Γιατί ο Κος Καραλέξης θεωρείται ένας από τους καλύτερους στον κόσμο γιατρούς στην μεταμόσχευση μαλλιών

  • Αρχική
  • Άρθρα
  • general
  • Γιατί ο Κος Καραλέξης θεωρείται ένας από τους καλύτερους στον κόσμο γιατρούς στην μεταμόσχευση μαλλιών
31 Αυγούστου, 2020

1. Γιατί εκπαιδεύτηκε για πολλά χρόνια στις ΗΠΑ στις παθήσεις των τριχών και στην εμφύτευση μαλλιών.
2. Έχει συμμετάσχει στις ΗΠΑ σε ομάδα γιατρών και μεταμόσχευσε με επιτυχία τριχοθυλάκια σε πολλές διασημότητες στην Καλιφόρνια και στην Λουιζιάνα όπου εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε
3. Τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών τις κάνει πάντα ο ίδιος και δαπανά με υπομονή πολλές ώρες επάνω από τον ασθενή για να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
4. Με την τεχνική power FUE και το ειδικό μηχάνημα το οποίο εισήγαγε από τις ΗΠΑ καταφέρνει πάντα να αφαιρεί με ακρίβεια τα τριχοθυλάκια από τη δότρια χώρα, χωρίς να προκαλείται καμία καταστροφή τους. Ο Κος Καραλέξης θεωρείται από τους καλύτερους γιατρούς στον κόσμο στη μεταμόσχευση μαλλιών χάρη στην άρτια εκπαίδευση και την πολύχρονη εμπειρία του.
5. Εκεί που οι άλλοι χρειάζονται 2 συνεχόμενες ημέρες για μία εμφύτευση με την τεχνική της απλής FUE , η ομάδα του χρειάζεται μία μόνο ημέρα κατά την οποία καταφέρνει να ξεπερνά σε αριθμό τριχών ακόμη και την παλιά μέθοδο με το Strip.
6. Μετά την αφαίρεση των τριχοθυλακίων, τοποθετεί τα τριχοθυλάκια χωρίς να τα διαχωρίζει στη μέση , αλλά αυτούσια όπως είναι για να ελαττώσει την πιθανότητα καταστροφής τους. Έτσι ενώ οι υπόλοιποι πολλαπλασιάζουν τον αριθμό των αφαιρεθέντων τριχοθυλακίων επί 2 ή 3 μετά τον διαχωρισμό τους και προφασίζονται ότι τοποθετούν 2000-3000 τριχοθυλάκια, αυτά τελικά περιέχουν 1ή 2 το πολύ τρίχες δηλαδή με συνολικό αριθμό 2000-3000 τριχών. Απεναντίας τα τριχοθυλάκια της ομάδας του Κου Καραλέξη κυμαίνονται από 1000-2000 με 3 τρίχες δηλαδή 3000-6000 τρίχες.
7. Η τοποθέτηση τέλος γίνεται με λαβίδες όπως κάνουν και οι γιατροί στις ΗΠΑ και όχι με Choi γιατί επιτυγχάνεται απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα

Scroll to Top

Φόρμα Επικοινωνίας

info@atwa.gr