Κλείστε Ραντεβού

Αραίωση μαλλιών και θεραπείες αποκατάστασης-Μεταμόσχευση μαλλιών

Το ξέρατε ότι το 50% των ανθρώπων, άνδρες και γυναίκες θα εμφανίσουν αραίωση των μαλλιών που οφείλεται σε αδύναμα μαλλιά; Τι κάνουμε εάν είμαστε εμείς μέσα στο 50%;
Η αραίωση των μαλλιών είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αποτελεί μεγάλη πηγή στρες. Ειδικά, εάν γνωρίζουμε την αλήθεια: Η αραίωση των μαλλιών δεν μπορεί να αναστραφεί. Όμως υπάρχουν και καλά νέα! Με τον έγκαιρο εντοπισμό, την παροχή επαγγελματικών συμβουλών,τα προηγμένα προϊόντα ,τις τεχνολογίες και την μεταμόσχευση μαλλιών, μπορείτε να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τα φυσικά σας μαλλιά.
Υπάρχουν κάποια προειδοποιητικά σημάδια που μπορεί να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε έγκαιρα το πρόβλημα:

Καθημερινή τριχόπτωση: Είναι φυσιολογικό να χάνετε περίπου 100 τρίχες την ημέρα, αλλά για να διατηρηθεί ο σημερινός όγκος των μαλλιών σας, οι τρίχες πρέπει να αντικαθίστανται με τον ίδιο ρυθμό. Εάν παρατηρήσετε περισσότερες τρίχες απ’ ό,τι συνήθως στο ντους ή στη βούρτσα σας μετά το βούρτσισμα, τα μαλλιά σας θα αρχίσουν να αραιώνουν.
Προβληματικές περιοχές: Η υποχώρηση του μπροστινού άκρου των μαλλιών και η αραίωση στο στεφάνι αποτελούν ενδείξεις ανδρογενετικής αλωπεκίας, ενώ η εμφανώς μεγαλύτερη χωρίστρα, η αραίωση στα πλαϊνά μέρη του κεφαλιού και η μικρότερη αλογοουρά αποτελούν ενδείξεις διάχυτης αραίωσης στις γυναίκες.
Ανησυχίες για το δέρμα της κεφαλής: Η σμηγματόρροια είναι μια λειτουργική πάθηση των σμηγματογόνων αδένων που προκαλεί αυξημένη παραγωγή σμήγματος, το οποίο συσσωρεύεται στο δέρμα της κεφαλής. Η υπερβολική παραγωγή σμήγματος είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι που παραπέμπει στις ίδιες ορμονικές διαταραχές, οι οποίες οδηγούν σε τριχόπτωση.

Δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε εντοπίζοντας κάποιο από τα προειδοποιητικά σημάδια. Οι επιστημονικές πρόοδοι στον τομέα της αραίωσης των μαλλιών, μας επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι! Αφού εντοπίσετε το πρόβλημα, απευθυνθείτε σε ειδικό δερματολόγο ο οποίος θα σας συστήσει την κατάλληλη θεραπεία. Όταν η αραίωση των μαλλιών έχει επεκταθεί πολύ, μόνο η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να δώσει σίγουρα αποτελέσματα στην αντιμετώπισή της.

Καραλέξης Απόστολος
Δερματολόγος

Ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ;

Κλείστε ΔΩΡΕΑΝ μία 20λεπτή Συμβουλευτική Συνεδρία για Μεταμόσχευση Μαλλιών!

Καλέστε μας