Αφαίρεση Τατουάζ με Laser

Υπηρεσίες

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑΤΟΥΑΖ

Η αφαίρεση τατουάζ με το σύγχρονο Pico laser στην Αθήνα παρουσιάζει εντυπωσιακή άνοδο και το 2019 σύμφωνα με τα νέα δεδομένα. Οι τεχνικές αφαίρεσης τατουάζ με laser ή dermabrasion σε ένα έγχρωμο ταττοο στη Derma Hair Clinic έχουν 100% φυσικό αποτέλεσμα. Αξιοσημείωτη είναι η καλύτερη τιμή ανά συνεδρία με τα τελειότερα μηχανήματα της αγοράς. Με επικεφαλής τον ειδικό δερματολόγο ιατρό κ. Καραλέξη η αφαίρεση τατουάζ γίνεται:
• ανώδυνα
• χωρίς ουλές και με
• 100% επιτυχία φυσικού αποτελέσματος.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ TATOYAZ έγχρωμου με laser

ΑΦΑΙΡΕΣΗ TATOYAZ έγχρωμου με laser

Πότε προβαίνουμε στην αφαίρεση τατουάζ με Laser;

Συμβαίνει κάποιες φορές αμέσως μετά το ¨κτύπημα¨ ενός ταττοο να μην το θέλουμε, διότι δεν μας εκφράζει πια. Άλλες φορές πάλι διαπιστώνουμε ότι ήταν λάθος στιγμή, όταν το κάναμε, και τώρα πια θέλουμε να μην το βλέπουμε. Φυσικά, πάντα υπάρχει η λύση.

 

Ποιές περιοχές του σώματος μπορούν να υποβληθούν σε αφαίρεση τατουάζ;

• πρόσωπο και λαιμός (άνω χείλος, ζυγωματικά, φρύδια, πηγούνι, παρειές, ζυγωματικά,λαιμός)
• σώμα ( στήθος, πλάτη, κοιλιά , πόδια ,χέρια, γλουτοί, μασχάλες ,μπικίνι)
Μία από τις πλέον συχνές περιοχές που απασχολούν πολλές γυναίκες είναι η αφαίρεση ενός τατουάζ στην περιοχή των φρυδιών, έπειτα από έναν απρόσεκτο σχεδιασμό κατά την τοποθέτηση της χρωστικής.

αφαίρεση τατουάζ στα φρύδια

αφαίρεση τατουάζ στα φρύδια


αφαίρεση τατουάζ σε φρύδι

αφαίρεση ταττοο σε φρύδι

Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας γιατί το τατουάζ στα φρύδια μπορεί να σβήσει μέσα σε λίγες συνεδρίες, χωρίς σημάδι και με μεγάλη ασφάλεια.

αφαίρεση τατουάζ στα φρύδια με 100% επιτυχία

Αφαίρεση τατουάζ στα φρύδια με 100% επιτυχία

Γίνεται αφαίρεση τατουάζ με laser όταν είναι έγχρωμο;

Η αφαίρεση τατουάζ, όταν πια δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας, μπορεί να πραγματοποιηθεί με laser ακόμα κι όταν αυτό είναι έγχρωμο. Σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί κάποιο τατουάζ (Δερματοστιξία) να δημιουργεί ιατρικά προβλήματα όπως αλλεργική δερματίτιδα εξ επαφής. Τέλος κοινωνικοί ή εργασιακοί λόγοι μπορεί να επιβάλουν την αφαίρεσή του ή υπάρχει και η περίπτωση να το βαρεθήκατε.
Και τώρα τι γίνεται; Πως θα το αφαιρέσετε με επιτυχία χωρίς να αφήσει σημάδι;
Μην ανησυχείτε γιατί στην Dermahair στην Αθήνα είμαστε εξειδικευμένοι και με μεγάλη εμπειρία στην αφαίρεση και των πιο δύσκολων και πολύχρωμων τατουάζ.

αφαίρεση τατουάζ ασπρόμαυρου με Laser

Αφαίρεση Τατουάζ με Laser, Αφαίρεση ταττοο

Ρωτήστε μας. Οι Ειδικοί της Derma Har Clinic και ο Dr. Απόστολος Καραλέξης (με 20+ χρόνια Εμπειρίας) θα σας Λύσουν όλες τις Απορίες και θα σας Αναλύσουν όλα τα Βήματα για 100% Επιτυχία στην Αφαίρεση του Τατουάζ!

Το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 4mb (jpg, jpeg, png, gif)

CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε το spam, σας ευχαριστούμε.

Ποιός είναι ο υπεύθυνος στη Derma Hair Clinic στην Αθήνα για την αφαίρεση τατουάζ με Laser;

Ο υπεύθυνος γιατρός για την αφαίρεση τατουάζ με Laser στην Αθήνα στο κέντρο μας Derma Hair Clinic είναι ο Dr. Απόστολος Καραλέξης, Δερματολόγος, ο οποίος έχει μετεκπαιδευθεί στις ΗΠΑ στη Δερματοχειρουργική και στα Laser. Ξεκινώντας από τη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ όπου και εκπαιδεύτηκε, παρακολούθησε και εφάρμοσε όλες τις νέες τεχνικές της αφαίρεσης όταν τα τατουάζ στην Ελλάδα δεν ήταν ακόμη της ¨μόδας¨. Διαθέτει εμπειρία περισσότερη των 20 ετών στην αφαίρεσή τους, γι αυτόν το λόγο τατουάζ που δυσκολεύονται να σβηστούν σε άλλα κέντρα καταφέρνει να τα εξαλείψει χρησιμοποιώντας συνδυασμό δόκιμων τεχνικών. Ο Dr. Απόστολος Καραλέξης  είναι στρατιωτικός ιατρός και τ. Διευθυντής της Δερματολογικής κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και συμμετέχει σε διεθνή και σε ελληνικά συνέδρια ως ομιλητής.

Ποιοί είναι οι τρόποι αφαίρεσης ενός τατουάζ;


1) Αφαίρεση τατουάζ με PICO LASER

Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική τεχνολογία αφαίρεσης τατουάζ παγκοσμίως.
Η καινοτομία του έγκειται στο γεγονός ότι χρησιμοποιεί παλμούς με μεγάλη ενέργεια σε picoseconds, (σε 1000 φορές μικρότερα κλάσματα δευτερολέπτου σε σχέση ,με τα παλαιότερης γενιάς laser). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να διασπά τη χρωστική του tattoo σε μια πολύ λεπτή σκόνη (dust effect) η οποία είναι πολύ πιο εύκολο να αποβληθεί απ’ τον ανθρώπινο οργανισμό, διεγείροντας ταυτόχρονα τους μηχανισμούς επούλωσης του δέρματος.
Παράλληλα, ο συνδυασμός από 3 διαφορετικά μήκη κύματος ,το καθιστά αποτελεσματικό σε όλα τα χρώματα , ενώ είναι κατάλληλο ακόμα και για τα υπερμεγέθη τατουάζ λόγω των πολλαπλών διαφορετικών spot που χρησιμοποιούνται.
Εξαιτίας του στοχευμένου μηχανισμού δράσης ,επιτυγχάνεται η αφαίρεση στις μισές συνεδρίες ,σε σχέση με τα παλαιότερα λέιζερ, ανώδυνα, με απόλυτη ασφάλεια ,χωρίς τραυματισμούς ,σημάδια ή ουλές και χωρίς να επηρεάζονται οι παρακείμενοι ιστοί του δέρματος.

μηχάνημα αφαίρεσης τατουάζ pico laser

2)  Αφαίρεση τατουάζ με Δερμοαπόξεση (Dermabrasion)

Η Δερμοαπόξεση (Dermabrasion) γίνεται με τοπική αναισθησία και ενδείκνυται:
⦁ για τα πολύχρωμα τατουάζ
⦁ για τα τατουάζ που αντιστέκονται στην αφαίρεση με Laser
⦁ για τα τατουάζ που επιθυμούμε να τα αφαιρέσουμε άμεσα σε μία μόνο συνεδρία.
Η Δερμοαπόξεση είναι επεμβατική μέθοδος και ουσιαστικά προκαλείται απόξεση των ανώτερων στοιβάδων του δέρματος μαζί με την χρωστική του τατουάζ. Μετά το τέλος της συνεδρίας δημιουργείται μία επιφανειακή πληγή , η οποία επουλώνεται σταδιακά με τον χρόνο.
Μία μόνο Δερμοαπόξεση είναι συνήθως αρκετή για να απαλλαγούμε οριστικά από το ανεπιθύμητο τατουάζ οποιουδήποτε χρώματος και μεγέθους κι αν είναι.

Το δέρμα παραμένει ανέπαφο χωρίς ουλές μετά την επιτυχή αφαίρεση του τατουάζ ενώ η αποκατάσταση του δέρματος μετά από κάθε συνεδρία είναι ταχύτατη έτσι ώστε η επόμενη συνεδρία να μπορεί να γίνει ακόμα και μετά 20 ημέρες εκεί που με τα υπόλοιπα Lasers απαιτούνται 40-60 ημέρες.

Πώς γίνεται η αφαίρεση του Τατουάζ με το Laser;

Η αρχή της λειτουργίας με την οποία επιτυγχάνεται η αφαίρεση ενός τατουάζ είναι η αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. Η δέσμη του φωτός από το laser διασπά την χρωστική σε μικροσκοπικά σωματίδια τα οποία κατόπιν φαγοκυτταρώνονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω της λεμφικής οδού. Ταυτόχρονα το γύρω δέρμα παραμένει ανέπαφο και δεν δημιουργείται κανενός είδους σημάδι.
Επειδή η ακτίνα του Laser εκπέμπεται σε picoseconds με υψηλή ένταση έτσι ώστε να διασπάσει τη χρωστική και ταυτόχρονα να μην προκαλέσει τραυματισμό του δέρματος δημιουργείται μία πολύ γρήγορη έκρηξη στο χρώμα και ένα ακουστικό κύμα το οποίο γίνεται αντιληπτό κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.

 

Πόσο χρόνο απαιτεί η αφαίρεση ενός Τατουάζ;

Η αφαίρεση ενός τατουάζ απαιτεί από 3-8 εφαρμογές ανά 20-30 ημέρες περίπου. Σε περίπτωση που μετά την συνεδρία παρατηρηθεί ερεθισμός περισσότερο των 3-4 ημερών τότε συνιστάται η επόμενη συνεδρία να γίνει μετά από 30-40 ημέρες. Το laser απαγορεύεται να εφαρμοστεί σε μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα ούτε και σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες γιατί υπάρχει ο κίνδυνος έντονου ερεθισμού. Για το λόγο αυτό σταματάμε τις συνεδρίες αφαίρεσης το καλοκαίρι όταν ξεκινούν τα θαλάσσια μπάνια και η έκθεση του δέρματος στον ήλιο.

αφαίρεση τατουάζ

αφαίρεση τατουάζ

Ωστόσο κάποια τατουάζ απαιτούν περισσότερες συνεδρίες είτε γιατί είναι πρόσφατα και αφαιρούνται πιο δύσκολα σε σχέση με τα παλιότερα, είτε γιατί βρίσκονται στα άκρα(χέρια-πόδια) και λόγω θέσης εμφανίζουν αντίσταση, είτε γιατί είναι γράμματα πολύ έντονα ΄χτυπημένα΄. Επίσης δυσκολία εμφανίζει το ξεθώριασμα της περιμέτρου ενός τατουάζ το οποίο συνήθως είναι ΄χτυπημένο΄ βαθύτερα σε σχέση με το υπόλοιπο(γέμισμα). Τέλος σε κάποια τατουάζ είναι τοποθετημένη τόσο βαθιά η χρωστική ώστε ξεπερνά το όριο της επιδερμίδας και η χρωστική τους΄ κατεβαίνει΄ στο χόριο. Αυτά είναι αδύνατο να αφαιρεθούν εξ ολοκλήρου.

Συνήθως απαιτούνται περισσότερες εφαρμογές :

  • σε πρόσφατα τατουάζ
  • σε τατουάζ που βρίσκονται στα άκρα
  • σε γράμματα ή αριθμούς που είναι έντονα ΄κτυπημένα΄
  • σε λάθος τεχνική δημιουργίας τατουάζ από τον tattoo artist
Πονάει η αφαίρεση ενός Τατουάζ με Laser; 

Κατά τη διαδικασία αφαίρεσης ενός τατουάζ με Laser προκαλείται η αίσθηση ενός ελαφριού ή μέτριου βαθμού αισθήματος καψίματος στην περιοχή. Σε μερικές όμως περιπτώσεις όπου το τατουάζ βρίσκεται σε ευαίσθητο σημείο όπως η περιοχή του εφηβαίου(περιοχή κοντά στη γεννητική χώρα) ο πόνος μπορεί να είναι πιο έντονος.

αφαίρεση τατουάζ με laser

Αφαίρεση Τατουάζ με Laser, Αφαίρεση ταττοο

Πώς αντιμετωπίζεται ο πόνος κατά την αφαίρεση ενός Τατουάζ; 

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων ο ασθενής αρκεί να εφαρμόσει 1 ώρα πριν από τη συνεδρία αφαίρεσης αναισθητική κρέμα. Με τον τρόπο αυτό ο πόνος μειώνεται δραματικά. Εάν παρόλα αυτά ο πόνος παραμένει, τότε γίνεται τοπική αναισθησία. Η τοπική αναισθησία απαιτεί την ύπαρξη έμπειρου γιατρού ειδικά για τα τατουάζ μεγάλου μεγέθους. Στην κλινική DermaHair στην καρδιά της Αθήνας στη στάση του μετρό Μεγάρου Μουσικής, ο έμπειρος για πάνω από 15 έτη στην αφαίρεση τατουάζ Δερματολόγος Καραλέξης Απόστολος μπορεί να παράσχει αναισθησία σε πολύ μεγάλα τατουάζ με απόλυτη ασφάλεια.

 

Τιμές αφαίρεσης Tatoo με Laser

Η τιμή για την αφαίρεση ενός ταττοο εξαρτάται από το μέγεθός του. Υπάρχει η δυνατότητα για πακέτο τιμής εάν κλειστεί για αριθμό 6 συνεδριών η οποία είναι αρκετά πιο συμφέρουσα.

Ρωτήστε μας. Οι Ειδικοί της Derma Har Clinic και ο Dr. Απόστολος Καραλέξης (με 20+ χρόνια Εμπειρίας) θα σας Λύσουν όλες τις Απορίες και θα σας Αναλύσουν όλα τα Βήματα για 100% Επιτυχία στην Αφαίρεση του Τατουάζ!

Το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 4mb (jpg, jpeg, png, gif)

CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε το spam, σας ευχαριστούμε.

 

Save

Save

Save

    ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ