Θεραπείες Προσώπου

  • Θεραπείες Προσώπου

Τοξίνη

Οι αντιαισθητικές ρυτίδες και αυλακώσεις του προσώπου προκαλούνται από την επαναλαμβανόμενη δράση των υποκειμένων μυών που βεβαίως έχει σχέση με την εκφραστικότητα του προσώπου.

Υαλουρονικό Οξύ

Το υαλουρονικό οξύ και τα Fillers έχουν καταπληκτικά και άμεσα αποτελέσματα στις ρυτίδες χωρίς να απαιτείται αποχή από την εργασία ή τις υπόλοιπες καθημερινές δραστηριότητες.

Σύσφιξη με Ραδιοσυχνότητες

Το σύστημα Coccon Duotechnology αποτελεί μια νέα μέθοδο θεραπείας που υπόσχεται δραστική αντιμετώπιση της χαλάρωσης, του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

HIFU

Η θεραπεία Ηifu είναι μια πρωτοποριακή και μη επεμβατική μέθοδος της αισθητικής δερματολογίας που με μία μόνο εφαρμογή προσφέρει αποτελέσματα εφάμιλλα του facelift και του body contouring.

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι μία σύγχρονη και επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης και ανανέωσης προσώπου και σώματος. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για εξάλειψη λεπτών ρυτίδων, καθώς και για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας.

Dermabrasion

Με το Dermabrasion μπορούν να αντιμετωπιστούν σε ικανοποιητικό βαθμό όλα τα είδη των ουλών και των τραυμάτων.

Πήλινγκ

Το πήλινγκ (peeling) είναι μία τεχνική η οποία χρησιμοποιείται για να βελτιώσουμε την εμφάνιση του δέρματος.

Νήματα Ανόρθωσης Προσώπου

Τα νήματα ανόρθωσης προσώπου τοποθετούνται κάτω από την επιδερμίδα και είναι μία απλή και γρήγορη διαδικασία.

GENEO+

Το Geneo+ αποτελεί πλατφόρμα νέας γενιάς, η οποία συνδυάζει τρεις επαναστατικές θεραπείες, την Tripollar RF, την OxyGeneo και την Ultrasound.

Ευρυαγγείες Προσώπου

Οι ευρυαγγείες είναι μικρές διατεταμένες φλέβες που διακρίνονται κάτω από την επιδερμίδα.

Θεραπεία Ακμής

Το Laser Ellipse-Nordlys αποτελεί μία πρωτοποριακή θεραπεία ακμής που προσφέρεται στην κλινική μας Derma Hair Clinic υπό την επίβλεψη του Δερματολόγου Dr. Καραλέξη Απόστολου.

Ροδόχρους Ακμής

Η θεραπεία για ροδόχρους ακμή με το Laser Ellipse της εταιρείας Nordlys-Candela που διαθέτουμε στην Derma Hair Clinic βασίζεται στην επιλεκτική φωτοθερμόλυση.

Αφαίρεση Σπίλων

Οι ελιές στο δέρμα ονομάζονται ιατρικά σπίλοι. Οι σπίλοι μπορούν να εμφανιστούν παντού, συνήθως όμως εμφανίζονται σε σημεία που εκτίθενται στην ηλιακή ακτινοβολία.

Αυτολόγο Λίπος

Πρόκειται για μία ασφαλέστατη επέμβαση η οποία λαμβάνει χώρα στο ιατρείο αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση τοπικής αναισθησίας.

Πανάδες Προσώπου

Αποτελούν αισθητικό πρόβλημα καθώς οφείλονται στη δυσλειτουργία των επιφανειακών κυττάρων του δέρματος.
Scroll to Top