Κλείστε Ραντεβού

Κόστος μεταμόσχευσης μαλλιών

Κόστος μεταμόσχευσης μαλλιών

Πόσο να κοστίζει άραγε μια μεταμόσχευση μαλλιών; Είναι μια ερώτηση στην οποία θα πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπ΄όψη το πρόβλημα του κάθε υποψήφιου για την τοποθέτηση των καινούργιων του τριχών. Έχει μεγάλη αραίωση, είναι στην μπροστινή περιοχή, είναι στην πίσω, έχει πρόβλημα στους κροτάφους; Ή ακόμη, ποιά μέθοδο θα ακολουθήσουμε με τομή ή με FUE; Η επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών είναι τέχνη και επιστήμη μαζί. Ο γιατρός μάχεται με τη φύση και την ιδιοσυγκρασία του κάθε υποψήφιου για να μπορέσει να κάνει σωστή αποκατάσταση του προβλήματός του. Η αποκατάστση αυτή δεν είναι ένα προιόν ή ένα είδος με καθορισμένη τιμή που θα μπορέσει κάποιος να κάνει αναζήτηση και εύρεση της κατώτερης τιμής σε μια μηχανή αναζήτησης. Άλλωστε η τιμή αν και σημαντική πολύ είναι το δευτερεύων σε μια τέτοια υπηρεσία που έχει να κάνει με την τελειότητα και το άρτιο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.
Για να μην δημιουργείται σύγχυση συνήθως κοστολογείται ανάλογα με τον αριθμό των τριχών σε μικρή ή μεγάλη επέμβαση.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στον οποίο ανήκουμε απαγορεύει τη δημοσίευση τιμών από γιατρούς για κάθε ιατρική πράξη στο internet ή στα κάθε είδους media.
Η δημοσίευση τιμών από κάθε είδους ¨επιχειρηματία¨και οι κάθε είδους ¨προσφορές¨ που έχουν να κάνουν με την μεταμόσχευση μαλλιών δεν μπορούν να περιέχουν κατά τη γνώμη αρκετών επιστημόνων στοιχεία αλήθειας από τη στιγμή που δεν εξετάζεται ο ασθενής εξονυχιστικά για το πρόβλημά του.
Πάντα βλέπω πριν τους υποψήφιους, συζητάμε και παίρνουμε ένα μίνι ιστορικό και κάποιες φορές τραβάμε φωτογραφίες. Μερικές φορές τους ξαναβλέπω εάν χρειάζεται λίγες μέρες πριν την μεταμόσχευση.

Ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ;

Κλείστε ΔΩΡΕΑΝ μία 20λεπτή Συμβουλευτική Συνεδρία για Μεταμόσχευση Μαλλιών!

Καλέστε μας