grocery-store 1

E-shop

Αποτρίχωση με διοδικό laser

A slender swarthy woman in beige underwear sits on a white floor against a white background. Healthy lifestyle, sport and diet.

Το Διοδικό λέιζερ αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο αποτρίχωσης.Το διαδεδομένο αυτό λέιζερ λειτουργεί στα 810 nm. Το Διοδικό λέιζερ είναι ασφαλές και αποτελεσματικό όλες τις εποχές του χρόνου και είναι κατάλληλο κυρίως για πιο σκουρόχρωμους τύπους δέρματος.

Το Διοδικό(Diode) λέιζερ το προτιμούμε όταν χρειάζεται να αποτριχώσουμε φωτότυπους δέρματος IV έως V, δηλαδή άτομα τα οποία έχουν σκουρόχρωμη επιδερμίδα και μαυρίζουν από τον ήλιο εύκολα. Αυτό μας επιτρέπει να συνεχίζουμε την αποτρίχωση και το καλοκαίρι και να το εφαρμόσουμε και σε μαυρισμένες επιδερμίδες. Το Diode Λέιζερ συγκρινόμενο σε μελέτες με το Nd-YAG λέιζερ, ένα άλλο λέιζερ εξίσου κατάλληλο για σκουρόχρωμες επιδερμίδες, εμφανίζει σταθερά μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην εξάλειψη της τριχοφυΐας. Επίσης το Διοδικό λέιζερ φαίνεται να είναι πιο ανώδυνο κατά την εφαρμογή του σε σχέση με το Nd-YAG.

Αντίθετα, το laser Αλεξανδρίτη είναι κατάλληλο για φωτότυπους δέρματος I έως III, δηλαδή για πολύ ανοικτόχρωμους τύπους δέρματος.

Στην κλινική μας διαθέτουμε το Diode Laser GME made in Germany, το οποίο κάνει την αποτρίχωση αποτελεσματική και ταχύτατη.

icon__akrivi_apotelesmata

Ακρίβεια

icon__anodina-anemakti_therapeia

Ανώδυνη Θεραπεία

icon__mavrismenes_epidermides

Και για μαυρισμένες επιδερμίδες

Προετοιμασία πριν από την αποτρίχωση

Πριν την εφαρμογή του λέιζερ, η περιοχή θα πρέπει να έχει αποτριχωθεί 1-2 μέρες πριν. Η επόμενη συνεδρία πραγματοποιείτε μετά την επανεμφάνιση της τρίχας. Η χρονική διάρκεια κάθε συνεδρίας εξαρτάται από το μέγεθος της κάθε περιοχής.

Η εφαρμογή του γίνεται σε καθορισμένους ιστούς (τρίχα), αφήνοντας ανέπαφη τη γύρω περιοχή.Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος ή του προσώπου όπου υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

  Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

  Ο αριθμός των επαναλήψεων καθώς και το διάστημα που μεσολαβεί εξαρτάται από την περιοχή που εφαρμόζεται το laser, τον όγκο, την ποιότητα και το χρώμα της τρίχας, καθώς και από την ύπαρξη ή μη ορμονικών διαταραχών του ασθενούς. Με την πάροδο των συνεδριών, οι ανεπιθύμητες τρίχες μειώνονται αισθητά και γίνονται πιο απαλές και λεπτές. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται διαφέρει από άτομο σε άτομο. Συνήθως χρειάζονται από 5-8 συνεδρίες ανά 1,5 μήνα περίπου.

  Στην DermaHair εγγυούμαστε τα υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

  Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα επενδύσαμε στο καλύτερο Λέιζερ Γερμανικής προέλευσης.

  Η μείωση της τριχοφυΐας από τη δεύτερη κιόλας εφαρμογή μπορεί να φτάσει και σε ποσοστό άνω του 50%. Όσο μεγαλύτερο είναι το μήκος κύματος τόσο βαθύτερα πηγαίνει η δέσμη της ακτινοβολίας με αποτέλεσμα να θερμαίνει και να καταστρέφει ολόκληρο το θύλακο της τρίχας.

  Πλεονεκτήματα Διοδικού laser

  1

  Ακρίβεια & Μεγάλη ταχύτητα αποτρίχωσης

  2

  Μικρότερος αριθμός εφαρμογών

  3

  Ανώδυνη μέθοδος

  4

  Κατάλληλο για τρίχες με μεγαλύτερο όγκο και πιο σκληρές (π.χ. ανδρικές)

  5

  Μπορεί να εφαρμοστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και σε μαυρισμένη επιδερμίδα

  Υπάρχουν παρενέργειες από την Αποτρίχωση με το Διοδικό laser;

  Δεν υπάρχουν παρενέργειες από την αποτρίχωση με Laser. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η που άριστης κατάρτισης του προσωπικού, αλλά και η πιστοποίηση CE των συστημάτων Laser.

  Η αναισθητική κρέμα πριν τη συνεδρία συνίσταται για την αποφυγή τυχόν πόνου. Ως πιθανή παρενέργεια μπορεί να θεωρηθεί η προσωρινή ερυθρότητα της επιδερμίδας.

  Ποιός είναι ο υπεύθυνος γιατρός για την αποτρίχωση με το Διοδικό laser;

  Ο υπεύθυνος γιατρός της Derma Hair Clinic είναι ο Δερματολόγος Δρ Απόστολος Καραλέξης. Διαθέτει μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ στη Δερματοχειρουργική και στα Lasers., καθώς και τεράστια εμπειρία με χιλιάδες περιστατικά και ικανοποιημένους πελάτες. Στην κλινική Derma Hair Clinic έχουμε ως στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας παρέχοντάς τους το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Είπαν για εμάς

  Βασιλική Γούναρη
  Βασιλική Γούναρη
  2024-03-13
  Τον εμπιστεύομαι χρόνια!! Είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας με πραγματικό ενδιαφέρον και γνώση για τον ασθενή!!Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα τόσο για ιατρικά όσο και τις αισθητικές υπηρεσίες που προσφέρει ο χώρος.
  Έφη Κουτρούμπα
  Έφη Κουτρούμπα
  2024-03-12
  Εξαιρετικός ιατρός, άριστα καταρτισμένος! Το ίδιο και όλο το προσωπικό! Πολλά μπράβο για όλη του την ομάδα!!
  Eirini Sal
  Eirini Sal
  2024-03-12
  Εξαιρετικός γιατρός, τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!
  Ario Rakip
  Ario Rakip
  2024-03-05
  Excellent service
  Αδαμαντια Παναγιωτα Φλαμπουρη
  Αδαμαντια Παναγιωτα Φλαμπουρη
  2024-03-05
  Έκανα αφαίρεση σπιλων με τον γιατρό και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και από την διαδικασία αλλά και από την μετέπειτα παρακολούθηση μέχρι την αποθεραπεία !!!! Ευχαριστώ πολύ ❤️
  cta left

  Ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ;

  Κλείστε ΔΩΡΕΑΝ μία 20λεπτή Συμβουλευτική Συνεδρία για Μεταμόσχευση Μαλλιών!

  cta right

  FAQ

  Το κόστος ποικίλει ανάλογα με την περιοχή της αποτρίχωσης. Ρόλο παίζει το μέγεθος της περιοχής καθώς και ο αριθμός των χτυπημάτων που απαιτούνται. Η τιμή εξαρτάται από την περιοχή, ενώ εάν πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε πολλές περιοχές, παρέχουμε ένα πακέτο-τιμής, η οποία είναι πολύ πιο συμφέρουσα.

  Μήπως ενδιαφέρεστε για αυτές τις υπηρεσίες μας;

  Καλέστε μας