Αφαίρεση Τατουάζ με Pico Laser

Αφαίρεση Τατουάζ

Η αφαίρεση των τατουάζ με το υπερσύγχρονο Pico Laser παρουσιάζει εντυπωσιακή άνοδο τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με τα νέα δεδομένα από τον επιστημονικό χώρο. Ωστόσο “το σβήσιμο” ενός έγχρωμου τατουάζ αποτελεί πρόκληση για τον σύγχρονο δερματολόγο που έχει να επιλέξει μεταξύ δύο τεχνικών του Pico Laser ή του Dermabrasion.

Στην κλινική Derma Laser οι τεχνικές αφαίρεσης ενός τατουάζ έχουν 100% φυσικό αποτέλεσμα. Αξιοσημείωτη είναι η καλύτερη τιμή ανά συνεδρία με τα τελειότερα μηχανήματα της αγοράς. Με επικεφαλής τον ειδικό δερματολόγο ιατρό κ. Καραλέξη η αφαίρεση τατουάζ γίνεται:

  • ανώδυνα
  • χωρίς ουλές και με
  • 100% επιτυχία φυσικού αποτελέσματος

Πότε προβαίνουμε στην αφαίρεση τατουάζ με Laser;

Συμβαίνει κάποιες φορές αμέσως μετά το ¨κτύπημα¨ ενός ταττοο να μην το θέλουμε, διότι δεν μας εκφράζει πια. Άλλες φορές πάλι διαπιστώνουμε ότι ήταν λάθος στιγμή, όταν το κάναμε, και τώρα πια θέλουμε να μην το βλέπουμε. Φυσικά, πάντα υπάρχει η λύση.

Αφαίρεση έγχρωμου τατουάζ με laser
Αφαίρεση έγχρωμου τατουάζ με laser

Ποιές περιοχές του σώματος μπορούν να υποβληθούν σε αφαίρεση τατουάζ;

  • πρόσωπο και λαιμός (άνω χείλος, ζυγωματικά, φρύδια, πηγούνι, παρειές, ζυγωματικά,λαιμός)
  • σώμα ( στήθος, πλάτη, κοιλιά , πόδια ,χέρια, γλουτοί, μασχάλες ,μπικίνι)

Μία από τις πλέον συχνές περιοχές που απασχολούν πολλές γυναίκες είναι η αφαίρεση ενός τατουάζ στην περιοχή των φρυδιών, έπειτα από έναν απρόσεκτο σχεδιασμό κατά την τοποθέτηση της χρωστικής.

Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας γιατί το τατουάζ στα φρύδια μπορεί να σβήσει μέσα σε λίγες συνεδρίες, χωρίς σημάδι και με μεγάλη ασφάλεια

Γίνεται αφαίρεση τατουάζ με laser όταν είναι έγχρωμο;

Η αφαίρεση τατουάζ, όταν πια δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας, μπορεί να πραγματοποιηθεί με laser ακόμα κι όταν αυτό είναι έγχρωμο. Σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί κάποιο τατουάζ (Δερματοστιξία) να δημιουργεί ιατρικά προβλήματα όπως αλλεργική δερματίτιδα εξ επαφής. Τέλος κοινωνικοί ή εργασιακοί λόγοι μπορεί να επιβάλουν την αφαίρεσή του ή υπάρχει και η περίπτωση να το βαρεθήκατε.

Και τώρα τι γίνεται;

Πως θα το αφαιρέσετε με επιτυχία χωρίς να αφήσει σημάδι;

Μην ανησυχείτε γιατί στην Dermahair στην Αθήνα είμαστε εξειδικευμένοι και με μεγάλη εμπειρία στην αφαίρεση και των πιο δύσκολων και πολύχρωμων τατουάζ.

Ρωτήστε μας. Οι Ειδικοί της Derma Har Clinic και ο Dr. Απόστολος Καραλέξης (με 20+ χρόνια Εμπειρίας) θα σας Λύσουν όλες τις Απορίες και θα σας Αναλύσουν όλα τα Βήματα για 100% Επιτυχία στην Αφαίρεση του Τατουάζ!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top