιατρός , Διευθυντής της Δερματολογικής Κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και έχει 20ετή κλινική εμπειρία στις παθήσεις του δέρματος και των τριχών
  • Έχει εκπαιδευθεί στις ΗΠΑ για πολλά χρόνια στην μεταμόσχευση μαλλιών και στις παθήσεις των τριχών
  • Παρακολουθεί συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως σύνεδρος και ως ομιλητής.
  • Τις επεμβάσεις τις κάνει ο ίδιος και παρακολουθεί τους ασθενείς του για όσο χρόνο χρειαστεί
  • Είναι μέλος της ISHRS(International Society of Hair Restoration Surgery)
  • Το προσωπικό της Κλινικής είναι άρτια εκπαιδευμένο
  • Επώνυμοι, επιστήμονες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, είναι ανάμεσα στους ικανοποιημένους που εμπιστεύτηκαν την κλινική μας
  • Η κλινική Dermahair βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στα 100 μέτρα από τη στάση του μετρό Μεγάρου Μουσικής. Πλήθος αξιόλογων ξενοδοχείων βρίσκονται πλησίον της κλινικής
  • Η ανθρώπινη προσέγγιση, η επικοινωνία, η κατανόηση και το ενδιαφέρον είναι αυτά που κάνουν τη βασική διαφορά μας από τους άλλους

prin-meta1a-el

Τι είναι η μικρομεταμόσχευση μαλλιών;


Ομάδες τριχοθυλακίων:

Οι τρίχες στο κεφάλι μας αναπτύσσονται φυσιολογικά με την μορφή τριχοθυλακικών μονάδων ή για συντομία τριχοθυλακίων όπου το κάθε τριχοθυλάκιο περιέχει μία, δύο ή τρεις τρίχες.

Το προσεκτικό κόψιμο και ο διαχωρισμός αυτών των τριχοθυλακίων κατά την διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών προστατεύει τις τρίχες και διατηρεί τα μοσχεύματα τα οποία τυπικά έχουν μέγεθος 0,5 mm έως 1 mm, δηλαδή όσο το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού.

Η τριχοθυλακική μικρομεταμόσχευση μαλλιών (micrografting) θεωρείται αυτή την στιγμή η καλύτερη μέθοδος μεταμόσχευσης και είναι αυτή που κάνει ο ιατρός Κος Καραλέξης.

Παλαιό στυλ μεταμόσχευσης μαλλιών:

Κάποια κέντρα μεταμόσχευσης ή κάποιοι γιατροί χρησιμοποιούν μοσχεύματα με μία μόνο τρίχα. Όμως το κόψιμο και η απομάκρυνση της τρίχας από το τριχοθυλάκιο το οποίο μπορεί να περιέχει μία, δύο ή τρεις τρίχες αυξάνει τον κίνδυνο να μην ¨πιάσει¨ το μόσχευμα κατά την εμφύτευσή του, ενώ ταυτόχρονα η εμφύτευση μοσχευμάτων με μία μόνο τρίχα δίνει στον ασθενή φτωχά αποτελέσματα όσον αφορά την πύκνωση των μαλλιών και αφύσικη εμφάνιση.

Το νέο στυλ μεταμόσχευσης μαλλιών:

Πρόσφατα στις Η.Π.Α. στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών χρησιμοποιείται η τεχνική της μικρομεταμόσχευσης τριχοθυλακίων.

Πρωτοπορία στην εκπαίδευση:

Ο Dr. Καραλέξης εκπαιδεύτηκε στις Η.Π.Α. την πατρίδα των μεταμοσχεύσεων μαλλιών και παρακολουθώντας καθημερινά τις εξελίξεις είτε συμμετέχοντας σε συνέδρια στο εξωτερικό είτε μέσω της βιβλιογραφίας έχει εκπαιδεύσει άρτια την ομάδα του έτσι ώστε να παρασκευάζονται και να επιλέγονται ποιά μοσχεύματα θα περιέχουν έως τρεις το πολύ τρίχες χωρίς να καταστρέφονται τα τριχοθυλάκια.

Εθνικά αναγνωρισμένος:

Ο Δρ Καραλέξης έχει παρουσιάσει κατά καιρούς διαλέξεις σχετικά με τις τεχνικές στις συνεδριάσεις της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας.

Μια μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να το κάνει:

Οι περισσότεροι υποψήφιοι ασθενείς για μεταμόσχευση μαλλιών εκφράζουν μια επιθυμία για έντονη πύκνωση των μαλλιών τους, το οποίο μπορεί να απαιτήσει καμιά φορά δύο ή μερικές φορές τρεις επεμβάσεις ανάλογα με την έκταση της αραίωσης. Ωστόσο, οι περισσότεροι ασθενείς μας ικανοποιούνται με την πυκνότητα που επιτυγχάνεται από ακριβώς μια ενιαία συνεδρία.

Επειδή υπάρχουν αυξημένοι κίνδυνοι απόρριψης κάποιων μοσχευμάτων κατά την προσπάθεια να τοποθετηθούν πάρα πολλά μοσχεύματα σε μια ενιαία συνεδρία ο Δρ Καραλέξης λαμβάνει πάντα υπόψη τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε ασθενή κατά το σχεδιασμό ενός προγράμματος θεραπείας.

Συνδυασμός μεγεθών: 
Στις περισσότερες μεταμοσχεύσεις γίνεται συνδυασμός μοσχευμάτων με μία και μοσχευμάτων με δύο ή τρεις τρίχες.

Τα μικρότερα σε μέγεθος μοσχεύματα χρησιμοποιούνται για το hairline (μπροστινή γραμμή του μετώπου) επειδή είναι λιγότερο ανιχνεύσιμα, ενώ τα μεγαλύτερα σε μέγεθος μοσχεύματα χρησιμοποιούνται για να πυκνώσουν οι περιοχές στην κορυφή και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Έτσι όταν μετά από μήνες αναπτυχθούν τα μοσχεύματα κανείς δεν καταλαβαίνει ότι έχει γίνει μεταμόσχευση (natural look).

Τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ