Σύσφιξη με Ραδιοσυχνότητες

  • Σύσφιξη με Ραδιοσυχνότητες

Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας, Σύσφιξη σώματος με Ραδιοσυχνότητες [Coccon]

Τι είναι το Coccon Duotechnology;

Το σύστημα Coccon Duotechnology αποτελεί μια νέα μέθοδο θεραπείας που υπόσχεται δραστική αντιμετώπιση της χαλάρωσης, του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Συνδυάζει τις κορυφαίες τεχνολογίες του Cavitation (σπηλαίωση) και του Radiofrequency (ραδιοσυχνότητες). Οι δύο αυτοί μέθοδοι χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των κυριότερων αισθητικών προβλημάτων, όπως είναι:

Αποτελεί ανώδυνη και ασφαλή θεραπεία με άμεσα ορατά αποτελέσματα, από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Είναι μη επεμβατική μέθοδος που προσφέρει ένα φρέσκο, καθαρό και σφριγηλό δέρμα. Η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω του Coccon Duotechnology.

Σύσφιξη σώματος, Κυτταρίτιδα, Θεραπεία σώματος
Σύσφιξη σώματος, Κυτταρίτιδα, Θεραπεία σώματος
Κυτταρίτιδα
Κυτταρίτιδα

Γιατί να επιλέξω τη θεραπεία με Coccon Duotechnology;

Το Coccon Duotechnology υπερτερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες μεθόδους όσον αφορά:

Μία νέα θεραπεία, που υπόσχεται δραστικές λύσεις σε θέματα χαλάρωσης, τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας!

Θεραπεία Σώματος

Πώς δρουν οι ραδιοσυχνότητες; Σε ποιες περιοχές εφαρμόζονται;

Το Coccon Duotechnology θερμαίνει τους ιστούς – στόχο στα θερμοθεραπευτικά όρια μέσω μιας ποικιλίας κεφαλών μονοπολικών και πολυπολικών ραδιοσυχνοτήτων (RF).

Προσφέρει εξειδικευμένη θεραπεία στους εξής τομείς:

Πώς δρα το Cavitation; Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Η μέθοδος του Cavitation αποτελεί την πιο δραστική, σύγχρονη, μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής. Αφορά στο σχηματισμό φυσαλίδων αερίου μέσα στα λιποκύτταρα, με την ενέργεια ειδικού υπερήχου. Η διόγκωση και κατάρρευση της φυσαλίδας οδηγεί σε μη αναστρέψιμη λιποδιάσπαση και λιπόλυση. Αυτά με τη σειρά τους ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται. Τα λιποκύτταρα που καταστρέφονται δεν αναγεννούνται.

Το Coccon Duotechnology προκαλεί καταστροφή των λιποκυττάρων σε περιοχές με περιττό ή τοπικό λίπος, μέσω της ειδικής κεφαλής υπερήχων συγκεκριμένης συχνότητας που χρησιμοποιεί.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Η θεραπεία κάθε ασθενούς είναι εξατομικευμένη. Ανάλογα με τις ανάγκες και το βαθμό του αισθητικού προβλήματος, ο εξειδικευμένος γιατρός ορίζει και τον απαιτούμενο αριθμό συνεδριών.

Συνήθως, ο αριθμός αυτός κυμαίνεται στις 6-12. Η ολοκλήρωση των συνεδριών απαιτεί και την ακολουθία ενός προγράμματος συντήρησης του αποτελέσματος.

Ποια η συχνότητα των θεραπειών;

Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται ανά 1-2 εβδομάδες, ανάλογα με τις ανάγκες και το πρόβλημα του εκάστοτε ασθενή.

Πόσο άμεσα είναι τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι συνήθως εμφανή από την πρώτη συνεδρία, με διαρκή προοδευτική βελτίωση για τους επόμενους 6 μήνες (ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των συνεδριών).

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Κάθε συνεδρία διαρκεί 30 με 60 λεπτά, ανάλογα με το είδος της μεθόδου, και η συχνότητα πραγματοποίησης είναι ανά 1-2 εβδομάδες. Η εκτέλεση της θεραπείας μπορεί να γίνει όλους τους μήνες του χρόνου και σε κάθε τύπο δέρματος. Πρέπει να σημειωθεί ότι απαγορεύεται η πραγματοποίησή της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και σε περιπτώσεις έντονης φλεβικής ανεπάρκειας και ανοικτών τραυμάτων.

Ο απαιτούμενος αριθμός συνεδριών ορίζεται στις 6-12. Τα αποτελέσματα ωστόσο είναι ήδη ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Η θεραπεία Coccon είναι ανώδυνη, ενώ μπορεί να παρατηρηθεί μια ανεκτή αίσθηση θερμότητας στη στοχευμένη περιοχή.

Η μόνη παρενέργεια που μπορεί να παρατηρηθεί είναι αυτή μιας ήπιας μορφής ερυθρότητα ή οιδήματος, η οποία υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top

Φόρμα Επικοινωνίας

info@atwa.gr