Αποτρίχωση με Λέιζερ στο Πρόσωπο

  • Αποτρίχωση με Λέιζερ στο Πρόσωπο

Αποτρίχωση με Λέιζερ στο Πρόσωπο

Κάθε γυναίκα επιθυμεί ένα λείο και λαμπερό πρόσωπο χωρίς ίχνος τρίχας. Η ύπαρξη ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε σημεία του προσώπου, όπως είναι το μουστάκι (άνω χείλος) προκαλεί συχνά ανασφάλεια. Η τριχοφυΐα οφείλεται σε κληρονομικούς παράγοντες ή ορμονικά προβλήματα. Γυναίκες με σκουρόχρωμη επιδερμίδα και τρίχα συχνά παρουσιάζουν πιο έντονη τριχοφυΐα.

Το laser μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε σημείο του σώματος ακόμα και στο πρόσωπο. Η αποτρίχωση με laser στο πρόσωπο γίνεται σε λίγα μόλις λεπτά και δεν αφήνει κανένα σημάδι αφού μία μικρή κοκκινίλα υποχωρεί μέσα στα επόμενα 30 λεπτά. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως για τις επόμενες 2-3 μέρες είναι υποχρεωτική η χρήση αντιηλιακής κρέμας, η αποφυγή θερμών λουτρών και σάουνας. Σε περιοχές του προσώπου όπως το μεσόφρυο η αποτρίχωση είναι προτιμότερο να γίνεται από ειδικό δερματολόγο και με ιδιαίτερη προσοχή για να μην επηρεαστεί ο βολβός του ματιού.

Η σωστή επιλογή

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η αποτρίχωση με laser στο πρόσωπο είναι σημαντικό να πραγματοποιείται από εξειδικευμένο και έμπειρο δερματολόγο ή προσωπικό. Το πιο αξιόπιστο και αποτελεσματικό μηχάνημα για την αποτρίχωση στο πρόσωπο θεωρείται το laser Αλεξανδρίτη. Διέπεται από ασφάλεια και ταχύτητα. Το αποτέλεσμα είναι ανώδυνο. Στη Derma Hair Clinic διαθέτουμε το μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας Alexandrite Candela – Pro made in USA. Η επιλογή και χρήση του σωστού μηχανήματος είναι σημαντική για την εξαφάνιση της τριχοφυΐας.

Αποτρίχωση με λέιζερ στο πρόσωπο – Περιοχές εφαρμογής

Η αποτρίχωση με laser στο πρόσωπο αφορά στις εξής περιοχές:

Αποτρίχωση με λέιζερ στο πρόσωπο – Συχνότητα

Για την οριστική εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυϊας από το πρόσωπο απαιτούνται συνήθως έως και 10 συνεδρίες. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από τον οργανισμό και τις ορμόνες του κάθε ασθενούς. Γενικά το πρόσωπο είναι περισσότερο ορμονοεξαρτώμενη περιοχή σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα. Η συχνότητα των συνεδριών πραγματοποιείται ανά 1,5 μήνα.

Αποτρίχωση με λέιζερ στο πρόσωπο – Διάρκεια

Η διάρκεια της αποτρίχωσης με laser στο πρόσωπο είναι 15 – 20 λεπτά.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Για δύο εβδομάδες πριν την πραγματοποίηση του laser δεν θα πρέπει να έχετε κάνει χρήση κεριού ή ξανθιστικής κρέμας.

Δεν θα πρέπει να έχετε μαυρισμένη επιδερμίδα από τον ήλιο ή solarium.

Μετά την αποτρίχωση με laser στο πρόσωπο θα πρέπει να αποφύγετε την πολύωρη έκθεση στον ήλιο για τουλάχιστον μία εβδομάδα, και απαραιτήτως να χρησιμοποιείτε αντηλιακό.

Αποτρίχωση με λέιζερ στο πρόσωπο – Επιπλοκές

Δεν υπάρχουν επιπλοκές από τη χρήση του laser στο πρόσωπο. Οποιαδήποτε μορφή ερυθρότητας είναι φυσιολογική και εξασθενεί μέσα σε 30 λεπτά. Ωστόσο, όσοι ασθενείς δεν ακολουθούν τις κατευθυντήριες οδηγίες των υπευθύνων είναι πιθανόν να εμφανίσουν επιπλοκές.

Fill in the following form

and we will contact you as soon as possible

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα:

Scroll to Top