Θεραπεία για Ευρυαγγείες Προσώπου

Τι είναι οι ευρυαγγείες;

Οι ευρυαγγείες είναι μικρές διατεταμένες φλέβες που διακρίνονται κάτω από την επιδερμίδα. Επειδή οι φλέβες είναι επιφανειακές, γίνονται εύκολα ορατές με γυμνό μάτι. Το χρώμα τους μπορεί να είναι κόκκινο, ιώδες ή μπλε.

Οι ευρυαγγείες προσώπου διακρίνονται στα μάγουλα, κάτω από τα βλέφαρα και γύρω από τη μύτη και το πιγούνι. Η εμφάνισή τους οφείλεται σε εκτενή έκθεση στον ήλιο ή μπορεί να είναι απόρροια κληρονομικών αιτιών.

Που οφείλονται οι ευρυαγγείες;

Η γενετική προδιάθεση, οι ορμονικές αλλαγές και τα περιττά κιλά είναι μερικοί από τους κυριότερους παράγοντες εμφάνισης των ευρυαγγειών στο πρόσωπο. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ατόμων που εμφανίζουν ευρυαγγείες είναι γυναίκες. Σε μεγαλύτερες μάλιστα ηλικίες η συχνότητα εμφάνισής τους αυξάνεται σημαντικά.

Θεραπεία και αντιμετώπιση για τις ευρυαγγείες προσώπου

Οι ευρυαγείες αποτελούν θέμα αισθητικής καθώς η εμφάνιση τους δεν επέχει κίνδυνο για την υγεία. Η αντιμετώπιση τους γίνεται άμεσα, ανώδυνα και με υψηλή αποτελεσματικότητα. Η θεραπεία των ευρυαγγειών γίνεται με τη χρήση laser. Ειδικότερα, στην Derma Hair Clinic χρησιμοποιούμε το πιο εξελιγμένο Laser ND YAG της Nordly’s Ellipse, που αποτελεί το καλύτερο laser για την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Η ενέργεια του laser απορροφάται από τις ευρυαγγείες και αυτό οδηγεί στην ολική καταστροφή τους. Σε πρώτη φάση, το χρώμα τους σκουραίνει και στη συνέχεια γίνονται όλο και πιο αχνές, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν εντελώς. Η δράση του το laser γίνεται με απόλυτη ακρίβεια, δρώντας μόνο πάνω στα αγγεία, χωρίς να επιδρά σε άλλους ιστούς. Με αυτόν τον τρόπο, όλη η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής και το δέρμα δεν εμφανίζει κανένα σημάδι. 

Τις επόμενες ημέρες μετά την εφαρμογή τα αγγεία αποβάλλονται με φυσικούς μηχανισμούς. Οι ευρυαγγείες μετά την εφαρμογή της θεραπείας, εξαφανίζονται οριστικά.

Κόστος και συνεδρίες

Τόσο το κόστος όσο και ο αριθμός των συνεδριών εξαρτώνται από το μέγεθος του προβλήματος. Για την ολική αντιμετώπιση των ευρυαγγειών στο πρόσωπο, μπορεί να χρειαστούν 2 έως 4 συνεδρίες, με επανάληψη  κάθε 30 με 40 ημέρες.

Πρόληψη

Μετά τη Θεραπεία

Fill in the following form

and we will contact you as soon as possible

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top