Κλείστε Ραντεβού

Πλούσια σε βιταμίνη-Β τρόφιμα για την ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών

Πολλοί από εμάς συχνά χρησιμοποιούμε τόνους καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς για τη βελτίωση της υφής των μαλλιών μας.

Βελτιώνοντας την υγεία των μαλλιών και την καταπολέμηση προβλημάτων όπως η πιτυρίδα, η ψαλίδα και άλλες λοιμώξεις του τριχωτού της κεφαλής που σχετίζονται, αλλά τελικά τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί και καταλήγουμε στο να ξοδέψουμε άδικα τα χρήματά μας.

Η υγεία των μαλλιών μπορεί να βελτιωθεί μόνο με την κατανάλωση του σωστού είδους τροφίμων. Τα μαλλιά απαιτούν πρωτεΐνες και θρεπτικά συστατικά για να είναι ισχυρά και υγιή και απαλλαγμένα από την ψαλίδα και την πιτυρίδα. Ως εκ τούτου, πάντα φροντίστε να τρώτε μια ισορροπημένη θρεπτική τροφή.

Η ανάπτυξη των μαλλιών μπορεί να επιταχύνεται από την κατανάλωση τροφών που είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες και βιταμίνες. Η βιταμίνη Β είναι μία από τις βασικές συνιστώσες για την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών. Η έλλειψη βιταμίνης Β μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια μαλλιών. Τα μαλλιά μπορεί να χάσουν έτσι την λάμψη τους και να φαίνονται θαμπά.

Ας απαριθμήσουμε λοιπόν μερικά από τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε βιταμίνη Β και που βοηθούν επίσης στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών. Η κατανάλωση αυτών των τροφίμων είναι ο μόνος τρόπος για να αυξήσει την ανάπτυξη των μαλλιών σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό.

Κοτόπουλο: Οι πρωτεΐνες είναι πολύ σημαντικές για την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών, γιατί τα μαλλιά απαρτίζονται από πρωτεΐνες. Αν η δίαιτα στερείται πρωτεΐνης, τα μαλλιά μπορεί να γίνουν ξηρά, θαμπά και εύθραυστα. Οι πρωτεΐνες επηρεάζουν επίσης την υφή των μαλλιών. Το κοτόπουλο και τα αυγά είναι καλές πηγές πρωτεΐνης. Η κατανάλωση τους σε καθημερινή βάση μπορεί να κάνει τα μαλλιά υγιή και να ενισχύσουν την ανάπτυξή τους.

Φακές: Οι φακές είναι επίσης ένα από τα σούπερ τρόφιμα που είναι αναγκαίες για την ανάπτυξη της τρίχας. Περιέχουν φυτικές ίνες, σίδηρο, βιταμίνη Β, φολικό οξύ, πρωτεΐνες και μαγνήσιο. Εξασφαλίζουν την ομαλή κυκλοφορία του αίματος και επιταχύνουν τη
διαδικασία ανάπτυξης των μαλλιών.

Ξηροί καρποί: Οι ξηροί καρποί όπως τα φιστίκια και τα αμύγδαλα είναι οι πλέον κατάλληλοι για υγιή μαλλιά. Είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που βοηθούν στην αναγέννηση των μαλλιών. Η ύπαρξη ψευδαργύρου στους ξηρούς καρπούς αποτρέπει επίσης την απώλεια των μαλλιών. Επίσης οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε βιταμίνη Ε που παρέχει δύναμη στα μαλλιά.

Σολομός: Ο Σολομός βοηθά επίσης στην ανάπτυξη υγιών μαλλιών στο τριχωτό της κεφαλής. Είναι μια πλούσια πηγή της βιταμίνης Β12, του σίδηρου και των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων. Καταναλώστε σολομό κάθε μέρα για να αυξήσει την ανάπτυξη των μαλλιών σας.

Ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ;

Κλείστε ΔΩΡΕΑΝ μία 20λεπτή Συμβουλευτική Συνεδρία για Μεταμόσχευση Μαλλιών!

Καλέστε μας