Κλείστε Ραντεβού

Έντονη τριχόπτωση? επισκεφτείτε το δερματολόγο σας

Οι περισσότεροι άνδρες έρχονται αντιμέτωποι με την αραίωση των μαλλιών τους κατά τη γήρανση. Ως αποτέλεσμα, η υποχώρηση του hairline έχει γίνει ένα δημοφιλές θέμα στο σύγχρονο κόσμο των ανδρών και ανησυχούν για τον εντοπισμό των αιτίων καθώς και για τις διαθέσιμες θεραπείες. Υποχωρώντας το hairline έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει τεράστια ψυχολογική επίδραση σε ένα άτομο και να επηρεάσει τη ζωή του σημαντικά.

Τα ψυχολογικά ζητήματα που σχετίζονται με την υποχώρηση του hairline περιλαμβάνουν την κατάθλιψη, το άγχος και την αρνητική αυτοεικόνα. Όταν νιώθετε άγχος, κατάθλιψη ή αμήχανα για την απώλεια των μαλλιών, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός έμπειρου δερματολόγου.

Εκατοντάδες είναι οι μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ωστόσο, όλες αυτές οι μέθοδοι θεραπείας δεν είναι σε θέση να παραδώσουν το 100% του αποτελέσματος. Όπως είναι προφανές, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και χρειάζεται συγκεκριμένη θεραπεία. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να κάνετε την έρευνά σας και να αναζητήσετε μια αξιόπιστη μέθοδο.

Η πιο αποτελεσματική και σύγχρονη μέθοδος για την αποκατάσταση των χαμένων τριχών εως τώρα θεωρείτε η μεταμόσχευση μαλλιών. Σίγουρα κοστίζει περισσότερο απο κάθε άλλη θεραπεία, αλλά αποτελεί μια επένδυση ζωής με σίγουρα αποτελέσματα.

Είναι λυπηρό, αλλά αληθινό ότι όλοι υποφέρουν από τριχόπτωση. Στην πραγματικότητα, με την καθιστική ζωή και την αύξηση των επιπέδων του στρες, ο αριθμός των ανδρών και των γυναικών που υποβάλλονται σε θεραπείες μεταμόσχευσης μαλλιών αυξάνεται.

Αυτό συνδέεται επίσης με ορμονικές αλλαγές, συγκεκριμένα μετα την εμμηνόπαυση καθώς και με την αυξανόμενη χρήση των βαφών μαλλιών. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλη η ελπίδα χάνεται. Εάν ανησυχείτε για την απώλεια των μαλλιών σας , επισκεπτείτε άμεσα το δερματολόγο σας για την έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος σας, προτού αυτό υποτροπιάσει. Κάθε προσωπική παρέμβαση μπορεί να είναι καταστροφική .

Αλλά να θυμάστε, χάνοντας περίπου 100 τρίχες κάθε μέρα είναι φυσιολογικό.

Σε περίπτωση έντονης τριχόπτωσης επισκεφτείτε το δερματολόγο σας για έγκαιρη ενημέρωση και αντιμετώπιση του προβλήματος σας.

Ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ;

Κλείστε ΔΩΡΕΑΝ μία 20λεπτή Συμβουλευτική Συνεδρία για Μεταμόσχευση Μαλλιών!

Καλέστε μας