Αφαίρεση Τατουάζ με Laser Athens

Υπηρεσίες

Αφαίρεση Τατουάζ,  Αφαίρεση ταττοο με LASER στην Αθήνα

Η αφαίρεση τατουάζ με laser στην Αθήνα παρουσιάζει εντυπωσιακή άνοδο και το 2019 σύμφωνα με τα νέα δεδομένα. Οι τεχνικές αφαίρεσης τατουάζ με laser ή dermabrasion σε ένα έγχρωμο ταττοο στη Derma Hair Clinic έχουν 100% φυσικό αποτέλεσμα. Αξιοσημείωτη είναι η καλύτερη τιμή ανά συνεδρία με τα τελειότερα μηχανήματα της αγοράς.  Με επικεφαλής τον ειδικό δερματολόγο ιατρό κ. Καραλέξη η αφαίρεση τατουάζ γίνεται:

 • ανώδυνα
 • χωρίς ουλές και με
 • 100% επιτυχία φυσικού αποτελέσματος.
ΑΦΑΙΡΕΣΗ TATOYAZ έγχρωμου με laser

ΑΦΑΙΡΕΣΗ TATOYAZ έγχρωμου με laser

Πότε προβαίνουμε στην αφαίρεση τατουάζ με Laser;

Συμβαίνει κάποιες φορές αμέσως μετά το ¨κτύπημα¨ ενός ταττοο να μην το θέλουμε, διότι δεν μας εκφράζει πια. Άλλες φορές πάλι διαπιστώνουμε ότι ήταν λάθος στιγμή, όταν το κάναμε, και τώρα πια θέλουμε να μην το βλέπουμε. Φυσικά, πάντα υπάρχει η λύση.

Ποιές περιοχές του σώματος μπορούν να υποβληθούν σε αφαίρεση τατουάζ;

 • πρόσωπο και λαιμός (άνω χείλος, ζυγωματικά, φρύδια, πηγούνι, παρειές, ζυγωματικά,λαιμός)
 • σώμα ( στήθος, πλάτη, κοιλιά , πόδια ,χέρια, γλουτοί, μασχάλες ,μπικίνι)

Μία από τις πλέον συχνές περιοχές που απασχολούν πολλές γυναίκες είναι η αφαίρεση ενός τατουάζ στην περιοχή των φρυδιών, έπειτα από έναν απρόσεκτο σχεδιασμό κατά την τοποθέτηση της χρωστικής.

αφαίρεση τατουάζ στα φρύδια

αφαίρεση τατουάζ στα φρύδια


αφαίρεση ταττοο σε φρύδι

αφαίρεση ταττοο σε φρύδι

Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας γιατί το τατουάζ στα φρύδια μπορεί να σβήσει μέσα σε λίγες συνεδρίες, χωρίς σημάδι και με μεγάλη ασφάλεια.

Αφαίρεση τατουάζ στα φρύδια με 100% επιτυχία

Αφαίρεση τατουάζ στα φρύδια με 100% επιτυχία

Γίνεται αφαίρεση τατουάζ με laser όταν είναι έγχρωμο;

Η αφαίρεση τατουάζ, όταν πια δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας, μπορεί να πραγματοποιηθεί με laser ακόμα κι όταν αυτό είναι έγχρωμο. Σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί κάποιο τατουάζ (Δερματοστιξία) να δημιουργεί ιατρικά προβλήματα όπως αλλεργική δερματίτιδα εξ επαφής. Τέλος κοινωνικοί ή εργασιακοί λόγοι μπορεί να επιβάλουν την αφαίρεσή του ή υπάρχει και η περίπτωση να το βαρεθήκατε.

Και τώρα τι γίνεται; Πως θα το αφαιρέσετε με επιτυχία χωρίς να αφήσει σημάδι;

Μην ανησυχείτε γιατί στην Dermahair στην Αθήνα είμαστε εξειδικευμένοι και με μεγάλη εμπειρία στην αφαίρεση και των πιο δύσκολων και πολύχρωμων τατουάζ.

slide_2015_tattoo_el

Αφαίρεση Τατουάζ με Laser, Αφαίρεση ταττοο

Ποιός είναι ο υπεύθυνος στη Derma Hair Clinic στην Αθήνα για την αφαίρεση τατουάζ με Laser;

Ο υπεύθυνος γιατρός για την αφαίρεση τατουάζ με Laser στην Αθήνα στο κέντρο μας Derma Hair Clinic είναι ο Δρ Καραλέξης  Δερματολόγος, ο οποίος έχει μετεκπαιδευθεί στις ΗΠΑ στη Δερματοχειρουργική και στα Laser. Ξεκινώντας από τη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ όπου και εκπαιδεύτηκε, παρακολούθησε και εφάρμοσε όλες τις νέες τεχνικές της αφαίρεσης όταν  τα τατουάζ στην Ελλάδα δεν ήταν ακόμη της ¨μόδας¨.  Διαθέτει εμπειρία περισσότερη των 10 ετών στην αφαίρεσή τους, γι αυτόν το λόγο τατουάζ που δυσκολεύονται να σβηστούν σε άλλα κέντρα καταφέρνει να τα εξαλείψει χρησιμοποιώντας συνδυασμό δόκιμων τεχνικών. Ο Κος Καραλέξης κατέχει τη θέση του Αν. Διευθυντή στη δερματολογική κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και συμμετέχει σε διεθνή και σε ελληνικά συνέδρια ως ομιλητής.

Ποιοί είναι οι τρόποι αφαίρεσης ενός τατουάζ;


1) Αφαίρεση τατουάζ με Laser

Τύποι Λέιζερ (Laser) που χρησιμοποιούνται ευρέως για την αφαίρεση τατουάζ:
⦁ QSwitched Alexandrite
⦁ QSwitched ND-Yag
⦁ QSwitched Ruby

2)  Αφαίρεση τατουάζ με Δερμοαπόξεση (Dermabrasion)

Η Δερμοαπόξεση (Dermabrasion) γίνεται με τοπική αναισθησία και ενδείκνυται:
⦁ για τα πολύχρωμα τατουάζ
⦁ για τα τατουάζ που αντιστέκονται στην αφαίρεση με Laser
⦁ για τα τατουάζ που επιθυμούμε να τα αφαιρέσουμε άμεσα σε μία μόνο συνεδρία.

Η Δερμοαπόξεση είναι επεμβατική μέθοδος και ουσιαστικά προκαλείται απόξεση των ανώτερων στοιβάδων του δέρματος μαζί με την χρωστική του τατουάζ. Μετά το τέλος της συνεδρίας δημιουργείται μία επιφανειακή πληγή , η οποία επουλώνεται σταδιακά με τον χρόνο.
Μία μόνο Δερμοαπόξεση είναι συνήθως αρκετή για να απαλλαγούμε οριστικά από το ανεπιθύμητο τατουάζ οποιουδήποτε χρώματος και μεγέθους κι αν είναι.

Το δέρμα παραμένει ανέπαφο χωρίς ουλές μετά την επιτυχή αφαίρεση του τατουάζ ενώ η αποκατάσταση του δέρματος μετά από κάθε συνεδρία είναι ταχύτατη έτσι ώστε η επόμενη συνεδρία να μπορεί να γίνει ακόμα και μετά 20 ημέρες εκεί που με τα υπόλοιπα  Lasers απαιτούνται 40-60 ημέρες.

Πώς γίνεται η αφαίρεση του Τατουάζ με το Laser;

Η αρχή της λειτουργίας με την οποία επιτυγχάνεται η αφαίρεση ενός τατουάζ είναι η αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. Η δέσμη του φωτός από το laser διασπά την χρωστική σε μικροσκοπικά σωματίδια τα οποία κατόπιν φαγοκυτταρώνονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω της λεμφικής οδού. Ταυτόχρονα το γύρω δέρμα παραμένει ανέπαφο και δεν δημιουργείται κανενός είδους σημάδι.

Επειδή η ακτίνα του Laser εκπέμπεται σε νανοδευτερόλεπτα με υψηλή ένταση έτσι ώστε να διασπάσει τη χρωστική και ταυτόχρονα να μην προκαλέσει τραυματισμό του δέρματος δημιουργείται μία πολύ γρήγορη έκρηξη στο χρώμα και ένα ακουστικό κύμα το οποίο γίνεται αντιληπτό κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.

 

Πόσο χρόνο απαιτεί η αφαίρεση ενός Τατουάζ;

Η αφαίρεση ενός τατουάζ απαιτεί από 3-8 εφαρμογές ανά 20-30 ημέρες περίπου. Σε περίπτωση που μετά την συνεδρία παρατηρηθεί  ερεθισμός περισσότερο των 3-4 ημερών τότε συνιστάται η επόμενη συνεδρία να γίνει μετά από 30-40 ημέρες. Το laser απαγορεύεται να εφαρμοστεί σε μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα ούτε και σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες γιατί υπάρχει ο κίνδυνος έντονου ερεθισμού. Για το λόγο αυτό σταματάμε τις συνεδρίες αφαίρεσης το καλοκαίρι όταν ξεκινούν τα θαλάσσια μπάνια και η έκθεση του δέρματος στον ήλιο.

αφαίρεση τατουάζ

αφαίρεση τατουάζ

Ωστόσο κάποια τατουάζ απαιτούν περισσότερες συνεδρίες είτε γιατί είναι πρόσφατα και αφαιρούνται πιο δύσκολα σε σχέση με τα παλιότερα, είτε γιατί βρίσκονται στα άκρα(χέρια-πόδια) και λόγω θέσης εμφανίζουν αντίσταση, είτε γιατί είναι γράμματα πολύ έντονα ΄χτυπημένα΄.  Επίσης δυσκολία εμφανίζει το ξεθώριασμα της περιμέτρου ενός τατουάζ το οποίο συνήθως είναι ΄χτυπημένο΄ βαθύτερα σε σχέση με το υπόλοιπο(γέμισμα). Τέλος σε  κάποια τατουάζ είναι τοποθετημένη τόσο βαθιά η χρωστική ώστε ξεπερνά το όριο της επιδερμίδας και η χρωστική τους΄ κατεβαίνει΄ στο χόριο. Αυτά είναι αδύνατο να αφαιρεθούν  εξ ολοκλήρου.

Συνήθως απαιτούνται περισσότερες εφαρμογές :

 • σε πρόσφατα τατουάζ
 • σε τατουάζ που βρίσκονται στα άκρα
 • σε γράμματα ή αριθμούς που είναι έντονα ΄κτυπημένα΄
 • σε λάθος τεχνική δημιουργίας τατουάζ από τον tattoo artist
Πονάει η αφαίρεση ενός Τατουάζ με Laser; 

Κατά τη διαδικασία αφαίρεσης ενός τατουάζ με Laser προκαλείται η αίσθηση ενός ελαφριού ή μέτριου βαθμού αισθήματος καψίματος στην περιοχή. Σε μερικές όμως περιπτώσεις όπου το τατουάζ βρίσκεται σε ευαίσθητο σημείο όπως η περιοχή του εφηβαίου(περιοχή κοντά στη γεννητική χώρα) ο πόνος μπορεί να είναι πιο έντονος

tatouaz-layzer-07-en-2015

Αφαίρεση Τατουάζ με Laser, Αφαίρεση ταττοο

Πώς αντιμετωπίζεται ο πόνος κατά την αφαίρεση ενός Τατουάζ; 

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων ο ασθενής αρκεί να  εφαρμόσει 1 ώρα πριν από τη συνεδρία αφαίρεσης αναισθητική κρέμα. Με τον τρόπο αυτό ο πόνος μειώνεται δραματικά. Εάν παρόλα αυτά ο πόνος παραμένει, τότε γίνεται τοπική αναισθησία. Η τοπική αναισθησία απαιτεί την ύπαρξη έμπειρου γιατρού ειδικά για τα τατουάζ μεγάλου μεγέθους. Στην κλινική DermaHair στην καρδιά της Αθήνας στη στάση του μετρό Μεγάρου Μουσικής, ο έμπειρος για πάνω από 15 έτη στην αφαίρεση τατουάζ Δερματολόγος  Καραλέξης  Απόστολος μπορεί να παράσχει αναισθησία σε πολύ μεγάλα τατουάζ με απόλυτη ασφάλεια.

Που να πάω και ποιος είνα ο καλύτερος για την αφαίρεση του Τατουάζ μου;

Είναι εντελώς ανεπίτρεπτη  η αφαίρεση ενός τατουάζ σε μη οργανωμένο ιατρείο ή κλινική  χωρίς την παρουσία ειδικευμένου ιατρού Δερματολόγου.

Στην κλινική DermaHair πάντοτε τον πρώτο λόγο τον έχει ο γιατρός Δερματολόγος  Καραλέξης Απόστολος. Ο ίδιος εξετάζει τον υποψήφιο και λαμβάνει ένα αναλυτικό ιστορικό. Κατά την πρώτη συνεδρία ρυθμίζει ο ίδιος τις εντάσεις και εκτελεί την πρώτη συνεδρία εξ ολοκλήρου. Ο ίδιος επίσης κάνει τοπική αναισθησία εφ όσον απαιτηθεί. Επίσης ο ίδιος επιβλέπει τις μετέπειτα συνεδρίες οι οποίες γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό.

Κάποια  ιατρεία ωστόσο ισχυρίζονται ότι έχουν τα κατάλληλα Laser αφαίρεσης τατουάζ ενώ χρησιμοποιώντας ακατάλληλα ή κατώτερης ποιότητας λέιζερ προκαλούν έντονο ερεθισμό που κρατά 2-3 μήνες ή ακόμη και ουλές.

Επίσης μερικοί επαγγελματίες κατασκευής τατουάζ αναλαμβάνουν την αφαίρεσή τους στο χώρο τους χωρίς την παρουσία γιατρού πράγμα που είναι παράνομο και  επικίνδυνο γιατί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις τυχόν επιπλοκές, ούτε να παρέχουν τοπική αναισθησία σε περίπτωση που υπάρχει πόνος.

Τιμές αφαίρεσης Tatoo με Laser

Η τιμή για την αφαίρεση ενός ταττοο ξεκινά από τα 50 ευρώ και ανεβαίνει ανάλογα με το μέγεθός του. Υπάρχει η δυνατότητα για πακέτο τιμής εάν κλειστεί για αριθμό 6 συνεδριών η οποία είναι αρκετά πιο συμφέρουσα. Σε περίπτωση, που απαιτηθεί τοπική αναισθησία από το γιατρό υπάρχει μία πολύ μικρή επιβάρυνση στην τιμή ανάλογα με το μέγεθος του τατουάζ.

 

Save

Save

Save

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:


  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
  ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ